michau2 08.11.08, 10:17 Witam, Na kredyt w jakiej wysokości może liczyć 3 osobowa rodzina (1.5 letnie dziecko)? Dochód 9.500 brutto, na ratę mogę przeznaczyć ok. 2000 zł. Miejscowość, to Warszawa. Pozdrawiam Michau Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karp28 Re: Jaka wysokość kredytu? 08.11.08, 12:05 Dla rat w okolicach 2 tys to kredyt będzie w granicach 350 tys. zł (zależy jaka waluta) itp. Zdolność kredytowa dla takiej kwoty u was będzie. Jeżeli chcecie dowiedzieć się na jakie warunki możecie aktualnie liczyć polecam www.kredyt-lider.pl. dostaniecie na maila oferty kredytowe z kilku banków. Poznacie marże prowizje i wszystkie koszty. Serwis jest za darmo i bez zobowiązań. Odpowiedz Link
lybero karp28 ma rację, a ja dodatkowo... 08.11.08, 16:32 ...podjadę do Was, w dogodnym terminie i czasie i wyjaśnię każdą ofertę, pomogę zebrać dokumenty, pomogę napisać umowę przedwstępną, a na podpisanie umowy kredytu - przyjadę z nią do Was lub pracownik baknu, na którego ofertę się zdecydujecie. W przyadku zaniteresowania podajcie nr telefonu w mailu do mnie: lybero@gazeta.pl, pozdrawiam Odpowiedz Link
michau2 Re: karp28 ma rację, a ja dodatkowo... 08.11.08, 19:43 Bardzo Wam dziękuję. A czy są jeszcze szanse - realne szanse - na kredyt większy niż 100%? Michau Odpowiedz Link
ziut19 Re: karp28 ma rację, a ja dodatkowo... 09.11.08, 13:41 Nie w CHF. Chociaz pozostaje pytanie na co chcesz przeznaczyc nadwyzke. Odpowiedz Link
michau2 Re: karp28 ma rację, a ja dodatkowo... 09.11.08, 13:58 A chociażby na remont/doposażenie zakupionego mieszkania. Brak wkładu własnego jet tu istotnym parametrem... Michau Odpowiedz Link
ziut19 Re: karp28 ma rację, a ja dodatkowo... 09.11.08, 18:15 Dlatego, ze jesli na remont, to dalej moze byc to kredyt na 100% LTV a nie na powyzej. Odpowiedz Link
oracki Oferta kredytowa MultiBanku 10.11.08, 01:41 Witam serdecznie, Mogę Panu zaproponować kredyt na 100% wartości nieruchomości + na remont Jeżeli chciałby Pan poznać ofertę MultiBanku, to bardzo proszę o kontakt na maila. Kredyt nawet do 45 lat, prowizja uruchomieniowa 0 zł, brak opłat za wcześniejszą spłatę bądź nadpłatę kredytu. Pozdrawiam serdecznie, Daniel Oracki daniel.oracki@multibank.pl Odpowiedz Link