jennifer.k 14.11.07, 22:02 Witam. chcemy z chłopakiem wziąć kredyt, chcemy wiedziec jaka mamy zdolnośc kredytową. ja zarabiam 2100 brutto on również 2100 brutto.nie mamy żadnych zadłuzen. czy jest mozliwosc wzięcia kredytu na 200 tys? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jennifer.k Re: zdolność kredytowa 14.11.07, 22:07 zapomniałam dodac iz oboje mamy umowy podpisane na czas nieokreslony. Odpowiedz Link
danielp24 Re: zdolność kredytowa 15.11.07, 10:40 Przyt kredycie na 30 lat macie zdolność tylko w PLN.Jeśli wydłużymy okres kredytowania do 45 lat posiadacie zdolność w CHF.Po szczegóły zapraszam na maila danielp24@gazeta.pl Odpowiedz Link
lena80-pl Re: zdolność kredytowa 15.11.07, 11:38 w necie jest sporo kalkulatorow, w ktorych mozna policzyc swoja zdolnosc kredytowa, wysokosc kredytu czy rat...ja osobiscie korzystalam z tego kalkulatora: kalkulatory.gemoneybank.pl/WebCalc/AbilityCalculator.do a zastanawialisce sie juz nad jakims konkretnym bankiem??bo kazdy ma bank ma swoj system liczenia zdolnosci... Odpowiedz Link
ro_m_ek Re: zdolność kredytowa 15.11.07, 15:30 Nie ma problemu. Kredyt w chf na 100% wartości nieruchomości. Jeśli macie państwo wkład własny oferta będzie jeszcze lepsza. Jeśli mogę pomóc proszęo kontakt. Odpowiedz Link
marcin.marczak-expander Re: zdolność kredytowa 15.11.07, 18:20 witam, posiadają Państwo zdolność kredytową i to z dużą nadwyżką, szczegóły na www.expander.pl/badanie/ pozdrawiam marcin marczak Odpowiedz Link