Dodaj do ulubionych

multibank, millenium czy GE

03.05.06, 10:55
Ktedyt 166000, 100 % bez wkładu własnego, który z tych banków wybrać?
Obserwuj wątek
    • kemon Re: multibank, millenium czy GE 03.05.06, 19:46
      Witam, biorac pod uwage koszta kredytu, zdecydowanie polecam Bank Millennium.
      Minusem tego Banku w tym momencie jest to iz w przypadku zlozenia wniosku w
      odziale na decyzje czeka sie nawet ok 1 miesiaca, w momencie gdy zdecydowalby
      sie Pan na skorzystanie z bezplatnych uslug brokera skraca sie ten okres do
      kilku dni. Jesli jest Pan zainteresowany kredytem w ktoryms z tych 3 Bankow to
      prosze o kontakt, z checia przygotuje poszczegolne symulacje. Pozdrawiam.
      • kajul2 Re: multibank, millenium czy GE 03.05.06, 22:54
        Broker? Staram się o kredyt w Banku Millenium. Załatwiam to przez Open Finanse.
        Na swoim przykładzie twierdzę, że to stanowczo przedłuża starania.Decyzja była
        już 27.04, ale umowa bedzie przygotowana na 9 lub 10.05. Może mi ktoś wyjaśni
        dlaczego tak długo muszę czekać. Czy mogę sam załatwiać bezpośrednio w banku,
        by przyspieszyć podpisanie umowy (przecież to ja mam wszystkie oryginały
        dokumentów). zaznaczam że nie jestem z Warszawy.
        Ubiegającym się o kredyt radzę uzbroić się w cierpliwośc.
        • kemon Re: multibank, millenium czy GE 04.05.06, 08:41
          Proponuje zmienic firme brokerskawink
          ale tak na powaznie nie wypada mi pisac na forum co jest powodem tak dlugiego
          oczekiwania, chociaz doskonale wiem. Kontakt:
          • tool10 Re: multibank, millenium czy GE 07.05.06, 20:10
            ja też wiemsmiledlatego to naużycie twierdzić, że przy składaniu w oddziale czeka
            się ok. mieś. może tak być ale nie musi tak samo jak w przypadku brookerów, sa
            różni doradcy...P.S. A ja uważam, że zdecydowanie najlepsza ofertę ma
            Multibanksmile
            • sniegoo75 Re: multibank, millenium czy GE 08.05.06, 17:31
              Proszę o więcej konkretów dlaczego Multi jest lepsze
      • sniegoo75 Re: multibank, millenium czy GE 08.05.06, 17:32
        Proszę o argumenty które przemawiają na korzyść Millenium

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka