Dodaj do ulubionych

ktory bank

17.06.05, 17:53
BOS, mBank czy BPH? Jakie macie doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • al9 Re: ktory bank 17.06.05, 18:00
      BPH najszybszy, mbank niezły, bos najlepsza marża, ale zawalony wnioskami.
      Radzę: BOŚ
      al
      • jable Re: ktory bank 17.06.05, 21:07
        dzieki za odpowiedz.
      • czuk1 Re: ktory bank 18.06.05, 09:38
        Sprawdź sam(a) ktory najtańszy i najszybszy. Latwość sprawdzania - idziesz do
        najbliższego Oddziału PKO Bank POLSKI SA - przedkladasz sprawę, wykonuja Ci
        symulację , doradzają ,oceniają Twoje szanse (na podstawie 15 minutowej
        rozmowy), jeśli ocenia pozytywnie szansę, złozysz wniosek z dokumentami (nie ma
        ich dużo) i za 24 godziny masz decyzje kredytową, a kredyt za dzie-dwa. PKO BP
        SA ma tez przewage cenową (tylko licz kompleksowo), elastyczność, mozliwość
        negocjacji.
        Do 30 czerwca jest promocja.
        m
    • biznesforum Re: ktory bank 17.06.05, 23:21
      mBank wg. mnie najlepszy z tych co wymieniłeś.
      • kalinosia ja też polecam mBank 18.06.05, 10:50
        własnie sama wzięłam u nich kredyt. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko w kilka
        dni, bez zbędnej biurokracji i jakiś papierów nie z tej ziemii. Obsługa rewela.
        Pani cierpliwie odpowiadała na moje maile i telefony (a było ich sporo smile).
        Sama do mnie np. przyjeżdżała do pracy, żebym podpisała dokumenty, bo ja nie
        mogłam się zwalniać. Mogłam dzwonić do Niej nawet wieczorkami smile. Wzięliśmy
        kredyt na 95 % (CHF), oprocentowanie 3,2%, 1% prowizja bankowa, na 30 lat. Brak
        opłat za wczesniejszą spłatę i przewalutowanie. Bardzo polecam.
        • al9 Re: ja też polecam mBank 18.06.05, 11:53
          problem w niewskazywaniu BOŚa przez doradców polega natym, ze bank wszystkich
          pośredników zrzuca ze schodów. ma tylko expandera a i to na ułamku tego co
          płacą inni. Więc doradcy zapominają o 1% marzy, której NIKT inny nie daje. BOŚ
          w ogóle jest okropny: stalinowskie kadry, pańskie maniery, niewyszkoleni
          ludzie. Trudno. Trzeba zacisnąć zęby i składac wniosek. Zwłaszcza, ze czas
          leci. Długo na 1% marzy nie pciągną, zwłąszcza, ze psuja rynek.
          • jable Re: ja też polecam mBank 18.06.05, 12:31
            dzieki za odpowiedzi.

Ja tez sklaniam sie do mBanku i BOSia.
            mBank ma duzo plusow, minusem moze byc oprocentowanie ustalane przez Zarzad...
            Ale nie mysle, zeby strzelali gola do wlasnej bramki, szczegolnie, ze w umowie
            jest wpisana wczesniejsza splata kredytu za darmo.
            Za BOSiem oczywiscie przemawia marza, cala reszta pozostawia wiele do
            zyczenia...
            Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka