15.03.09, 09:08
bylam wczoraj wieczorem. widzialam,i wyszlam z kina naprawde zauroczona.
szczerze mowiac, rezysera znam tylko i wylacznie z tryptyku slaskiego w kryminalnych (byc moze inaczej sie to nazywalo,nie pamietam juzsmile,tak czy inaczej,doskonalego), ale najwyrazniej dobrym rezyserem jestsmile
karolak i globisz, sa dla mnie mistrzostwem swiata. z kina wychodzac, doszlam do wniosku,ze karolak moglby stac i sie nie ruszac, a i tak wywolywalby u mnie dziki usmiechsmile epizod globisza, powalil mnie totalnie. tomaszu kotu natomiast,calkowicie przez obu panow zostal przycmiony, mimo ze jego epizod, byl taki mocno nie 'w jego stylu' smile

aktor grajacy, jedna z glownych rol, nie jest mi znany,ale chyba zostanie mi znanysmile bo przypadl mi do gustusmile
naprawde fajnie prowadzony film,lubemu troche sie z samotnymi widzial, w sensie przeplatajacych sie historii.. mnie chyba nie bardzo,ale tak czy inaczej, naprawde warto zobaczyc. w kilku miejscach mnie mocno zaskoczyl.

ja wiedzialam,ze w polsce mozna jeszcze zrobic dobrze, dobry film. i dobrze wiedzialamsmile to bylo doskonale wydane 10zl;P (bylismy w takim malym,zapomnianym juz chyba kinie, sala na jakies 25osob, male, przyjemnne, kameralnesmile)
Obserwuj wątek
    • szmegesz Re: drzazgi 15.03.09, 10:13
      Poczytałam sobie o tym filmie i zdecydowanie mnie zainteresował. Mam
      go od dzisiaj na liście do obejrzenia. Dzięki za polecenie.
      • ilekobietamalat Re: drzazgi 15.03.09, 10:40
        polecam siesmile
        • lenkaaa Re: drzazgi 15.03.09, 20:12
          a ja jak zwykle nie na czasie z polskimi produkcjami, myslalam, ze ci cos w
          palec wlazlo, he, he.. winkbig_grin
          • aniuta75 Re: drzazgi 15.03.09, 20:23
            Hihihih Lenka ja tyż takie skojarzenia miałam. Wiadomo - po iKobiecie
            wszystkiego się spodziewać można tongue_outsuspicious.
            • ilekobietamalat Re: drzazgi 15.03.09, 20:25
              aniuta75 napisała:

> Hihihih Lenka ja tyż takie skojarzenia miałam. Wiadomo - po iKobiecie
              > wszystkiego się spodziewać można tongue_outsuspicious.

normalnie fosz!suspicious co to mialo znaczyc?suspicious he?suspicious
              • aniuta75 Re: drzazgi 15.03.09, 20:33
                Hihihihi oj nie fochuj (tongue_out) gupia babo big_grin. To z miłości wszystko big_grin.
                • ilekobietamalat Re: drzazgi 15.03.09, 20:50
                  yszsmile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka