edytka1210 25.10.06, 11:15 Pytanie jak w temacie. Dostaliśmy kredyt w obydu bankach na 200 tys.zł Jaki bank wybrać???? Mój mąż jest... marynarzem, proszę to wziąć pod uwagę. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieg5 Re: GE Money Bank czy Multibank?????????????????? 25.10.06, 12:25 Przed miesiącem stałam dokładnie przed takim samym dylematem. Po długim namyśle wybrałam Multi. Póki co jestem zadowolona, jeśli z kredytu w ogóle mozna być zadowolonym. Bank przelał pieniądze w terminie, sam pilnuje wypłaty kolejnych transz, założyli mi bezpłatne konto z którego będą ściągać raty, wszystkie sprawy mogę załatwić w oddziale. Oczywiście oferta Multi była tez lepsza pod względem finasowym, zobaczymy co będzie dalej, ale wcześniejsza spłata jest za darmo więc mogę uciec gdzieś indziej jeśli bedzie coś nie tak. Ponadto expert z tego forum w moim poście także wskazał na Multi. Odszukaj sobie mój post. Odpowiedz Link
piotr.andrukiewicz Re: GE Money Bank czy Multibank?????????????????? 26.10.06, 00:21 Witam, a jakie oferty? Trudno powiedziec który bank lepszy... Odpowiedz Link