Dodaj do ulubionych

Oppenhein Enterprise-czy to dobry pośrednik????

10.01.06, 15:46
Obserwuj wątek
    • hubertb1 Re: Oppenhein Enterprise-czy to dobry pośrednik?? 10.01.06, 18:41
      Ja myślę, że jeśli chodzi o pośredników to ważne jest na jakiego doradcę
      trafisz. Myślę, że w każdej pracują lepsi i gorsi doradcy, doświadczeni i mniej
      doświadczeni.Ważne jest też ile banków mają w ofercie. A tego Oppenheim... nie
      znam więc się nie wypowiadam.
      • arcusfreitag Re: Oppenhein Enterprise-czy to dobry pośrednik?? 11.01.06, 16:35
        Ja nie polecam, pół roku temu mnie mamili (openheim), że mam szanse na kredyt,
        oczywiście nie dostałem, straciłem czas tylko i nerwy, a kredyt sobie teraz bez
        pośredników dostałem smile
        • mirah Re: Oppenhein Enterprise-czy to dobry pośrednik?? 12.01.06, 08:20
          Nam również wmawiali jakiś czas temu że dostaniemy kredyt ale byliśmy
          podejrzliwi i poszliśmy porozmawiać jeszcze z Expanderem i Open Finance. Tam
          oczywiście powiedzieli że w naszej obecnej sytuacji nie mamy szans na kredyt,
          tak jak podejrzewaliśmy. Myślę że to dlatego że w Oppenheim biorą prowizję za
          przygotowanie wniosku a nie za przyznanie kredytu. Przynajmniej 3 miesiące temu
          tak było.
    • conkret Re: Oppenhein Enterprise-czy to dobry pośrednik?? 11.01.06, 22:30
      Dobry pośrednik, doradca to człowiek który działa dla ciebie i na twoja
      korzyść, ty mu za to płacisz. Wszyscy pośrednicy, łącznie z właścicielem
      (dzierżawcą) forum to po mprostu instytucje nastawione na "przerób" klientów za
      określoną w porozumieniu z bankami prowizję. To tyle - dobry doradca weźmie od
      ciebie wynagrodzenie ale zadba o to aby umowa była korzystna dla ciebie, i
      napewno nie stracisz, malo tego przez cały czas ma z toba kontakt i zawsze
      pomoze. "Pośrednikowi" jesteś jedynie potrzebny jako sztuka - zapomina o tobie
      w dniu odmowy lub przyznania kredytu. Pamięta jedynie do czasu kiedy nie
      zobaczy przelewu prowizji.
    • kj36 Re: Oppenhein Enterprise-czy to dobry pośrednik?? 13.01.06, 18:55
      biorą opłatę a to jest główny minus!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka