chatka_01 01.11.05, 20:53 Czy może ktoś z WAs polecić mi dobrego doradcę finansowego?! Może znacie konkretną osobę , a może firmę? Wiem o Expenderze i Open F. ale może ktoś poleci konkretnych ludzi? Będę wdzięczna za pomoc i opinię!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: kogo polecacie? 01.11.05, 22:09 Mozna też wybrać dobre dwa banki i darmowych doradców napewno znajdziesz. Zależy im na udzieleniu Tobie kredytu.... będą z Tobą główkować jak to zrobic. m Odpowiedz Link
carolin0905 Re: kogo polecacie? 01.11.05, 23:10 Na tym forum można spotkać kinet@gazeta.pl skorzystałam z jego wiedzy, wytłumaczy , podpowie, szczerze go polecam= on błądzi po tym forum ale napisz na gazetowego - tzw niezależnych nie polecam-zbyt sa zależni jesli byłabys zainteresowana moimi uwagami o bankach napisz do mnie na gazetowego Odpowiedz Link
chatka_01 Re: kogo polecacie? 02.11.05, 18:10 sorry ale jestem ciemna masa i nie mam pojęcia o co chodzi z tym "gazetowym". Jaki to właściwie ma być adres e'mail? Odpowiedz Link
carolin0905 Re: kogo polecacie? 02.11.05, 21:20 jak nacisniesz na mojego nica(carolin0905) to od razu możesz wysłać do mnie wiadomość na moją poczte w tym forum tzw gazetowego Odpowiedz Link
ziut19 Re: kogo polecacie? 03.11.05, 14:12 Wszystko zalezy od tego skad jestes. Trudno polecac konkretna osobe jesli nie wiadomo gdzie mieszkasz i gdzie mozesz sie z nia spotkac. Odpowiedz Link
chatka_01 Re: kogo polecacie? 21.11.05, 11:20 Sorki, że tak późno się odezwałam choć Wy byliście tak uprzejmi!!! Jestem z Warszawy i juz znalazłam "pomocników". Jak zwykle poczta pantoflowa okazała się niezawodna - znajomi znajomych itd. Jestem w trakcie załatwiania kredytu przez Creditfild. Jak narazie jestem zadowolona. pozdr Odpowiedz Link
emi_forever Re: kogo polecacie? 21.11.05, 15:14 czyli jednak polecacie bardziej "niezależnych " doradców... Odpowiedz Link
chatka_01 Re: kogo polecacie? 21.11.05, 22:36 jak najbardziej - zresztą ogromną zaletą jest fakt że mam dzięki temu mniej na głowie! doradca zajmuję się rzeczoznawcą (kiedy, który), przypomina o dokumentacji, umawia spotkanie z bankiem, a i przy cenie można coś powalczyć!!! Ale niesamowite jest to, że mam możliwość wskazać, na którą z dwóch fundacji maja (czyli Creditfield) przekazać pieniądze - z tytułu mojego kredytu! czyli część prowizji, którą płaci im bank! Mi osobiście bardzo się to podoba!!!!! Odpowiedz Link