aniuta75 27.03.08, 07:50 Zapomniałam na śmierć o wczorajszym YCD . Proszę zdać relację co było i przytoczyć ciekawe i "ciekawe" propozycje tańca . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: Buuuuuuuu 27.03.08, 10:03 Aniuta, jak mogłaś zapomnieć, chyba jednak musisz mieć przypominajkę Na razie tylko link do dyskusji po odcinku, coś więcej jak wrócę. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=77472591 Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Buuuuuuuu 27.03.08, 12:51 No właśnie, moja przypominajka mnie zawiodła i nie przypomniała na gg PP. A cały dzień pamiętałam i oczywiście jak przyszło co do czego to doopa. Nic to, idę tego wątka czytać . Odpowiedz Link
agamasia Relacja :D 27.03.08, 21:56 Pierwsza część odcinka to rozdawanie ostatnich 5 biletów. 1. Piotr Nawrocki - w filmiku pokazywali go m.in. w BMWicy jak kręcił kółka, trochę uprawiał akrobatyki, a jurorom powiedział, że chce dostać w dupę. Jak tańczył to w pewnym momencie zaśpiewał takie "Jeeeeeeeeeee" na co Weronika, żeby raczej więcej nie śpiewał, ale tańczył fajnie. 2. Justyna Białowąs przyjechała z Niemiec, ale pochodzi z Wrocławia, ładna blondynka, tańczy tańce latynoamerykańskie> Po jej występie Michał powiedział, że to był jeden z najbardziej przykuwających uwagę występów, chodziło o nogi chyba, bo jak powiedział Egurrola ona chodziła i był to występ inny od wszystkich, ale on to poprawi w BA. 3 i 4. To była para Barbara i Łukasz zatańczyli ładnie, ale Weronika nie mogła ich ocenić oddzielnie, a Michał powiedział, że dobrze się czuja w podłodze co jest rzadkie. 5. Roksana, jak weszła to powiedziała, że została tylko ona i świerszcze, bo była już ostatnia, wyglądała jakby była w piżamie, zatańczyła hip-hop, jury miało wobec niej obawy, bo wydawało im się, że nie umie tańczyć i jedzie do BA żeby się nauczyć. Co do kfiatków to był jeden kucharz, obyty z kamerą, bo brał udział w Sędzia Anna Maria Wesołowska, wg Weroniki świetny kandydat na męża. Po występie Piróg stwierdził, ze bardziej pasuje do wodzireja i na weselach zrobi furorę. Jeden wszedł z flagą, po jego "tańcu" powiedzieli tylko "dziękujemy bardzo". Komuś tam powiedzieli, że działa jak tabletka nasenna, komuś, że jak chce potańczyć to na dyskotekę, ale aż takich ciekawostek nie było. Druga część to już była w Argentynie. Właściwie to skupiali się nad tymi którym nie idzie i kto nie daje sobie rady. Uczyli się salsy, jazzu, hip-hopu i tanga. Fajna była ta argentyńska muzyczka. Rozdawali żółte kartki jako ostrzeżenie. Jedna grupa cała wyleciała z salsy chyba, bo tańczyli 0,5 godziny a zrobili tyle ile inni przez 10 min. Tej Roksanie od świerszczy kompletnie nie wychodziło tango. Egipcjaninowi pękły spodnie w kroku w czasie tanga. Ciężko szło Patrykowi, taki samouk z Porajewa, dla niego to były pierwsze zajęcia z instruktorem, Piróg powiedział mu, żeby sie zaczął modlić, to może coś mu to pomoże. Takiemu Adrianowi puściły chyba nerwy i wyszedł, powiedział, że ma dość. A do domu wrócili: ten Adrian właśnie, Ewa - córka strażaka i Ewa Radew, ta przy której Piróg się popłakał. O 13.45 w sobotę masz powtórkę DD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Relacja :D 27.03.08, 22:30 Dziękuję pięknie **. Mam nadzieję, że w sobotę nie zapomnę o powtórce hihihihi. Odpowiedz Link
luczijka Re: Relacja :D 28.03.08, 23:14 Aga czy ty chcesz robić OZetowi konkurencję w elaboratach??? ;P ;DDD Odpowiedz Link
agamasia Re: Relacja :D 28.03.08, 23:45 No, ale gdzież tam DDDDDDDDDDDDDDD Poczuwam się tylko do winy, bo nie przypomniałam Aniucie o YCD, co mam w zwyczaju A oglądałam jeszcze raz z siostrzenicą, która jest wielbicialką programu, stąd to szczegółowe streszczenie Tu jeszcze najciekawsze fragmenty ostatniego odcinka youcandance.plejada.pl/47,1117,1,odcinek_4_-_najciekawsze_fragmenty,wideo.html Odpowiedz Link