aniabania1974 26.02.08, 11:25 jakie trzeba spełnic warunki żeby dostać kredyt na 400 tys kredytu?na 30 lat wzwyż w pln. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doradca.warszawa Re: szansa? 26.02.08, 11:39 Witam serdecznie! Pani zarobki musiałby być w wysokości ok. 4 000zł. Mogę przygotować kilka ofert banków najkorzystniejszych w Pani sytuacji finansowej. Moje pośrednictwo jest bezpłatne. Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt mailowy. Pozdrawiam! niedzwiecka@unia.nieruchomosci.pl Odpowiedz Link
www.finance4u.com.pl Re: szansa? 26.02.08, 19:40 Trzeba: - mieć zdolność kredytową, która uzależniona jest nie tylko od dochodu, ale również od ilości osób w gospodarstwie, zobowiązań finansowych i czasami wielkości miejscowości, w której Pani mieszka, - mieć w miarę czysty BIK (brak zaległości) - mieć zabezpieczenie - nieruchomość akceptowalną przez bank, - być w wieku max ok. 40 lat (w większości banków) - nie mieć nałogów (żarcik)... Pozdrawiam Odpowiedz Link
oracki Re: szansa? 27.02.08, 01:26 Witam serdecznie, Na zdolność kredytową wpływa wiele czynników np.: wiek kredytobiorcy, wysokość dochodów, ilość osób w gosp. Domowym oraz to, czy kredytobiorca ma jakieś zobowiązania finansowe tj. karty kredytowe, limity w rachunku, kredyty itp. Dla uzyskanie 400 tyś kredytu, bez innych zobowiązań finansowych, musiałaby Pani osiągać miesięczny dochód netto w wysokości 4100 zł. Z poważaniem, Daniel Oracki daniel.oracki@multibank.pl Odpowiedz Link
piotrek_1968 Re: szansa? 27.02.08, 17:55 Witam serdecznie, prosze do mnie napisac, na pewno pomoge krzykacz1968@wp.pl Odpowiedz Link
vade.me.cum.1 Re: szansa? 28.02.08, 13:22 Proponuję pomoc. Proszę o telefon: 669994586 Odpowiedz Link