asiaw73 13.12.07, 10:43 Ma niecałe 3 lata i trzeci raz się rozsypał. Totalna porażka. Chyba znowu zasilacz, bo nie można go wogóle włączyć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: Zepsuł mi się komputer :(((((( 13.12.07, 12:21 To chyba jakiś felerny egzemplarz Ci się trafił. Odpowiedz Link
asiaw73 Re: Zepsuł mi się komputer :(((((( 13.12.07, 12:44 To na pewno też, no i ostatnio zmieniałam zasilacz- podejrzewam, że wstawiono mi jakiegoś złoma. Jestem wkurzona Odpowiedz Link
luczijka Re: Zepsuł mi się komputer :(((((( 13.12.07, 13:20 Nic tak nie potrafi dać w kość, jak psujący się ciągle komputer Ale mam nadzieję, że uda Ci się doprowadzić drania do porządku Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Zepsuł mi się komputer :(((((( 13.12.07, 13:36 mi tez padl musze dysk sobie wymienic,ale niestety w laptopie to nie jest takie zabawne chyba dopiero w swieta sie za to zabiore Odpowiedz Link
asiaw73 Re: Zepsuł mi się komputer :(((((( 13.12.07, 14:04 Zastanawiam się czy nie lepiej kupić sobie nowy. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Zepsuł mi się komputer :(((((( 13.12.07, 14:38 Kurcze współczuję. Jeżeli chodzi o nowy komp to musiałabyś się dowiedzieć, ile by kosztowała naprawa i wykalkulować sobie, czy faktycznie nie lepiej dołożyć trochę i mieć nówka sztuka nieśmigana . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Zepsuł mi się komputer :(((((( 13.12.07, 14:53 Najgorsze, ze to jak sie komp popsuje i nie wiadomo o co chodzi... Sredniej klasy zasilacze, to wydatek 200 - 300 zl. Tansze to jakis szmelc. Chociaz czasem da sie cos dobrego trafic. A za 200 zl, to sie nowego kompa, nowke nie smigana jednak Aniuta nie kupi Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Zepsuł mi się komputer :(((((( 13.12.07, 14:57 Oj ale napisałam ,że dołożyć trochę trzeba noooo . A poza tym nie wiadomo na bank czy to zasilacz tylko przecież DD. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Zepsuł mi się komputer :(((((( 13.12.07, 15:09 To moze byc: - zasilacz - plyta glowna - procesor - albo jakas pierdółka, np wylacznik w obudowie Najlepiej jakby to ostatnie, bo koszt jest zaden. Plyta + procek to ponad 500 zeta i wtedy to naprawde moze warto troche dolozyc i kupic nie smigany... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Zepsuł mi się komputer :(((((( 13.12.07, 15:18 No widzisz DD. Ja stawiam, że to coś innego niż zasilacz . Odpowiedz Link
asiaw73 Re: Zepsuł mi się komputer :(((((( 13.12.07, 15:35 Podobno teraz przed świętami i tak nie warto kupować bo w styczniu potanieje. Przebadam starego może faktycznie jakaś drobna część typu włącznik (mam taką nadzieję) Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Zepsuł mi się komputer :(((((( 13.12.07, 15:48 asiaw73 napisała: > Podobno teraz przed świętami i tak nie warto kupować bo w styczniu potanieje. DOKLADNIE! Nigdysie nie kupuje sprzetu, niezaleznie jakiego przed swietami. > Przebadam starego może faktycznie jakaś drobna część typu włącznik (mam taką nadzieję) A moze kabelek od zasilania ? Poruszaj kabelkiem )) Odpowiedz Link
asiaw73 Re: Zepsuł mi się komputer :(((((( 14.12.07, 08:28 > A moze kabelek od zasilania ? > Poruszaj kabelkiem )) Ja już tam wszystko ruszałam, próbowałam z innym kabelkiem, wszystko na nic Odpowiedz Link
asiaw73 Naprawiony!!!! :)))))) 14.12.07, 18:13 Dzisiaj dorwałam fachowca, który zajmuje się komputerami w mojej pracy i okazało się, że nawalił zasilacz. Nie macie pojęcia jak się cieszę DDD Bez komputera o 20 już ziewałam (chyba z nudów), a normalnie najwcześniej chodzę spać o północy. Odpowiedz Link