Dodaj do ulubionych

Zdolność- zarobki z 3 m-cy

03.09.06, 16:27
Witam,

Chcemy wziąść kredyt na zakup mieszkania na rynku pierwotnym.
Który bank udzieli kredytu na 100% wartości (250 tyś)biorąc pod uwagę zarobki
z ostanich 3 m-cy. Ciągłość zatrudnienia od 2 lat, umowa na czas
nieokreślony, zdolność kredytowa ok (jednakze wlasnie z ostatnich 3 m-cy bo
wczesnie zarobki drastycznie niższe). I gdzie najszybciej o taki kredyt.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • wieslaw.tomczyk Re: Zdolność- zarobki z 3 m-cy 03.09.06, 19:58
      albo chcecie otrzymać kredyt w oparciu o 3 miesięczne dochody albo szukacie
      szybkiego banku... gdy ma się ograniczone możliwości to chyba raczej trzeba się
      zastanowić, nie gdzie szybko ale gdzie się da a następnie, gdzie
      najkorzystniej. Nie problem wziąść...ale spłacać trzeba latami.
      • margott72 Re: Zdolność- zarobki z 3 m-cy 03.09.06, 23:03
        Wydaje mi sie ze jedno drugiego nie wyklucza. Istnieją banki które udzielaja
        kredytów na podstawie zaświadczenia z ostatnich trzech miesięcy i robią to
        szybko. Liczyłam na konkrety a z Pana wypowiedzi niestety nic nie wynika.
        • night.killer Re: Zdolność- zarobki z 3 m-cy 04.09.06, 10:54
          wziąć, moi mili: wziąć smile
        • m.kalist.fortisbank.warszawa Re: Zdolność- zarobki z 3 m-cy 04.09.06, 10:57
          Zapraszam do Fortis Banku.
          Oczekujemy dochodów z minium własnie 3 miesięcy!
          Jesli ma Pani bardzo dobre właśnie w tym okresie, to świetnie.
          Czas oczekiwania od złożenia kompletnego wniosku do wypłaty - ok. 3 tygodni.

Prosze o info:

mariusz.kalist@fortisbank.com.pl
          • wieslaw.tomczyk Re: Zdolność- zarobki z 3 m-cy 04.09.06, 17:06
            a o PIT za ubiegły rok to nie wspomnisz?
        • wieslaw.tomczyk Re: Zdolność- zarobki z 3 m-cy 04.09.06, 20:15
          margott72 napisała:

> Wydaje mi sie ze jedno drugiego nie wyklucza. Istnieją banki które udzielaja
          > kredytów na podstawie zaświadczenia z ostatnich trzech miesięcy i robią to
          > szybko. Liczyłam na konkrety a z Pana wypowiedzi niestety nic nie wynika.

OK.
          Więc trochę szczegółów, dzisiaj otrzymałem wiadomośćz Millennium że skrócili
          czas rozpatrywania wniosków. Więc dwie kwestie, czas i okres 3 m-cy mielibyśmy
          spełniony. Różnie można podchodzić do obowiązkowego ubezpieczenia, które w moim
          mniemaniu i wielu opiniach na forum jest w miarę udanym rozwiązaniem. Ponadto
          moja prywatna opinia... jeżeli decyduję się na jakieś obciążenie to wliczam też
          ubezpieczenie na życie (tak w razie w..). Na dzień dzisiejszy warunkami oferta
          Millennium nie zwala z nóg, ale biorąc pdo uwagę wiele innych banków, nie jest
          tak zła. Ostatecznie tempo załatwienia zależy też od tego jakie ma możliwości
          doradca. W niektórych bankach lepsze w niektórych gorsze. Chodzi o to aby mieć
          szczęście do tego pierwszego... czego sobie i klientom życzę smile
    • voyce Re: Zdolność- zarobki z 3 m-cy 04.09.06, 17:10
      millenium, bgż

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka