aniuta75 17.02.09, 21:29 Czasami się łapię ostatnio na tym, że nie wiem co oglądam, czy GA czy PP <lol>. Wszystko przez to połączenie hihihih. Ktoś też tak ma? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: GA + PP 17.02.09, 21:51 Ja tylko te 2 odcinki PP widziałam, te połączone z GA. Nie znam PP, ale Addison to mi do GA tylko pasuje Odpowiedz Link
szmegesz Re: GA + PP 17.02.09, 21:59 Ja oglądam PP. Rzeczywiście, tak jak w GA wybijała się postać Addison, tak też jest w PP. A tam jeszcze jest druga postać, warta oglądania, to Cooper, którego wszyscy znamy z PB. Gra tu całkowite przeciwieństwo Kellermana, ale robi to naprawdę dobrze. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: GA + PP 17.02.09, 23:16 aniuta75 napisała: > Czasami się łapię ostatnio na tym, że nie wiem co oglądam, czy GA czy PP > <lol>. Wszystko przez to połączenie hihihih. Ktoś też tak ma? Jak ogladalem ktorys z tych polaconych odcinkow, co tak wszyscy biadolili nad diagnoza brata Adison, to stwierdziem, ze tylko im jeszcze Housa brakuje i byl by komplet Odpowiedz Link
aniuta75 Re: GA + PP 18.02.09, 09:39 galaxian1 napisał: stwierdziem, ze tylko im jeszcze Housa brakuje i byl > by komplet Hehehe o tym samym pomyślałam - dać tam Housa i będzie po kłopocie <lol>. Odpowiedz Link
luczijka Re: GA + PP 17.02.09, 23:46 Ja nie mam problemu z rozróżnieniem GA od PP ;P Wystarczy, że spojrzę na Sama i już wiem co oglądam <hihihi>. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: GA + PP 18.02.09, 08:57 luczijka napisała: > Ja nie mam problemu z rozróżnieniem GA od PP ;P Wystarczy, że spojrzę na Sama i już wiem co oglądam <hihihi>. Akurat w ostatnim GA byl i Sam Odpowiedz Link
luczijka Re: GA + PP 18.02.09, 11:28 No i dlatego był to najlepszy odcinek GA od wieków ;D Odpowiedz Link
aniuta75 Re: GA + PP 18.02.09, 09:38 Lu tak ogólnie też nie mam problemu. Chodzi mi o te ostatnie połączone odcinki . I czasem łapię się na tym, że nie pamiętam co oglądam czy PP czy GA . Odpowiedz Link