Gość: sole
IP: 2.193.57.*
10.10.13, 14:40
I po co mi to bylo, no wlasnie po co? skutki do dzis nie moge zajsc w ciaze.Wykonalam rytual,bo mi sie nie ukladalo w zyciu,w zwiazkach milosnych i po wykonaniu rytualu sytuacja sie tylko pogorszyla.Poznalam osobe,ktorej babka i matka wroza,zajmuja sie magia i wykonuja uroki, i tylko takie osoby moga wam w jakis sposob pomoc lub zaszkodzic, to jest dar z ktorym sie czlowiek rodzi i takich osob jest bardzo niewiele,on sie tym nie chce zajmowac,zapytalam go dlaczego mi sie nie uklada od razu odpowiedzial,po co wykonywalas rytual,gdybys tego nie zrobila juz bylabys w zwiazku,a teraz za "kare"spotkasz go za 3 lata i tak sie stalo,powiedzial mi ,ze od przeznaczenia nie mozna uciec,to co mam byc sie wydarzy tylko,ze pozniej. Mam zrobione wszystkie mozliwe badania,lekarze zakladaja rece, nigdy nie chorowalam,dbam o siebie a jednak ciazy nie ma,2 invitro nieudane,powiedzial,zebym do 3 sie nie szykowala bo sie nie uda,za 2 lata zajde w ciaze naturalnie,zeby nie rytual juz mialabym dziecko,zastanowcie sie zanim komus zlecicie wykonanie rytualu,nie wazne za 10zl,za 600zl,mozecie pozniej gorzko tego zalowac,nababraja w waszej aurze,bo ludzi z darem nadprzyrodzonym na tym forum,allegro poprostu nie ma.Badzcie tylko cierpliwi,a jesli ukochany ma wrocic to wroci,jesli nie jest ci pisany,nigdy go miec nie bedziesz. Jego babka sama przyznala,ja osobiscie nigdy jej nie poznalam,ze pozniej te kobiety sa nieszczesliwe i wracaja,aby urok odwrocic,ale to nie takie proste,powiedziala zeby nigdy nie wysylac swoich zdjec,ani kosmykow wlosow, jej rada jesli czujecie ze ktos,zle wam zyczy noscie przy sobie szplike z czerwona glowka,ale odwrocona,przypieta do ubrania.