Dodaj do ulubionych

Powróżę

IP: *.lodz.mm.pl 12.12.11, 22:50
Witam
Od wielu lat zajmuję się ezoteryką(To moja pasja nie zawód).Moją specjalnością są karty tarota oraz anielskie .Chętnie pomogę ,pokaże mozliwosci i zagrożenia ,które można ominąć.,oczywiści w ramach możliwości czasowych.
Karty to nie wyrocznia nasze działanie może spowodować obrót wielu spraw,dlatego proszę o rozsadne podejście.Zainteresowanym podaje kontakt na e-mail: marcia100.88@tlen.pl
P.S.Wszystkie pytania proszę kierować na e-mail,na tym wątku umieszczam tylko ogłoszenie dla zainteresowanych.Wróżba jest darmowa z uwagi na fakt iż zarówno innych jak i mnie to rozwija .Jeśli chodzi o wymianę energetyczną wystarczy podziękować (wbrew przesądom powinno tak się robić) wtedy następuje równowaga pomiędzy nadawcą a odbiorcą.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: Powróżę IP: 92.244.36.* 13.12.11, 00:16
      witam
      Mam dwa pytanie niezwykle dla mnie ważne.
      1. Chodzi o zdrowie, mam wrażenie, że coś złego się ze mną dzieje, mam bóle ale do lekarza boję się iść...oczywiście w przyszłym tygodnu mam termin. Czy coś mi złego dolega i co się dzieje z moim ciałem czy umysłem?
      2. Kiedy i czy przeprowadze się do innego domu?
      Podziękuję po wróżbie
      ściskam serdecznie.
    • Gość: kagh Re: Powróżę IP: *.kwnet.azartsat.pl 13.12.11, 15:40
      Witam, ja się chciałam zapytać czy ktoś dostał już odpowiedź na e-mil.
      • Gość: ann Re: Powróżę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.11, 15:48
        Myślę, że na odpowiedź trzeba troszkę poczekać. Pani napisała, że to nie jej zawód a pasja, więc zapewne wróżbami zajmie się w chwili wolnej
        • anula52 Re:wysłałam maila i cierpliwie czekam 13.12.11, 17:03
      • Gość: kagh Re: Powróżę IP: *.kwnet.azartsat.pl 13.12.11, 18:41
        Witam jeszcze raz, ja już dostałam swoją wróżbe, dziękuje bardzo pani,daje dużo do myślenia. Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Artur Również poproszę IP: *.maxnet.biz 13.12.11, 18:05
      Również napisałem na maila z interii.Pozdrawiam
      • Gość: monika dostalam wrozbe i polecam :) IP: 77.252.244.* 13.12.11, 19:03
        otrzymalam odpowiedz i jestem z niej zadowolona chociaz nie jest ona do konca pomyslna :)
        pozdrawiam
        • anula52 Re: bardzo dziękuję Marcio 13.12.11, 20:55
          • Gość: gosc Re: bardzo dziękuję Marcio IP: *.inowroclaw.mm.pl 13.12.11, 21:00
            dostalam i dziekuje :)
            • Gość: anna Re: bardzo dziękuję Marcio IP: *.ip.netia.com.pl 14.12.11, 12:16
              Dostałam, wróżba dość ogólnikowa, bez odpowiedzi na zadane pytanie, zobaczymy co sie sprawdzi.
              • Gość: gość Re: bardzo dziękuję Marcio IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.12.11, 13:06
                no i jak zwykle !! ktoś trudzi się za dziękuję, a tu niektórzy marudzą ....to trzeba mieć tupet!!
    • Gość: Lilka Re: Powróżę IP: *.205.62.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.12.11, 17:17
      Ja też dostałam odpowiedź, jestem zadowolona:)
    • Gość: magda Re: Powróżę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.12.11, 18:16
      witam moja data urodzenia 5 stycznia 1984, chciałam się dowiedzieć czy uda mi się stworzyć z nowopoznanym facetem, choć jest żonaty
      • aldonaadamek nie uda się 15.12.11, 18:35
        Nie uda ci sie,bo...Pisała wyraźnie wrózka,by pisac na meila,a nie na forum,tak?Wiec albo kretynka jestes,albo leń do kwadratu...I dlatego szans na dobry związek nie masz-bo nad tym trzeba popracowac
        A poza tym-jesli wróżba darmowa-to mozna tylko przychylnie pisac?Nie wolno wypowiadac wlasnego zdania,jesli krytyczne?Hmmm...
        • Gość: nie uda się :) Re: nie uda się IP: *.sta.asta-net.com.pl 15.12.11, 21:18
          Nie uda się, bo się pakujesz z buciorami w cudzy związek- ciekawe na co liczysz??Że zostawi żonę??Najprawdopodobniej będzie tak że się tobą pobawi i pokornie wróci do żony. Faceci lubą zabaweczki :)
          • Gość: tak Re: nie uda się IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.11, 22:22
            lubią, po co mają z czegoś rezygnować, jak mogą mieć dwa egzemplarze, a branie cudzego męża nigdy nie popłaca. Wiem to, bo znam faceta, któremu nowa panna, wyperswadowała poprzednią, a potem była powtórka z rozrywki i ta "nowa" poleciała, przez kolejną nową, chociaz mieli i dom i dziecko
            • Gość: nie uda się :) Re: nie uda się IP: *.sta.asta-net.com.pl 16.12.11, 08:45
              z facetami jak z dziećmi jedna zabaweczka się nudzi - szukają następnej...
              • Gość: gosc . IP: *.ip.netia.com.pl 16.12.11, 09:21
                ale sa wyjątki, nie można uogólniać.
                • Gość: j Re: . IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.11, 10:44
                  jednak kradzione nie tuczy
          • Gość: wiedźma Re: nie uda się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 22:10
            Nie uda się, bo się pakujesz z buciorami w cudzy związek- ciekawe na co liczysz
            > ??Że zostawi żonę??Najprawdopodobniej będzie tak że się tobą pobawi i pokornie
            > wróci do żony. Faceci lubą zabaweczki :)
            ze swojej 40 letniej praktyki zawodowej powiem że ma pani rację.Znam setki takich przypadków jak w tym wątku opisujecie .To nie prawda jak pani któraś pisze są wyjątki może 1 na 100 ale zwykle pobawią się i odchodzą do tej wiernej co mimo wszystko jest matką żoną i kucharką i....nie ugania się za cudzymi mężami .
            • Gość: Hania Re: nie uda się IP: *.inowroclaw.mm.pl 18.12.11, 22:14
              Dokładnie, zgadzam sie. Bardzo rzadko rozwodzą sie, zawsze wracają do zony !!!!!
      • Gość: wrozka Re: Powróżę IP: *.net.stream.pl 18.12.11, 14:16
        nie masz szans - ten pan jest w związku, możesz być jedynie kryzysowa narzeczona - ha ha ha
        • Gość: Realistka Re: Powróżę IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.12.11, 19:47
          Same kłopoty możesz mieć.....Żona tego Pana może być osobą bardzo waleczną....i nie dziwię się jej...ostrzegam .:) chroń twarz... Tak to jest jak się wchodzi z butami na czyjeś terytorium..
          Nie pozdrawiam
          • Gość: Realistka Re: Powróżę IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.12.11, 19:56
            I jeszcze raz ja Realistka. Jak łatwo jest zrujnować komuś życie świadomie.I jeszcze prosić bezczelnie o poradę na tym forum. EGOISTKA .
            • Gość: malami Re: Powróżę IP: *.sta.asta-net.com.pl 18.12.11, 21:46
              Ja jeszcze dodam od siebie że nie zbuduje się szczęścia na cudzym nieszczęściu, więc jesli chcesz być w życiu szczęśliwa nie ładuj się w cudze związki.
              • Gość: gosc Re: Powróżę IP: *.inowroclaw.mm.pl 18.12.11, 21:55
                Zgadzam sie z wami ale..... są panny ktore małżeństwa rozbiły, siedzą sobie panami, wiodą wygodne zycie i jeszcze nastawiaja zle panow do byłych rodzin, szczegolnie dzieci.
    • Gość: gość czy ... IP: *.play-internet.pl 19.12.11, 12:37
      Czy Pani jeszcze wróży?

Wysłałam email ale nie mam odpowiedzi :-(
      • Gość: gosc Re: czy ... IP: *.ip.netia.com.pl 19.12.11, 12:47
        wątpie, bo wysłałam emaila z dopytanie i nic/
        • Gość: Marcia Re: czy ... IP: *.wroclaw.mm.pl 19.12.11, 20:12
          Obiecałam, że nie będę pisać na forum i słowam dotrzymam ale małe sprostowanie dla tych,którzy czekają na e-mail z odpowiedzią:
          1.Jestem tylko człowiekiem a jak wiadomo doba ma 24 h,dostałam dużo e-maili .w dzień pracuję zostaja czasem tylko wieczory ,które nie zawsze mają byc skoncentrowane na wróżeniu.Proszę nie czekać przyklejonym do komputera ,troszke cierpliwosci.
          2.Wiele e-maili jest ogolnikowych typu co mnie czeka w finansach czy uczuciach,pytanie musi byc konkretne
          3.NAJWAZNIEJSZE Opisujecie panstwo swoj problem nie podajac ani imienia i daty urodzenia.Bez daty urodzenia nie moge dokonac wrozby bo musi byc ona skierowana do konkretnej osoby,nie trzeba byc znawca zeby to wiedziec.Mam wiele e-maili bez zadnych danych ,czego Panstwo oczekujecie?Jak mam zapytac kart na jakiej podstawie? Liczy sie rozsądek:)

Życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku .
          • lil-ka Re: czy ... 20.12.11, 20:14
            Witam, Pani Marto, czy moglaby Pani napisac, na jakiej dacie maili Pani aktualnie jest? tak, zeby miec swiadomosc, jak dlugo trzeba mniej wiecej poczekac ;)
            • Gość: taka Re: czy ... IP: *.sta.asta-net.com.pl 20.12.11, 20:46
              Śmieszne!! Płatną wróżbę będziesz miała od ręki jak Ci się śpieszy... Kobieta poświęca swój czas za darmo, a Ty masz czelność Ją prosić żeby Ci odpisywała na jakiej dacie jest!!??
              • lil-ka Re: czy ... 21.12.11, 07:39
                wyluzuj czlowieku, gdzie napisalam, ze mi sie spieszy?!?!
                chyba nie ma w tym nic zlego, ze ktos chce mniej wiecej wiedziec jak daleko stoi w kolejce, nie przypisuj sobie nie wiadomo czego.
                a przede wszystkim, pytanie nie bylo do Ciebie, wiec nie musisz zgrywac adwokata kogos, kto tego bynajmniej nie potrzebuje.

pozdrawiam i polecam melise :)
                • Gość: taka Re: czy ... IP: *.sta.asta-net.com.pl 21.12.11, 09:12
                  brak taktu i tyle !! Poproś niech Ci jeszcze napisze o której godz. możesz się spodziewać ;). Zastanów się kobieta ma rodzine , pracę, swoje sprawy , pisała o tym że wróżenie to nie jest wszystko czym się zajmuje...Trzeba czekać cierpliwie, a nie zaprzątać jej głowę dodatkowymi pytaniami!!
                  • Gość: taka Re: czy ... IP: *.sta.asta-net.com.pl 21.12.11, 09:17
                    a zapomniałabym- polecam Savoir vivre ( to taka książka ;))
                    • Gość: Kraby Re: czy ... IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.11, 10:33
                      Naprawdę zrobiło się świątecznie :( Jak w koszyku krabów - jeden drugiemu nie pozwoli wyjść
                      • Gość: ania Re: czy ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.11, 10:38
                        A może porobimy gwiazdki z papieru i łańcuchy na choinkę, tak wspólnie :) bez przepychanek i pośpiewamy kolędy. To uspokaja a naród jakiś taki nerwowy...
                        • Gość: gosc Re: czy ... IP: *.ip.netia.com.pl 21.12.11, 11:16
                          jestescie boskie :) pozdrawiam :)
                          • Gość: ania Re: czy ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.11, 11:20
                            Wiemy i też pozdrawiamy ;D
                            • Gość: taka Re: czy ... IP: *.sta.asta-net.com.pl 21.12.11, 11:52
                              aaa dziękuję dziękuję :)
                              • Gość: ania Re: czy ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.11, 11:57
                                No i jest miło :)
                  • lil-ka Re: czy ... 21.12.11, 18:41
                    hahaha, rozbawiłaś mnie swoim taktem :D
    • czekolada_kokosowa Re: Powróżę 20.12.11, 13:38
      Witam, wysłałam pytanie na maila. Pozdrawiam
    • algiz76 Wyslalam maila i czekam... cierpliwie ;-) 21.12.11, 23:57
    • renata124 Re: Powróżę 22.12.11, 09:17
      Dziękuję bardzo i życzę ciepłych, energetycznych Świąt
      pozdrawiam
      R
    • agrentowy4321 Re: Powróżę 04.03.23, 20:45
      Trzeba uwzględnić różne opinie