Dodaj do ulubionych

Jakie dane potrzebne są Wróżce

21.05.02, 07:42
by postawiła karty mojemu Wujkowi. Jest chory na raka. Chciałabym wiedzieć czy
wyzdrowieje.
Obserwuj wątek
    • iza.podlaska Re: Jakie dane potrzebne są Wróżce 21.05.02, 10:43
      To zależy od konkretnej wóżki, każda tarocistka czy karciana wróżka ma inne metody. najlepeij zapytać
      tej konkretnej, do jakiej Pani chce się zwrócić o wróżbę. Nieraz wystarczy sama intencja.

Pozdrawiam serdecznie

Iza Podlaska
      • lyche1 Re: Jakie dane potrzebne są Wróżce 21.05.02, 12:00
        iza.podlaska napisał(a):

> To zależy od konkretnej wóżki, każda tarocistka czy karciana wróżka ma inne met
        > ody. najlepeij zapytać
        > tej konkretnej, do jakiej Pani chce się zwrócić o wróżbę. Nieraz wystarczy sama
        > intencja.
        >
        > Pozdrawiam serdecznie
        >
        > Iza Podlaska
        A czy Pani nie podjęłaby się udzielić takiej wróżby? Bardzo mi zależy na
        podniesieniu całej rodziny na duchu. Byłam u wróżki w listopadzie - niestety
        wtedy nic nie wiedzieliśmy o chorobie wujka. Bardzo proszę. Proszę rozłożyć dla
        mnie karty jestem ciemną blondynką mam 35 lat, koziorożec nie wiem co jeszcze
        napisać bo "moja" wróżka stawia karty a ja siedzę naprzeciwko. Dodam tylko że
        większość jej wróżb się sprawdza, mam ogromne zaufanie do tej dziedziny. Niestety
        do "mojej" wróżki ciężko się dostać, zresztą niedawno byłam u niej. Jeszcze raz
        proszę.

• mii.krogulska Re: Jakie dane potrzebne są Wróżce 22.05.02, 00:43
          Witam serdecznie,
          niestety nie możemy spełnić tej prośby - wymaga ona dużej wróżby, a tu na Forum
          ani na taką czas, ani odpowiednie miejsce. Nie stawiamy kart "na odległość",
          choć ostatnio taka metoda jest bardzo popularna. Radzę poczekać aż Pani wróżka
          będzie miała czas na osobiste spotkanie.

Pozdrawiam serdecznie,
          Mii
          • Gość: lyche Re: Dziękuję za zainteresowanie IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 08:11
            Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka