galaxian1 19.12.08, 16:09 Jest nowy Woody Allen Vicky.Christina.Barcelona.DVD.SCREENER.XViD-PUKKA Kto byl w Barcelonie, albo chociaz w Hiszpanii bedzie zachwycony cudnymi widokami! Pozostali moga byc zachwyceni cudna Scarlett Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzynia Re: Nowy Allen 19.12.08, 22:20 napisy w tłumaczeniu Bardzo podobały mi się ostatnie filmy Allena. Mam nadzieję, że ten mnie zawedzie Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Nowy Allen 20.12.08, 19:59 a o czym ten film, bo sie mnie nie chce guglowac ? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Nowy Allen 05.01.09, 21:17 Zapomnialem napisac, zem obejrzal! No i film jest swietny, bardzo mi sie podobal Polecam wszystkim, ktorzy lubia piekne zdjecia, klimatyczna muzyke, troche Allenowskiej erotyki, piekne aktoreczki i hiszpanskich przystojniakow Odpowiedz Link
szmegesz Re: Nowy Allen 05.01.09, 21:30 Tam był tylko jeden przystjny Hiszpan i wolałam go u braci Cohen, ale Penelopa była rewelacyjna w drugoplanowej roli. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Nowy Allen 05.01.09, 22:59 szmegesz napisała: > Tam był tylko jeden przystjny Hiszpan Cicho tam, nie zdradzaj paniom wszystkich tajemnic Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Nowy Allen 06.01.09, 12:52 Owszem Barden niezły a film do obejrzenia i do ....zapomnienia Odpowiedz Link