14.12.07, 09:28
skonczyl mi sie serial.. i co ja teraz bede robic? a 3 sezon pdobno
dopiero w lato 2008uncertain jestem zalamana;>
to teraz sie chyba za tego dextera wezmesmile
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: leeeeeeee 14.12.07, 11:42
      Tak, tak, tak bierz się za Dextera big_grinDD.
    • ka_thy Re: leeeeeeee 14.12.07, 11:53
      A Weeds oglądała?
      • ilekobietamalat Re: leeeeeeee 14.12.07, 11:59

weeds widzialam na hbo ale nie wiem juz nawet ile to to ma sezonow i
        ile poszlo.. ale jakos nie moglam sie wsciagnac;> moze dlatego ze
        bylo o podlej godzinie. to chyba juz wiem co bede robic dzis;P
        dexter i weeds jednoczesnie,a co!smile
        • magdawaw1 Re: leeeeeeee 14.12.07, 13:06
          Znowu się okaże, że jestem nie w temacie-ale jaki serial Ci się
          skończył?
          • galaxian1 Re: leeeeeeee 14.12.07, 13:31
            magdawaw1 napisała:

> Znowu się okaże, że jestem nie w temacie-ale jaki serial Ci się
            > skończył?

Taki, ktory mial teraz drugi sezon...
            Herosi ? smile
            • aniuta75 Re: leeeeeeee 14.12.07, 14:39
              Nie no Herosi skończyli się już jakiś czas temu a 3ci sezon ma lecieć podobno od
              razu za drugim. No może nie tak od razu bo ten strajk jest uncertain.
              • galaxian1 Re: leeeeeeee 14.12.07, 14:46
                aniuta75 napisała:

> Nie no Herosi skończyli się już jakiś czas temu a 3ci sezon ma lecieć podobno
                o razu za drugim.

Ale moze iKobieta nie oglada na bierzaco? smile
                To co jeszcze mialo teraz 2 sezon (juz wiemy ze nie chodzi o Dextera) ?
                • magdawaw1 Re: leeeeeeee 14.12.07, 14:49
                  a może Desperatki?smile
                  • agamasia Re: leeeeeeee 14.12.07, 15:02
                    Desperatki nie, leci już 4 sezon.
                    • luczijka Re: leeeeeeee 14.12.07, 15:27
                      A może po prostu MiT???? ;D Albo Ugly Betty????
                      • ilekobietamalat Re: leeeeeeee 14.12.07, 22:19
                        nie bo eureka;> pisalam juz gdzies o tym;P
                        ale owszem, skonczyl sie chyba w listopadzie,albo i pazdzierniu, a
                        ja zalglosci nadrabialam;>
                        • luczijka Re: leeeeeeee 14.12.07, 22:30
                          To napisz coś więcej o tej Eurece ;P big_grin
                          • aniuta75 Re: leeeeeeee 14.12.07, 23:05
                            Lu przestań! Ty masz co oglądać tongue_out. Nie zapominaj o DSM <lol>.
                            • luczijka Re: leeeeeeee 14.12.07, 23:16
                              Ale ja pytam tylko z ciekawości tongue_out
                              • aniuta75 Re: leeeeeeee 14.12.07, 23:22
                                No no ja znam tą Twoją ciekawość tongue_outbig_grin.
                                • luczijka Re: leeeeeeee 14.12.07, 23:29
                                  Założę się, że jakbym pytała o Supcia, to byś aż tak nie protestowała tongue_out big_grinDD
                                  • aniuta75 Re: leeeeeeee 14.12.07, 23:31
                                    Oj bo Supcio to insza para kaloszy jest tongue_outbig_grinDD. A poza tym, to wiem, że go nie
                                    oglądniesz, chociażby po to, żeby na złość zrobić hehehe.
                                    • luczijka Re: leeeeeeee 14.12.07, 23:47
                                      To powiedz lepiej jaki jest sposób Sama na choinkę, bo mnie to zaintrygowało big_grin
                                      A nie chcę pytać na Supernaturalnym, bo Proper pewnie znowu wytnie tongue_outPP
                                      • aniuta75 Re: leeeeeeee 15.12.07, 10:18
                                        supernatural.tv/gallery2/s3/xmas/wmplayer%202007-12-14%2018-50-16-63.jpg
                                        supernatural.tv/gallery2/s3/xmas/wmplayer%202007-12-14%2018-50-21-75.jpg
                                        supernatural.tv/gallery2/s3/xmas/wmplayer%202007-12-14%2018-50-23-47.jpg
                                        Ale to byś musiała oglądnąć bo zdjęcia nie oddadzą jej całego piękna <lol>. Ja
                                        prawie spadłam z krzesła big_grinDD.
                                        • luczijka Re: leeeeeeee 15.12.07, 12:32
                                          Czyli Sammy przystroił choinkę tymi małymi zapachowymi choineczkami do
                                          samochodu????? big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                          • aniuta75 Re: leeeeeeee 15.12.07, 14:19
                                            No tak big_grinDDDDDDDDDDDD. Są tam wprawdzie jakieś światełka i obdrapane bombki, ale
                                            te choineczki dodają drzewku niesamowitego wdzięku hehehehe.
                                            Najlepsze jest to, że niektóre pierniczki co mam zamiar powiesić na swojej
                                            choince mają też taki kształt big_grinDD, więc jak tylko popatrzę na swoje drzewko to
                                            od razu będę myśleć o Samie i Deanie big_grinDDDDDD.
                          • ilekobietamalat Re: leeeeeeee 15.12.07, 12:56
                            eureka to bardzo nawiny ale uroczy serial sfsmile
                            czyli, mamy miasteczko w hameryce gdzie dzieja sie rozne dziwne
                            rzeczy(ludzie znikaja, , mamy szeryfa ktory przypadkiem wpada w
                            miasteczko i zostaje na stale.
                            generalnie chodzi o to ze wszyscy geniusze swiata mieszkaja w tym
                            miasteczkusmilew szkole to kujni strasza, a najmniejsza srednia ocen to
                            5.0 i tak dalej;> zabawne calkiem,i milo sie ogladasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka