agamasia 07.09.08, 15:00 Pierwszy odcinek już jest, chociaż premiera nowego sezonu dopiero 28 września www.mininova.org/tor/1773191 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: Dexter już w sieci :) 07.09.08, 15:12 Napisy są do tej wersji www.mininova.org/tor/1772844 Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dexter już w sieci :) 07.09.08, 16:40 A Californication sa juz w sieci 2 odcinki. Ale podobnie jak Dextera - jakosc jest nie za dobra. Lepiej poczekac na HDTV. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dexter już w sieci :) 07.09.08, 19:39 Aga jak zwykle trzyma rękę na pulsie DD. Odcineczek zapodany chociaż wątpię, żeby dzisiaj się ściągnął tak, żebym zdążyła oglądnąć . Odpowiedz Link
mendosita Re: Dexter już w sieci :) 08.09.08, 07:03 No i jak? Obejrzane? U mnie tak I bardzo mi się podobało, ale ja mogę mało obiektywna być, bo Deksia uwielbiam (serial, nie głównego bohatera). Odpowiedz Link
szmegesz Re: Dexter już w sieci :) 08.09.08, 11:33 Też obejrzałam.Trochę przewidywalne i powtarzalne, ale nowość w sposobie morderstwa,okrślemie Dextera jako morderstwo spontaniczne.Znowu siostrzyczka wejdzie w niebezpieczny związek.Troche zagadek jest. Czekam na rozwój wypadków. Odpowiedz Link
agamasia Re: Dexter już w sieci :) 08.09.08, 20:08 Też obejrzane, co do jakości to jest ok. Świetnie się oglądało, jeżeli chodzi o Ritę, to tak myślałam. Super było zobaczyć ich znowu wszystkich Odpowiedz Link
luczijka Re: Dexter już w sieci :) 10.09.08, 16:52 mendosita napisała: > No i jak? Obejrzane? U mnie tak I bardzo mi się podobało, ale ja > mogę mało obiektywna być, bo Deksia uwielbiam (serial, nie głównego > bohatera). Ja podobnie jak Mendosita nie dojrzałam jeszcze do tego, aby krytykować Deksia <hihihi>. Na razie wszystko mi się podoba <lol>. Ps. Debrze ładnie w nowym fryzu Odpowiedz Link
mendosita Re: Dexter już w sieci :) 15.09.08, 07:14 A kiedy nastepny odcinek, wie ktoś? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dexter już w sieci :) 15.09.08, 08:40 A normalnie zgodnie z planem Czyli najpierw bedzie normalny odcinek 1, a tydzien po nim normalny odcinek 2 (czyli 4.10.2008). Wiec obejrzenie tego "wycieknietego" odcinka w kiepskiej jakosci (moze dla Was jakosc dobra, dla mnie kiepska) dalo tyle, ze czekacie az do 4 pazdziernika hehe Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Dexter już w sieci :) 29.09.08, 14:48 muszę sie przyznać, że dolaczylam do grona fanów Dexia. na początku oprnie mi szło ale od odcinka 6 nie mogłam się oderwać, a 2 sezon "przerobiłam" w weekend Odpowiedz Link
luczijka Re: Dexter już w sieci :) 29.09.08, 19:00 Fajnie, że się wkręciłaś Magda Ja też pokochałam Deksia dopiero od piątego wejrzenia (czyt. po 5 odcinku ;D). Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dexter już w sieci :) 29.09.08, 21:20 luczijka napisała: > Ja też pokochałam Deksia dopiero od piątego > wejrzenia (czyt. po 5 odcinku ;D). To nic, bo Aniuta pokochala Supcia od 15 czy 16 wejrzenia! To sie dopiero nazywa dojrzala milosc Odpowiedz Link
szmegesz Re: Dexter już w sieci :) 29.09.08, 22:07 A jak Wam podobają się sceny łóżkowe . Dla mnie są tak ostre, jak i sam film. Po prostu pasują do klimatu serialu. Odpowiedz Link
agamasia Re: Dexter już w sieci :) 29.09.08, 22:49 Jeżeli chodzi o pierwszy odcinek, to przypuszczałam, że coś się kryje za wzmożoną chęcią Rity na sex Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Dexter już w sieci :) 30.09.08, 10:44 ja jestem jeszcze "przed" tym odcinkiem, ale te sceny z Lilą były super...ale niezłe też bylo jak unikała sexu z Rita na początku i wymyslala powody typu "boli mnie głowa", wtedy np. jak przyszla Rita ubrana w kostium Lary Croft a on biedny aż sie spocił, aby coś wymyśleć aż się poplakałam ze śmiechu. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dexter już w sieci :) 15.10.08, 13:49 No właśnie tak jakoś się chyba zanosi <lol>. Odpowiedz Link
szmegesz Re: Dexter już w sieci :) 15.10.08, 14:09 Ja już w 2 odcinku zauważyłam błysk w oku informatora.A wcześniej myślałam,że ten nowy oficer będzie następnym. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dexter już w sieci :) 15.10.08, 14:11 szmegesz napisała: > Ja już w 2 odcinku zauważyłam błysk w oku informatora.A wcześniej > myślałam,że ten nowy oficer będzie następnym. Ten to se pomarzyć tylko może hehehe. No ewentualnie szybki numer Deb z nim wykona i zostawi . Odpowiedz Link
agamasia Re: 3x04 21.10.08, 23:40 Też się wzruszyłam, chociaż wiedziałam, że to udawane i formułki co niektóre zapożyczył Odpowiedz Link
agamasia 3x05 28.10.08, 00:21 No teraz to już będzie spółka Deksia z Miguelem, niezłego przyjaciela sobie Dex znalazł Odpowiedz Link
szmegesz Re: 3x05 28.10.08, 20:41 No nareszcie ktoś akceptuje poczynania Dextera,ale nie wiem czy to się dobrze skończy dla Miguela Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3x05 28.10.08, 23:27 Oh jak mi się podobał ten odcinek . A widziałyście zapowiedzi następnego???? Teraz dopiero się zacznie - będzie dream team <lol>. Odpowiedz Link
agamasia Re: 3x05 28.10.08, 23:35 No dream team jak się patrzy, a co do Miguela, to będzie zależało na jak długo mu przedłużą rolę w serialu Ale fajna postać z niego i oby został jak najdłużej. Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 3x05 29.10.08, 10:45 obawiam się, że w koncu dla miguela źle to się skonczy i go Dexio ubije....no chyba, że mu się team rozrośnie i weźmie Ritę i dzieciaki do nuego też.... Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 3x05 29.10.08, 13:35 no ale pomyślcie sobie taka slodka Rita idąca z Dexiem na akcję z dzieckiem nosidełku... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3x05 29.10.08, 14:30 magdawaw1 napisała: > no ale pomyślcie sobie taka slodka Rita idąca z Dexiem na akcję z > dzieckiem nosidełku... ...i grzechocząca mu zabawką przed nosem pomiędzy odcięciem jednej nogi a drugiej <lol>. Aaaaaaaaaaaaaaaa już to zobaczyłam oczami wyobraźni hihiihi. Odpowiedz Link
magdawaw1 A ja czytam książkę - Dextera!!! 31.10.08, 10:25 Bardzo wiernie serial ją oddał, w serialu są cale niemalże przeniesione dialogi z książki...dobrze się czyta. Odpowiedz Link
szmegesz 3x07 11.11.08, 17:53 Dobry odcinek.Myślałam,że przyjaźń Dextera i Miguela dobiega końca, a tu niespodzianka. I mamy zapowiadany przez nas romans. Ale nie skończy się chyba on dobrze dla Antona. Odpowiedz Link
agamasia Re: 3x07 11.11.08, 20:10 Mam nadzieję, że Antonowi nic się nie stanie, bo fajna z nich para Spłakałam się na koniec, kiedy Dex karmił Camille ciastem limonkowym Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3x07 11.11.08, 23:05 Hmmm ciekawe czy Deb miała rację z tymi przycinaczami drzew. Muszę się przyznać, że moim typem był właśnie Anton . Miguel niech się weźmie o kupy, bo już głupoty zaczyna robić. No i oczywiście się żem poryczała na wiadomej scenie... Odpowiedz Link
mendosita Re: 3x07 19.11.08, 20:51 Jak myslicie, po co Miguel poszedł do adwokatki??? Chyba nie myslicie o tym, co ja?? Odpowiedz Link
aniuta75 3x11 20.11.08, 21:42 Nie wiem o czym Ty myślisz ale ja myślę, że mają romans . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: A ja czytam książkę - Dextera!!! 20.11.08, 10:39 oo, a da sie ja gdzies kupic? ciagle mialam isc do biblioteki i sobie wypozyczyc, ale ukrywam sie przed pania bibliotekarka, bo trzymam inna ksiazke od roku;P Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: A ja czytam książkę - Dextera!!! 20.11.08, 11:25 ja ksiażke dopstałam na urodziny ale w empiku ponoc juz jej nie możn akupić i byla nabywan aprzez allegro. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: A ja czytam książkę - Dextera!!! 20.11.08, 15:05 wlasnie przeszukalam dzis 3 empiki,i cholera nie ma. faktycznie jest na allegro,ale oczywiscie u mnie listonosz strajkuje;> jak by ktos chcial mam i demony,i dekalog w wersji ebookowej Odpowiedz Link
szmegesz Re: A ja czytam książkę - Dextera!!! 20.11.08, 21:19 Jest w empiku internetowym, już zamówiłam sobie Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: A ja czytam książkę - Dextera!!! 20.11.08, 21:33 tak,wlasnie z lubym zamowilismy sobie kurierem (dobrze ze oni chociaz do mnie dojezdzaja;P) sztuk dwie, tzn. dekalog i demony, za cale 28zl z allegro;> tak..na mikolajki Odpowiedz Link
mendosita Re: A ja czytam książkę - Dextera!!! 21.11.08, 06:34 Czytałam "Demony" i muszę powiedzieć, że dość nudne. Właściwie scenariusz był prawie identyczny z książką, więc niezbyt ciekawie się czyta, bo wszystko, co "myśli" Dexter słyszeliśmy już w serialu Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: A ja czytam książkę - Dextera!!! 21.11.08, 08:11 zobaczymy zobaczymy... cos bede musiala robic,jak sie dex skonczy Odpowiedz Link
szmegesz 3 x 09 27.11.08, 22:04 No i ktoś wreszcie przechytrzył Dexa, a zemsta będzie straszna, Chociaż było do przewidzenia, że nasz ulubiony zabójca musi działać sam.Odcinek dobry, jak cały sezon, chociaż to już trzeci. Odpowiedz Link
aniuta75 3x09 27.11.08, 22:01 Ale jajca Miguel wykiwał Dextera! Facet ie wie z kimm zadziera ehehe. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x09 27.11.08, 22:28 kurcze.. wlasnie przed chwila widzielismy z radoscia zatarlam raczki,na mysl co to dalej bedzie allle, kurcze, zaskakujaco Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 3x09 28.11.08, 11:41 no fajny odcinek, ale kurcze mam wrażenie, że jakby sezon się jeszcze w pełni nie rozkręcil , a już będzie koniec.... Odpowiedz Link
mendosita Re: Dexter już w sieci :) 01.12.08, 20:03 Kto już obejrzał 10? Ja właśnie skończyłam i kurczę, martwię się o Deksia I żal mi trochę tego, jak pokierowali postacią Miguela- bardzo go polubiłam i ostatnio był moim ulubionym bohaterem. Odpowiedz Link
luczijka Re: Dexter już w sieci :) 01.12.08, 22:44 Ja jestem jakieś pięć odcinków do tyłu i wszystko jeszcze przede mną ;P Odpowiedz Link
szmegesz 3x10 02.12.08, 15:42 Ale dobry odcinek. Starcie gigantów rozpoczęte i kapitalny pomysł na odwrócenie rólexter ofiarą!! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3x10 02.12.08, 21:40 Nooo nie spodziewałam się, że to zajdzie aż tak daleko . Baaardzo dobry odcinek . Aż nie mogę się doczekać następnego . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x10 02.12.08, 22:44 ha! kto uwaznie ogladal? bo gdzies zauwazylam teorie,ze dexa nie porwal pan king, a koledzy na wieczor kawalerski.. pytanie tylko czy to sie w czasie zgrywa swoja droga, nizly odcinek, taki jak kiedys, gdy ogladajac mialam napiete wszystkie miesnie i niech mi ktos powie ze ogladanie seriali to nie sport Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3x10 02.12.08, 22:54 O kurcze faktycznie to może być to z tym wieczorem kawalerskim . No ale napięcie jest hihiih. ilekobietamalat napisała: i niech mi ktos powie ze ogladanie seriali > to nie sport Sport i to w dodatku ekstremalny <lol>. Odpowiedz Link
szmegesz Re: 3x10 03.12.08, 10:17 No, no to jest ciekawe z tym wieczorem kawalerskim, ale wolałabym, zeby Dex zmierzył się z prawdziwym mordercą, to może by go wiecej nauczyło, jak to jest być ofiarą. Odpowiedz Link
agamasia Re: 3x10 08.12.08, 20:35 Dzisiejszego odcinka jeszcze nie widziałam, jak na razie odrobiłam tylko zaległości Odpowiedz Link
aniuta75 3x11 09.12.08, 15:22 Szkoda Miguela ale należało mu się. Teraz tylko Dex musi wpaść na to, że ten gościu od palm dostał na niego zlecenie. Za tydzień ostatni odcinek więc musi się wsio wyjaśnić własnie w nim . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x11 09.12.08, 21:53 liczylam ze jednak dluzej pobedzie w samochodzie w sumie odcinek niezly..ale ja sie pytam, co z tymi bracmi prado jest ramon jest jakis nerwowy, a dwoch martwych mialo same sekrety i tajemnice;> nie ze sie czepiam,ale caly sezon najbardziej mnie interesuje co ten pierwszy brat robil u freebo i co tam sie dzialo,i dlaczego i w ogole liczylam na jakies ciekawe wyjasnienie sprawy a tu dupa zapomnieli o nim czy co? sam fakt ze chodzil po narkotyki do niego,czy cos to za malo dla mnie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3x11 09.12.08, 21:59 ilekobietamalat napisała: ale ja sie pytam, co z tymi bracmi prado > jest ramon jest jakis nerwowy, a dwoch martwych mialo same sekrety > i tajemnice;> > nie ze sie czepiam,ale caly sezon najbardziej mnie interesuje co ten > pierwszy brat robil u freebo i co tam sie dzialo,i dlaczego i w > ogole liczylam na jakies ciekawe wyjasnienie sprawy a tu dupa > zapomnieli o nim czy co? sam fakt ze chodzil po narkotyki do > niego,czy cos to za malo dla mnie Może chłopaki sobie na boku w dragach robili . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x11 10.12.08, 08:55 oj,ale dla mnie to za malo. tzn mam wrazenie ze ten watek za bardzo zszedl na drugi, trzeci,osmy plan Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3x11 10.12.08, 10:32 Może 5ty sezon będzie polegał na stosowaniu uników przez Deksia coby nie dać się zaciukać jedynemu żyjącemu Prado ? Odpowiedz Link
agamasia Re: 3x11 10.12.08, 14:33 Tak z innej beczki, to robi się z tego serialu niezłe love story Angel, teraz Masuka, nie pomijając oczywiście Deksia i Deb (mam nadzieję, ze pogodzi się z Antonem). Tylko Laguerta jakoś szczęścia w miłości nie ma. Wracając do odcinka, to podobało mi się w końcówce przejście w czarno-białe kolory. Szkoda, że tylko 1 odcinek został Odpowiedz Link
szmegesz Re: 3x11 10.12.08, 21:50 Pierwszy raz było mi żal ofiary Dextera, chociaż zasłużył na śmierć.Zobaczymy jak sobie poradzi z Kingiem. Szkoda,że to już końcówka serii. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x11 10.12.08, 21:52 serio? wszyscy lubicie miguela? dzizas ja go nieznosze i wielka to dla mnie byla frajda gdy hmm.. odchodzil Odpowiedz Link
mendosita Re: 3x11 11.12.08, 07:30 Mnie się wydaje, że Oscar po prostu się u Freebo zaopatrywał i tyle. Chyba żadnej innej tajemnicy w tym nie było, skoro nie ciągneli tego tematu. Szkoda wielka, że już koniec sezonu I szkoda, ze nie będzie juz Miguela (( Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 3x11 11.12.08, 10:41 powiem tak -pomysl z tym porwanie dexia niezłY!!!!! ale ogólnie sezon jakis słaby... Odpowiedz Link
luczijka Re: 3x11 11.12.08, 22:06 magdawaw1 napisała: > powiem tak -pomysl z tym porwanie dexia niezłY!!!!! ale ogólnie > sezon jakis słaby... Też mam wrażenie, że ten sezon jest słaby w porównaniu do pierwszego, a zwłaszcza drugiego Choć z drugiej strony, gdyby każdy serial był tak "słaby" jak Deksio w trzecim sezonie, to by było dobrze... <hihihi>. W przeciwieństwie do większości z Was nie tęsknię za Miguelem Od początku jakoś go nie lubiłam Niech mu ziemia lekką będzie <lol>. Odpowiedz Link
mendosita Re: 3x11 16.12.08, 07:07 Deksio, Deksio i po Deksiu Nie wiem ile trzeba będzie czekac na kolejny sezon, ale pewnie nie mało Ostatni odcinek w sumie niezaskakujący, Deksio bardzo łatwo się wyrwał Skinnerowi, ale to w końcu ostatni, happy-endowy odcinek, więc nie ma co się czepiać. Ogólnie sezon 3 oceniam bardzo wysoko. Odpowiedz Link
ilekobietamalat 3x12 19.12.08, 12:30 zapomnialam ze juz widzialam;D a wiec.... ostatnia scena, z kapiaca krwia na suknie slubna.. pyszna! dex i skinner w sumie niezly, wiadomo ze to musialo sie dobrze skonczyc, i ze rozwiazanie co by nie robili, byloby banalne..ale cale rozegranie tej sceny moim zdaniem bylo bardzo dobre. nie podobalo mi sie cale to szczesliwe zakonczenie deb, czyli i anton i odznaka detektywa.. za duzo tego,za szczesliwie i za uroczo. generalnie wiadomo,3 to nie 1 sezon..ale i tak swietny zobaczymy co bedzie dalej Odpowiedz Link
szmegesz Re: 3x12 19.12.08, 14:25 Finał jakoś tak mało ekscytujący. Najlepsza scena to oczywiście ta z krwią na białej sukni, nie za dobrze wróży związkowi Dextera, ale cóż przecież jest killerem. Jestem ciekawa co wymyślą w 4 sezonie,żeby się nie powtarzać? Odpowiedz Link