jable 17.06.05, 17:53 BOS, mBank czy BPH? Jakie macie doświadczenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al9 Re: ktory bank 17.06.05, 18:00 BPH najszybszy, mbank niezły, bos najlepsza marża, ale zawalony wnioskami. Radzę: BOŚ al Odpowiedz Link
czuk1 Re: ktory bank 18.06.05, 09:38 Sprawdź sam(a) ktory najtańszy i najszybszy. Latwość sprawdzania - idziesz do najbliższego Oddziału PKO Bank POLSKI SA - przedkladasz sprawę, wykonuja Ci symulację , doradzają ,oceniają Twoje szanse (na podstawie 15 minutowej rozmowy), jeśli ocenia pozytywnie szansę, złozysz wniosek z dokumentami (nie ma ich dużo) i za 24 godziny masz decyzje kredytową, a kredyt za dzie-dwa. PKO BP SA ma tez przewage cenową (tylko licz kompleksowo), elastyczność, mozliwość negocjacji. Do 30 czerwca jest promocja. m Odpowiedz Link
biznesforum Re: ktory bank 17.06.05, 23:21 mBank wg. mnie najlepszy z tych co wymieniłeś. Odpowiedz Link
kalinosia ja też polecam mBank 18.06.05, 10:50 własnie sama wzięłam u nich kredyt. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko w kilka dni, bez zbędnej biurokracji i jakiś papierów nie z tej ziemii. Obsługa rewela. Pani cierpliwie odpowiadała na moje maile i telefony (a było ich sporo ). Sama do mnie np. przyjeżdżała do pracy, żebym podpisała dokumenty, bo ja nie mogłam się zwalniać. Mogłam dzwonić do Niej nawet wieczorkami . Wzięliśmy kredyt na 95 % (CHF), oprocentowanie 3,2%, 1% prowizja bankowa, na 30 lat. Brak opłat za wczesniejszą spłatę i przewalutowanie. Bardzo polecam. Odpowiedz Link
al9 Re: ja też polecam mBank 18.06.05, 11:53 problem w niewskazywaniu BOŚa przez doradców polega natym, ze bank wszystkich pośredników zrzuca ze schodów. ma tylko expandera a i to na ułamku tego co płacą inni. Więc doradcy zapominają o 1% marzy, której NIKT inny nie daje. BOŚ w ogóle jest okropny: stalinowskie kadry, pańskie maniery, niewyszkoleni ludzie. Trudno. Trzeba zacisnąć zęby i składac wniosek. Zwłaszcza, ze czas leci. Długo na 1% marzy nie pciągną, zwłąszcza, ze psuja rynek. Odpowiedz Link
jable Re: ja też polecam mBank 18.06.05, 12:31 dzieki za odpowiedzi. Ja tez sklaniam sie do mBanku i BOSia. mBank ma duzo plusow, minusem moze byc oprocentowanie ustalane przez Zarzad... Ale nie mysle, zeby strzelali gola do wlasnej bramki, szczegolnie, ze w umowie jest wpisana wczesniejsza splata kredytu za darmo. Za BOSiem oczywiscie przemawia marza, cala reszta pozostawia wiele do zyczenia... Pozdrawiam. Odpowiedz Link