27.03.08, 07:50
Zapomniałam na śmierć o wczorajszym YCD sad. Proszę zdać relację co było i
przytoczyć ciekawe i "ciekawe" propozycje tańca big_grin.
Obserwuj wątek
    • agamasia Re: Buuuuuuuu 27.03.08, 10:03
      Aniuta, jak mogłaś zapomnieć, chyba jednak musisz mieć przypominajkę wink
      Na razie tylko link do dyskusji po odcinku, coś więcej jak wrócę.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=77472591
      • aniuta75 Re: Buuuuuuuu 27.03.08, 12:51
        No właśnie, moja przypominajka mnie zawiodła i nie przypomniała na gg tongue_outPP. A
        cały dzień pamiętałam i oczywiście jak przyszło co do czego to doopa. Nic to,
        idę tego wątka czytać smile.
    • agamasia Relacja :D 27.03.08, 21:56
      Pierwsza część odcinka to rozdawanie ostatnich 5 biletów.
      1. Piotr Nawrocki - w filmiku pokazywali go m.in. w BMWicy jak kręcił kółka,
      trochę uprawiał akrobatyki, a jurorom powiedział, że chce dostać w dupę. Jak
      tańczył to w pewnym momencie zaśpiewał takie "Jeeeeeeeeeee" na co Weronika, żeby
      raczej więcej nie śpiewał, ale tańczył fajnie.
      2. Justyna Białowąs przyjechała z Niemiec, ale pochodzi z Wrocławia, ładna
      blondynka, tańczy tańce latynoamerykańskie> Po jej występie Michał powiedział,
      że to był jeden z najbardziej przykuwających uwagę występów, chodziło o nogi
      chyba, bo jak powiedział Egurrola ona chodziła i był to występ inny od
      wszystkich, ale on to poprawi w BA.
      3 i 4. To była para Barbara i Łukasz zatańczyli ładnie, ale Weronika nie mogła
      ich ocenić oddzielnie, a Michał powiedział, że dobrze się czuja w podłodze co
      jest rzadkie.
      5. Roksana, jak weszła to powiedziała, że została tylko ona i świerszcze, bo
      była już ostatnia, wyglądała jakby była w piżamie, zatańczyła hip-hop, jury
      miało wobec niej obawy, bo wydawało im się, że nie umie tańczyć i jedzie do BA
      żeby się nauczyć.

Co do kfiatków to był jeden kucharz, obyty z kamerą, bo brał udział w Sędzia
      Anna Maria Wesołowska, wg Weroniki świetny kandydat na męża. Po występie Piróg
      stwierdził, ze bardziej pasuje do wodzireja i na weselach zrobi furorę. Jeden
      wszedł z flagą, po jego "tańcu" powiedzieli tylko "dziękujemy bardzo". Komuś tam
      powiedzieli, że działa jak tabletka nasenna, komuś, że jak chce potańczyć to na
      dyskotekę, ale aż takich ciekawostek nie było.

Druga część to już była w Argentynie.
      Właściwie to skupiali się nad tymi którym nie idzie i kto nie daje sobie rady.
      Uczyli się salsy, jazzu, hip-hopu i tanga. Fajna była ta argentyńska muzyczka.
      Rozdawali żółte kartki jako ostrzeżenie.
      Jedna grupa cała wyleciała z salsy chyba, bo tańczyli 0,5 godziny a zrobili tyle
      ile inni przez 10 min.
      Tej Roksanie od świerszczy kompletnie nie wychodziło tango.
      Egipcjaninowi pękły spodnie w kroku w czasie tanga.
      Ciężko szło Patrykowi, taki samouk z Porajewa, dla niego to były pierwsze
      zajęcia z instruktorem, Piróg powiedział mu, żeby sie zaczął modlić, to może coś
      mu to pomoże.
      Takiemu Adrianowi puściły chyba nerwy i wyszedł, powiedział, że ma dość.

A do domu wrócili: ten Adrian właśnie, Ewa - córka strażaka i Ewa Radew, ta przy
      której Piróg się popłakał.

O 13.45 w sobotę masz powtórkę big_grinDD
      • aniuta75 Re: Relacja :D 27.03.08, 22:30
        Dziękuję pięknie kiss**. Mam nadzieję, że w sobotę nie zapomnę o powtórce hihihihi.
      • luczijka Re: Relacja :D 28.03.08, 23:14
        Aga czy ty chcesz robić OZetowi konkurencję w elaboratach??? ;P ;DDD
        • agamasia Re: Relacja :D 28.03.08, 23:45
          No, ale gdzież tam big_grinDDDDDDDDDDDDDDD
          Poczuwam się tylko do winy, bo nie przypomniałam Aniucie o YCD, co mam w zwyczaju wink
          A oglądałam jeszcze raz z siostrzenicą, która jest wielbicialką programu, stąd
          to szczegółowe streszczenie big_grin

Tu jeszcze najciekawsze fragmenty ostatniego odcinka
          youcandance.plejada.pl/47,1117,1,odcinek_4_-_najciekawsze_fragmenty,wideo.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka