max323 15.05.07, 12:12 witam moje pytanie odnosi się właśnie do tej umowy jak ją spożądzić jakiś przykład albo link Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpatrys Re: umowa przedwstępna 15.05.07, 12:52 prawo.hoga.pl/wzory_umow/umowa_przedwstepna.asp Odpowiedz Link
max323 Re: umowa przedwstępna 25.05.07, 10:14 a jak wygląda sprawa gdy niemam wkładu własnego przy zakupie mieszkania i bank pokrywa 100% nieruchomości ale chciałbym też żeby pokrył koszty związane z zakupem czyli podatek ,koszty agencji? czy bank daje mi pieniądze na opłacenie tych rzeczy jak to wygląda ? Odpowiedz Link
www.informatorkredytowy.pl Re: umowa przedwstępna 18.07.07, 18:15 max323 napisał: > a jak wygląda sprawa gdy niemam wkładu własnego przy zakupie mieszkania i bank > pokrywa 100% nieruchomości ale chciałbym też żeby pokrył koszty związane z > zakupem czyli podatek ,koszty agencji? czy bank daje mi pieniądze na opłacenie > tych rzeczy jak to wygląda ? Wtedy najlepiej zaciągnąć kredyt na np. 110% na tzw opłaty okołokredytowe czy opłaty i prowizje związane z udzieleniem kredytu. Wiele banków ma obecnie ofertę, dzięki można pokryć tym samym kredytem również te dodatkowe koszty np. GE Money Bank, PKO BP, MultiBank czy mBank. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
amber28 Re: umowa przedwstępna 17.07.07, 21:55 Witam czy orientuje się ktoś, czy bank udzieli kredytu na podstawie przedwstępnej umowy darowizny mieszkania? Chodzi o darowiznę mieszkania obciążonego kredytem, na które my sami chcemy wziąć kredyt. Odpowiedz Link