Dodaj do ulubionych

WODNIK - KOZIOROŻEC

IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.07.05, 20:12
ale bujda :)
Obserwuj wątek
    • tanuqi Re: WODNIK - KOZIOROŻEC 13.07.05, 14:42
      Zgadzam sie, bujda na resorach :D
    • Gość: Ryszard z Berlina Re: WODNIK - KOZIOROŻEC IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.05, 22:33
      Totalna bzdura nie wiem jak ktos to ocenia .Jestem Wodnikiem i zyje z
      Koziorozce rozumiemy sie doskonale.Choc bywaja male roznice pogladow ,to jednak
      nie przeradza sie w jakies konflikty .Tak wiec mozna smialo obalic mit ze
      Wodnik i Koziorozec to dwie rozne nogi od stolu.
      • Gość: szuarek Re: WODNIK - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 23:31
        > Wodnik i Koziorozec to dwie rozne nogi od stolu.
        Miałam znajoma i wiem, ze tak nie iksrzy jak z innymi znakami np lew, strzelec,
        wodnik,waga, bliznieta, baran
    • Gość: Kamil Re: WODNIK - KOZIOROŻEC IP: *.autocom.pl 23.07.05, 21:47
      Nie zgadzam się ztym ponieważ dobrze się rozumiemy bez słów !!!!!! Kocham ją i
      ona mnie. Bójda na resorach!!!!!!!
      • Gość: Marta Re: WODNIK - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:28
        Matko! co za głupoty! Sprawdzałąm w innych kilku horoskopach i wszędzie pisali,
        że Koziorozec to jeden z lepszych partnerow dla Wodnika!!! I moje doswiadczenia
        to potwierdzaja....Czas zmienic rwrozke redagujacą ten serwic. pzdr
        • Gość: wodniczka Re: WODNIK - KOZIOROŻEC IP: 81.210.32.* 26.07.05, 20:43
          bla bla bla...ja i tak wiem swoje;) moj koziorozec takze:)
    • Gość: Monika Re: WODNIK - KOZIOROŻEC IP: 80.51.17.* 31.07.05, 13:43
      Głupoty. Jestem ze swoim koziorożcem 3 lata i dogaduję się z nim jak z żadną
      inna osobą na świecie. Wkurza mnie taka paplanina
      • mydlanka Re: WODNIK - KOZIOROŻEC 01.08.05, 12:54
        ja rozniez jestem w wodnikiem i przyznac musze ze czasem wystepuje roznica zdan
        ale kochamy sie i nic nie jest w stanie tego zmienic. uwazam ze to czy wodnik i
        koziorozec pasuja do siebie jest zalezne nie od znaku a od tego jacy jestesmy w
        stosunku do naszej polowki czy umiemy isc na kompromis i czy sie rozumiemy. jak
        tak jest to zadne horoskopy nie sa w stanie przewidziec czy ktos z kims bedzie
        szczesliwy czy tez nie!!! ja swojego wodnika bardzo kocham, jestesmy ze soba 3
        lata i moja milos jest z dnia na dzien mocniejsza:)
      • Gość: cielecina wodnik- koziorozec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 23:56
        NOOOO NAWET DUŻO SIĘ ZGADZA!! MAM CHŁOPAKA WODNIKA I JEST DOKŁADNIE TAKI JAK
        ZOSTAŁ TUTAJ OPISANY:D ACHH ALE NIE MA CO !! WODNIKI SĄ NAJWSANIALSZYMI OSOBAMI
        NA ŚWIECIE! QUEST KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!<hihi> POZDRAWIAM WSZYSTKICH,BAJ
    • Gość: pata Re: WODNIK - KOZIOROŻEC IP: 212.160.90.* 12.08.05, 13:34
      ja zgadzam sie z tym co tu pissza koziorozec jest uparty ale jednak ja sie z
      nim potrafie dogadac to zalezy od osobowosci pozdro
    • Gość: *** Re: WODNIK - KOZIOROŻEC IP: *.range86-132.btcentralplus.com 20.08.05, 20:08
      Powiem szczerze,ze wlasnie dzisiaj zdecydowalam sie skonczyc moja"znajomosc" z
      koziorozcem,i to nie dlatego ,ze w horoskopie tak napisano,ale po prostu
      dzielilo nas za wiele.Prawda jest tez,ze zawsze nieswiadomie trafialam na
      partnerow spod znakow odpowiadajcych wodnikom (tzn.waga,bliznieta,strzelec.Ale
      czy horoskop ma byc osteteczna wyrocznia w dokonywanych przez nas wyborach,czy
      ma byc sadem:z tym mozesz byc,a z tym kims nie???Jesli ludzie sie przyciagaja i
      istnieje wiele rzeczy,ktore ich laczy,znak zodiaku jest tylko malutkim
      incydentem,ktory sie niepozornie wkradl.Zycze powodzenia wszystkim
      parom "mieszanym".ktore z wyliczen horoskopow nie powinni trafic na siebie,a w
      rzeczywistosci ciesza sie swoja wzajemna obecnoscia...
      • Gość: wodnik Re: WODNIK - KOZIOROŻEC IP: *.elpos.net / *.elpos.net 22.08.05, 08:55
        Najlepsze dla wodniikow sa lwiczki,koziorozce owszem ale nie na cale zycie:-)
        • Gość: wodniczka Re: WODNIK - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:59
          najlepsze dla wodników sa wodniczki ;-)))
    • Gość: Wodniczka Re: WODNIK - KOZIOROŻEC IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.09.05, 12:28
      A ja jestem z koziorożcem ponad 3 lata i choc go kocham to uważam iż treść
      horoskopu jest trafiona i to bardzo.Mozna to ujac bardziej optymistycznie ze
      praktyczny koziorozec urealni szalonego wodnika itp. itd.,z tym że nie na
      pewno ;-))I najbardziej sie boje ze to zycie przy nim naprawde okaże sie
      nudne...Ale coz-przed przeznaczeniem nie uciekniesz
      • Gość: Mała Mi Re: WODNIK - KOZIOROŻEC IP: 62.233.197.* 21.09.05, 20:28
        Mojego Koziorożca od wodnika dzieli 24h.Urodził się 18 stycznia i musze
        przyznac zema wiele z wodnika..jesteśmy równie szaleni,pomysłowi i chwytamy
        życie całymi garściami.Nawet muszę się przyznac ,że to ja jestem bardziej
        praktyczna niż mój partner :)
        Jedno jest pewne - jak trzeba mocno stapamy po ziemi i analizujemy ważne sprawy.
        • Gość: aga Re: WODNIK - KOZIOROŻEC IP: 81.210.71.* 04.10.05, 17:36
          Ja z moim \Koziorożcem jestem juz też dosyc długo,bo 2 lata i 5 miesięcy.. Czasami bywają różne dziwne sytyacje,ale kochamy się tak bardzo,ze nie wyobrazamy sobie życia bez siebie i wiem,ze będziemy ze sobą już zawsze!! Jeśli już u nas zdarzają sie jakies akcje to trwaja one bardzo krótko!! Nie ma czegos takiego jak ciche dni i pewnie nigdy nie będzie,bo oboje nie znosimy takich sytuacji!! Ogólnie to nie zgadzam się z tym co jest napisane w tym horoskopie!!
      • Gość: wodnica Re: WODNIK - Koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 17:40
        nudne życie z koziorożcem???ależ w żadnym wypadku!jestem 4-ty rok z panem spod
        tego znaku i nigdy w życiu nie potrafilibyśmy się z sobą nudzić nawet gdybyśmy
        w głuchej głuszy wylądowali.To bardzo inteligentny i pełen szalonych pomysłów
        chłopak -często mnie w tym prześciga i nawet jestem tym przerażona(choć
        rzeczywiście na pierwszy rzut oka wydaje się dość skryty i zamknięty -ale
        wierzcie mi to nie znacvzy,że nudny;).
        choc....za pierwszym razem(bo jesteśmy razem poraz 2-gi)jakieś 5-6 lat temu
        spotykaliśmy się przez jakiś czas i choć jakaś magiczna siła nas do siebie
        przyciągała stwierdziliśmy,że na dłuszszą metę nic z tego nie będzie i że
        rzeczywiście mamy inne wymagania od życia...ALE!-ale zostaliśmy przyjaciółmi i
        w takim układzie poznaliśmy się tak dokładnie,że po roku okazało się z kolei,że
        NIE MOŻEMY BEZ SIEBIE ŻYĆ.I tak jesteśmy do dziś.Kochamy się jak mało kto!I tak
        myślę będzie już do końca świata.A właśnie urodziła nam się śliczna dzidzia i
        cudowniej być już nie może!
      • Gość: rusałka Re: wodnik-koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 13:06
        również jestem z koziorożcem i nie mogę zgodzić się z tym co mówi horoskop.
        Strasznie zdziwiło mnie to co przeczytałam. Istnieje tylko jedno wytłumaczenie:
        albo ja nie jestem typową wodniczką, albo on nie jest typowym koziorożcem:))
    • Gość: kika Re: WODNIK - KOZIOROŻEC IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 05.10.05, 20:19
      cała prawda i tylko prawda. nigdy nie spotkałam większego bufona niż koziorożec. myśli, że jest bardzo interesujący a jest jak chochoł wypchany słomą- puściutki. i nudny. przynajmniej mój taki był, więc jak dla mnie opis trafiony w dychę.
      • Gość: sabbatha Re: WODNIK - KOZIOROŻEC IP: *.chello.pl 24.11.05, 22:34
        o matko......przeciez horoskopy to bujda totalna. nie warto w nie wierzyc. ja
        jestem z Koziorozcem, jestem wodniczką, moja przyjaciolka to Koziorozec jej
        mezczyzna wodnik. I jest dobrze:P Jedne zwiazek z Koziorozcem sie rozpadl ale
        nie sadze zeby przez jakies gwiady i inne bzdety:P
        • Gość: wodniczka Re: WODNIK - KOZIOROŻEC IP: *.124-70.tampabay.res.rr.com 30.11.05, 17:33
          jestem z moim koziorozcem 8 lat. horoskop trafiony w dziesiatke. nie dopisali
          tylko, ze kazda szalona wodniczka chodzac wlasnymi sciezkami lubi w zyciu
          troche spokoju i stabilizacji ktora zapewnia koziorozec. a co najwazniejsze -
          lozko. to najtrafniejsze stwierdzenie. reszta to jak juz inni pisali kwestia
          kompromisow, checi do zmian i poznawania zycia. nie znam sie na facetach
          wodnikach ale kobietom wodniczkom polecam koziorozcow. nie w glowie im szukanie
          wrazen i ma to swoje zalety. a fajny inteligenty facet ktory sie normalnie
          rozwija zawsze chetnie poszaleje z nami.
    • Gość: Zakochani Re: Wodnik - Koziorożec IP: *.adlercomputers.com.pl / 80.51.176.* 03.05.06, 21:15
      nie zgadzam sie z tym co piszecie ponieważ od ponad roku jestem z moim Kochanym
      Koziorożcem i jest mi z nim bardzo dobrze.....co prawda bywaja trudne chwile
      ale przeważnie obracaja sie w historie i póżnie można się z tego pośmiać.Ciesze
      sie ze go poznałam i jestem z nim na dobre i na złe!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: dede Re: Wodnik - Koziorożec IP: *.smsnet.pl 06.08.06, 19:53
        Jestem ze swoim koziorożcem od 27 lat. I im dłużej ze sobą jesteśmy tym nasze
        kontakty są jeszcze lepsze. Tak jak dobre wino im starsze tym lepsze.Pozdrawiam
        wszyskie koziorżce i wodniki, które są razem.
    • Gość: M******:) koz.-wod. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 18:29
      hehe!moim zdaniem wodnik z koziorożcem doskonale do siebie pasują! i zdania na
      ten temat nie zmienie! prawie wszystko to, co zostało tam napisane to kompletna
      bzdura lecz jest i prawda! Ostatnie zdanie!:)
    • Gość: ciekawa wodnik i koziorozec IP: 82.139.30.* 11.08.06, 21:07
      .. te wasze poglady!
    • Gość: kobieta Re: wodnik-koziorożec IP: *.sanok.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:06
      zgadzam się z niedzwedzica.wszystko to bujda!nieprawda!
    • Gość: Agatka Wodnik-Koziorozec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 11:07
      jedna wielka sciema ja tam kosiam swojego koziorozca !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kasiulka Wodnik-Koziorożec IP: *.lodz.mm.pl 05.01.07, 09:03
      Bzdurki...bzdurki...i jeszcze raz bzdurki...:P:P:P Mój facet jest Koziorożcem a
      ja Wodniczką i jakoś świetnie sie dogadujemy...:D Więc...?:P
    • Gość: Wodniczka Patryś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 19:30
      Patryś...jest dla mnie cudem, mimo,że cudem koziorożcowym...jesteśmy
      najszczęśliwszymi ludźmi na ziemi...a gwoazdy..?Owszem, ładnie wyglądają...w
      ciepłą noc.
    • Gość: Marzenka wodnik-kozioroec IP: 194.75.238.* 23.03.07, 15:23
      akurat w moim przypadku wszystko sie zgadza:):) ale i tak wierze w to ze takie
      polaczenie moze tworzyc idealny zwiazek:)
    • Gość: Magda wodnik IP: *.range81-151.btcentralplus.com 11.04.07, 23:15
      zgadzam sie..jestem z koziorozcem i dobrze sie rozumiemy:) poprzednio bylam z
      waga, ktory mial byc niby ta moja polowka..ale sie nie okazal.....pozdro
    • andreasss1 Re: 16.04.07, 22:11
      >>.
    • Gość: słodziuchna:* Wodnik-Koziorożec IP: *.wroclaw.mm.pl 05.05.07, 01:15
      czasem sie z ty zgodze czasem nie.łóżko tak na serio wszytkich łaczy nie ważne
      czy sie do kogoś pasuje czy nie.mam chłopaka koziorożca jest nam fajnie ale
      czasem trzeba zrezygnowa z własnego ''ja'' na rzecz partnera a napewno uniknie sie
      zbędnych kłótni:)
    • Gość: Ptaszek sssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 20:27
      Ona ma ptaszka duzego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka