lyche1 21.05.02, 07:42 by postawiła karty mojemu Wujkowi. Jest chory na raka. Chciałabym wiedzieć czy wyzdrowieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza.podlaska Re: Jakie dane potrzebne są Wróżce 21.05.02, 10:43 To zależy od konkretnej wóżki, każda tarocistka czy karciana wróżka ma inne metody. najlepeij zapytać tej konkretnej, do jakiej Pani chce się zwrócić o wróżbę. Nieraz wystarczy sama intencja. Pozdrawiam serdecznie Iza Podlaska Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Jakie dane potrzebne są Wróżce 21.05.02, 12:00 iza.podlaska napisał(a): > To zależy od konkretnej wóżki, każda tarocistka czy karciana wróżka ma inne met > ody. najlepeij zapytać > tej konkretnej, do jakiej Pani chce się zwrócić o wróżbę. Nieraz wystarczy sama > intencja. > > Pozdrawiam serdecznie > > Iza Podlaska A czy Pani nie podjęłaby się udzielić takiej wróżby? Bardzo mi zależy na podniesieniu całej rodziny na duchu. Byłam u wróżki w listopadzie - niestety wtedy nic nie wiedzieliśmy o chorobie wujka. Bardzo proszę. Proszę rozłożyć dla mnie karty jestem ciemną blondynką mam 35 lat, koziorożec nie wiem co jeszcze napisać bo "moja" wróżka stawia karty a ja siedzę naprzeciwko. Dodam tylko że większość jej wróżb się sprawdza, mam ogromne zaufanie do tej dziedziny. Niestety do "mojej" wróżki ciężko się dostać, zresztą niedawno byłam u niej. Jeszcze raz proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: Jakie dane potrzebne są Wróżce 22.05.02, 00:43 Witam serdecznie, niestety nie możemy spełnić tej prośby - wymaga ona dużej wróżby, a tu na Forum ani na taką czas, ani odpowiednie miejsce. Nie stawiamy kart "na odległość", choć ostatnio taka metoda jest bardzo popularna. Radzę poczekać aż Pani wróżka będzie miała czas na osobiste spotkanie. Pozdrawiam serdecznie, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyche Re: Dziękuję za zainteresowanie IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 08:11 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś