galaxian1 06.02.09, 14:02 Szyfrujecie swoje torrenty? Jesli nie, to tu macie sciage, co i jak poustawiac w najpopularniejszych programach: torrent.crib.pl/szyfrowanie-polaczenia-ruchu-bittorrent.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 14:06 Tu chyba troche lepiej widac news.p2p.info.pl/szyfrowanie-ruchu-w-bittorrencie/229 Odpowiedz Link
galaxian1 Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 14:16 Jak nie szyfrujesz, to Twoj operator dokladnie wie co sciagasz z torrenta. Jak zaszyfrujesz, to wie tylko, ze cos tam sciagasz, ale nie wie co Poza tym jak jest szyfrowanie, to szybciej sie sciaga (w kazdym razie w teorii) )) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 14:17 ja nie muszem szyfrowac, mnie bardzo szybko sciaga i nie mam problemow z ograniczaniem Odpowiedz Link
galaxian1 Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 14:38 lenkaaa napisała: > ja nie muszem szyfrowac A po co ja dalem tu instrukcje ? Jak chcesz, zeby Cie namierzyli - to nie szyfruj Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 14:43 glx ma po prostu manie przesladowcza;> z reszta tak samo jak moja matka swoja droga,ciekawe czy mnie tez sledza.. bo ja Z rapida ciagne;P a nie czytalam artykulu,jak zobaczylam straszacy naglowek w gazecie wczoraj;> tylko prychnelam Odpowiedz Link
galaxian1 Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 14:46 ilekobietamalat napisała: > glx ma po prostu manie przesladowcza;> > z reszta tak samo jak moja matka Strzeżonego... Pan Bóg strzeże W Wawie jeden z operatorow internetowych juz zapowiedzial sledzenie tych, co sciagaja i blokowanie im łącza. A jak wpadnie policaj - to konfiskata sprzętu, grzywna, w najgorszym razie nawet odsiadka. Ktos chce ryzykowac - jego sprawa Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 14:48 haha, dobrze ze mieszkam na wsi u nas jest jeden policjant;P Odpowiedz Link
lenkaaa Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 14:49 no to wy sie nie boicie tak na lolumie pisac o sciaganiu, przeciez z foruma tez policaj moze namierzyc i zalomotac do drzwi noca !??? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 14:52 lenkaaa napisała: > no to wy sie nie boicie tak na lolumie pisac o sciaganiu, przeciez z foruma tez policaj moze namierzyc i zalomotac do drzwi noca !??? Ja tam niczego nie sciagam - daje tylko dobre rady tym co sciagaja czyli Wam ! A taka Aniuta, co juz sciagnela pol internetu, to dopiero powinna spac z dusza na ramieniu Odpowiedz Link
lenkaaa Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 15:04 galaxian1 napisał: > lenkaaa napisała: > > > no to wy sie nie boicie tak na lolumie pisac o sciaganiu, przeciez z foru > ma > tez policaj moze namierzyc i zalomotac do drzwi noca !??? > > Ja tam niczego nie sciagam - daje tylko dobre rady tym co sciagaja czyli Wam ! > > > Akurat !!! Zeby daleko nie szujac: ten wpis to niby co jest? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46427&w=89613013&a=89617354 skoro piszesz, ze uzywasz konkretnych torrentow to jest to dowod na to, ze sciagasz filmy Jakby chociazby na tej podstawie przyszli i ci przejrzeli kompa to by sie wszystko wydalo Odpowiedz Link
galaxian1 Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 15:11 lenkaaa napisała: > skoro piszesz, ze uzywasz Ale tylko po to, aby wiedziec co sie ukazalo, a nie zeby sciagac Lubie wiedziec, bom ciekawski Odpowiedz Link
lenkaaa Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 16:53 jasne, jasne... i tu jeszcze: "A ja nie znam uTorrent, bo uzywam Azureus 2.5.0.4 (tylko nie uzywac wersji 3.0, bo to wielka kaszana!). Wczesniej uzywalem BitComet'a, ale sciagal pliki z bledami. Polacem wiec Azureus 2.5." a wiecej to juz mi sie nie chce szukac twoich wypowiedzi Odpowiedz Link
gaudia Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 14:51 Galax, ja mam Bitlorda korzystając z Twojej linki - najbliżej było mi do przykladu z BitTorrentem i u mnie jest w opcje/połączeniach, na liście takie coś: uzyj omijania NAT przez UDP, tam zaznaczone mam "automatyczna detekcja' to jest ok? oczywiscie, przyznaje ze nie mam pojecia o czym wlasciwie do Ciebie rozmawiam... -- Odpowiedz Link
lenkaaa Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 14:45 > Jak chcesz, zeby Cie namierzyli - to nie szyfruj jak mnie namierza i zaczna ograniczac, to se zaszyfruje ;P Odpowiedz Link
aniuta75 Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 15:39 Wszystko fajnie ale jak wejdę w to co mam wejśc to inaczej to trochę wygląda niż na obrazkach . Zaznaczyłam jednak co trza i mogę spać spokojnie . P.S. Gdyby mieli mnie zamknąć to musieliby zamknąć połowę osiedla wtedy kiedy mieli okazję . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 17:49 aniuta75 napisała: > P.S. Gdyby mieli mnie zamknąć to musieliby zamknąć połowę osiedla wtedy kiedy mieli okazję . Pewnie najpierw namierza liderów Myslisz ze nie jestes w czolowce? Na lolumie jestes numero uno od zawsze ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 17:56 galaxian1 napisał: > Na lolumie jestes numero uno od zawsze ! > > Tja - w pisaniu postów chyba . Serialowo to chyba klika osób jest na równi . Odpowiedz Link
ka_thy Re: szyfrujecie ? 06.02.09, 20:13 Okazuje się, że ja mam włączone to szyfrowanie od zawsze Odpowiedz Link