sniegoo75 03.05.06, 10:55 Ktedyt 166000, 100 % bez wkładu własnego, który z tych banków wybrać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kemon Re: multibank, millenium czy GE 03.05.06, 19:46 Witam, biorac pod uwage koszta kredytu, zdecydowanie polecam Bank Millennium. Minusem tego Banku w tym momencie jest to iz w przypadku zlozenia wniosku w odziale na decyzje czeka sie nawet ok 1 miesiaca, w momencie gdy zdecydowalby sie Pan na skorzystanie z bezplatnych uslug brokera skraca sie ten okres do kilku dni. Jesli jest Pan zainteresowany kredytem w ktoryms z tych 3 Bankow to prosze o kontakt, z checia przygotuje poszczegolne symulacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kajul2 Re: multibank, millenium czy GE 03.05.06, 22:54 Broker? Staram się o kredyt w Banku Millenium. Załatwiam to przez Open Finanse. Na swoim przykładzie twierdzę, że to stanowczo przedłuża starania.Decyzja była już 27.04, ale umowa bedzie przygotowana na 9 lub 10.05. Może mi ktoś wyjaśni dlaczego tak długo muszę czekać. Czy mogę sam załatwiać bezpośrednio w banku, by przyspieszyć podpisanie umowy (przecież to ja mam wszystkie oryginały dokumentów). zaznaczam że nie jestem z Warszawy. Ubiegającym się o kredyt radzę uzbroić się w cierpliwośc. Odpowiedz Link
kemon Re: multibank, millenium czy GE 04.05.06, 08:41 Proponuje zmienic firme brokerska ale tak na powaznie nie wypada mi pisac na forum co jest powodem tak dlugiego oczekiwania, chociaz doskonale wiem. Kontakt: Odpowiedz Link
tool10 Re: multibank, millenium czy GE 07.05.06, 20:10 ja też wiemdlatego to naużycie twierdzić, że przy składaniu w oddziale czeka się ok. mieś. może tak być ale nie musi tak samo jak w przypadku brookerów, sa różni doradcy...P.S. A ja uważam, że zdecydowanie najlepsza ofertę ma Multibank Odpowiedz Link
sniegoo75 Re: multibank, millenium czy GE 08.05.06, 17:31 Proszę o więcej konkretów dlaczego Multi jest lepsze Odpowiedz Link
sniegoo75 Re: multibank, millenium czy GE 08.05.06, 17:32 Proszę o argumenty które przemawiają na korzyść Millenium Odpowiedz Link