Dodaj do ulubionych

SKORPION - SKORPION

IP: *.cable.ubr01.azte.blueyonder.co.uk 24.07.05, 18:04
jezeli jest miedzy wami duzo milosci, to i chec zdominowania drugiej strony
ustepuje miejsca wyrozumialosci i oddaniu. a niewielkie starcia czy docinki...
coz - przynajmniej sie nie zanudzicie.
Obserwuj wątek
    • renap Re: SKORPION - SKORPION 27.08.05, 01:11
      Niby niezupełnie Skorpion i Skorpion, bo I dekada Skorpiona (on) i sama
      końcówka Wagi (ona). Ale jest dokładnie tak jak w opisie... To jest
      niesamowite! W ciągu ponad pół roku trzy razy świat się zawalał i... wszystko w
      cudowny sposób wracało! Jest wszystko - miłość i nienawiść (króciutko!)czułość
      i gniew! Nie ma tylko "cichych dni" ... :))) nawet godzin... nie ma na to czasu!
      • Gość: katya re: skorpion-skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 01:44
        macie wszyscy racje..są chwile radości i chwile smutków..ale my skorpiony
        kochamy sie jak nikt inny,rozumiemiemy sie!wystarczy sie starać zeby było
        dobrze..i nauczyć sie przebaczać-bo to u nas jest najważniejsze.ja z moim
        kochaniem miałam ciężki kryzys, i on i ja bardzo sie kochamy, planujemy założyć
        rodzine..on jest moją pierwszą prawdziwą miłością! raczej sie niezakochałam w
        nim bo jest skorpionem tylko dlatego że jest sobą:-)wiem po sobie że jest moją
        drugą połówką i niechciałabym być z nikim innym.u nas niema nienawiści..jest
        czasami gniew ale będziemy sie starać żebyśmy byli ze sobą do samego końca bo
        tak kiedyś sobie obiecaliśmy!więc ja popieram związek skorpion-skorpion..bo kto
        cię tak zrozumie?:-). sex jest wyśmienity..konrad jest pierwszą osobą z którą
        odczuwam taką przyjemność i ekstaze:-)
    • Gość: pani skorpion Re: SKORPION - SKORPION IP: *.icpnet.pl 28.09.05, 15:18
      Jestem zodjakalnym skorpionem tak jak i moj partner. Przyznaje że nie raz jest
      naprawde cieżko. Ciąała zazdrość i nie ufność.Chęć pokazania partnerowi ż eto
      ja mam nad nim władze i na odwród.Przezto wciaż szantarzujemy się niby
      rozstaniem na wzajem. Jest piewszym partnerem którym nie umiem manipulować. Ale
      umiemy tez tworzyć pare doskonale się rozumiejąca i mysląca tak samo.
      Sex doskonały!
      (Facet skorpionnie umie być chyba raczej wierny)
      • Gość: skorpionek Re: SKORPION - SKORPION IP: 217.153.6.* 28.09.05, 23:48
        w sexie zaje fajnie niestety w życiu potyczki
    • Gość: Moniia Re: SKORPION - SKORPION IP: 213.241.91.* 04.10.05, 13:24
      zgadzam się z tym co piszecie na temat skorpionów
    • Gość: skorpionek Re: SKORPION - SKORPION IP: 217.153.6.* 04.10.05, 23:52
      a nam niestety niewyszło , gdyż partner twierdził ze zabardzo narzucalam swoją
      wole mimo ze on tez to robił
    • Gość: skorpionica Re: SKORPION - SKORPION IP: *.fieldorfa.locumnet.pl 19.10.05, 14:08
      a ja z moim partnerem jesteśmy z tego samego dnia, miesiąca i roku ;) to
      dopiero akcja!! zakochaliśmy się w sobie od razu...jest cudownie. Dlaczego? bo
      rozumiemy się bez słów i to jest najpiękniejsze!!!!
      • 7betinka9 Re: SKORPION - SKORPION 14.11.05, 11:06
        ja jestem już kilka długich lat z facetem skorpionem, miedzy nami jest albo
        bardzo dobrze, albo bardzo źle, nigdy nie ma stanów pośrednich;
        musiałam zaakceptować jego "zaletę" wrednego dogryzania a nawet z czasem
        uczennica przerosła mistrza :D
        i zawsze razem obchodzimy urodziny, (13 i 14 list.)
    • Gość: Dusia Re: SKORPION - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:20
      No cóz sama jestem Skorpionicą i do tego związałam sie z Panem Skorpionem, lecz
      nie narzekam myślę, że najważniejsze jest czy ludzie się kochają i rozumieją a
      nie spod jakiego są znaku.
    • Gość: skorupiak Re: SKORPION - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:00
      ja od niedawna też jestem ze skorpionem ja z 24 a On z 25 i jaest...super!choć
      czasem nie jest lekko.Nie chcemy sie sobie narzucać i wynikają z tego rożne
      nieporozumienia ale dogadujemy sie zawsze. A na mikołajki kupiliśmy sobie
      identyczne prezenty (zupełnie nieświadomie)!!!!Fajne uczucie. POZDRO
    • Gość: ZŁA Re: SKORPION - SKORPION IP: *.jgora.dialog.net.pl / *.jgora.dialog.net.pl 12.01.06, 14:57
      Może i jest napiętnie w łóżku z moim partnerem Skorpionem, ale w życiu
      codziennym nie da się uciec od kłótni zawsze się on czegaoś doszuka ja się już
      nauczyłam by nie przykładać dużej uwagi na to co on robi.Ale on strasznie się
      czepia o mało znaczące drobnostki tak błache aż mi się zbiera na śmiech,lecz on
      się tak denerwuje przez to,że wkońcu kończy się to moim wyjściem z domu z
      płaczem. To chyba nie jest tak normalny i namiętny związek międzi Skorpionami :
      (((
      • Gość: Silvestro Re: SKORPION - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:34
        Masz rację wątpie czy to przeczytasz ale nie może bć związku między dwoma
        skorpionami bo każdy z nich chce rządzic to takie charaktery w tym związku
        trzeba tylko spokoju albo go skończyć
        • Gość: Madzia Re: SKORPION - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:33
          Mój chłopak mimo że jest skorpionem ,to zawsze mi ustępuje jeśli sie kłócimy :P
          • Gość: ala Re: skorpion i skorpion IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.09, 18:00
            skorpion+skorpion=3wojna swiatowa:d ale damy rade@!!:D
    • Gość: elma Re: SKORPION - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:10
      Skorpion+Skorpion?=wielka rywalizacja, albo wielka miłość.W moim przypadku to
      drugie:)
    • Gość: skorpionki:) Re: SKORPION - SKORPION IP: 195.116.43.* 16.01.06, 20:55
      W naszym zwiazku jest poprostu cudownie choc zdazaja sie nam klutnie ale jak
      ktores z nas powie <kocham Cie> to odrazu jest dobrze :)
    • Gość: kroppa Re: SKORPION - SKORPION IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 06.02.06, 02:34
      :D
      a ja też mam skorpiona u boku, jest wspaniale... jesteśmy do siebie tak podobni
      że rozumiemy się w pół słowa.... Mam nadzieję że los nam bedzie sprzyjał bo
      póki co to nasz początek :)...
      ja jestem z 8. a on z 6. urodziliśmy się w tym samym roku i w tym samym
      szpitalu... ciągle się smieję zę pewnie już na porodówce pokazywałam kto tu
      rządzi :D
      • Gość: Barbara Re: SKORPION - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:26
        I ja jestem z Panem-Skorpionem od daaaaawna, choć nie wiem dlaczego. Mąż jest
        chyba nietypowym przedstawicielem tego znaku zodiaku. Całkowicie
        podporządkował się mnie. Nie chce ( nigdy nie chciał) podejmować decyzji
        ważnych i tych zupełnie nieistotnych; zrzucił to na moje barki. Początkowo
        byłam z tego zadowolona. Później, ciażyła mi ta odpowiedzialność, ale nie udało
        mi się przekonać meża do zminy swojej komfortowej sytuacji.
        Każde z nas żyje własnym światem. Ja mam wycieczki,wyjście do teatu, operetki,
        działalność charytatywną a mąż zajecia w domu ewentualnie czas na sen. Nie robi
        mi wymówek, że nie ma mnie w domu, bo ceni sobie to, że nie zmuszam Go do
        uczestniczenia w nich. A ja? Czasami mam tego serdecznie dosyć ( czasami). Nie
        mogę raz w roku namówic Go na tańce w karnawale- w końcu udaje mi się "zabrać"
        Go z sobą ale......ponieważ wymaga to tyle zachodu, że....w końcu mało mam z
        tego przyjemności. Sprawy seksu są więcej niż fatalne......mąż i w tej "branży"
        ceni sobie swój spokój. Nie ma między nami wielkich spięć. Rozumiemy sie bez
        słów w sprawach życia codziennego. No i .....faktycznie, sprawy wyjatkowo ważne-
        załatwiam w łóżku ( leżąc obok), bo wtedy jestem pewna, że wysłucha mnie do
        końca......nie wyjdzie z mieszkania....Dziwicie się, że można tak żyć??....
        Można...sama jestem tego przykładem. Dodam może maż jest z 29 a ja z 31 i to
        już tyle.
    • Gość: Famme-fatal Re: skorpion- skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:04
      Ja, jako nietypowa skorpionica, skorpiona pojąć nie zdołałam, próbowałam go
      zdobyć i poległam z kretesem. To taka smutna historia w stosunku do niniejszego
      artykułu. Niedane mi było zasmakować tego związku w pełni, ale byłam pewna,
      żebyśmy się dogadali w 100%!!!!On chyba nie!!!!
      • Gość: Justa Re: skorpion- skorpion IP: *.gpsk.am.poznan.pl 12.05.06, 10:12
        Taki związek jest trudnym związkiem, tak ja uwazam z własnego doświadczenia.
        Rzeczywiscie on się nie chce poddać i ja również, czasami niewinne rozmowy
        zamieniają sie w kłótnie i to ostre!!! Później żałuję, że bylam taka surowa, że
        wytykam, czepiam się, za dużo coś powiem ale niestety za późno żałuje!!! Może
        rzeczywiście powinniśmy (skorpion i skorpion) godzić się TYLKO w łóżku, bo
        rzeczywiscie ta determinacja też udziela się w łózku i przez to sex jest
        niesamowity !!! ;-) Tylko czasami boję się że nie wytrzymam próby czasu, za
        dużo jest konflitków, za bardzo jesteśmy toksyczni.Ale ja go KOCHAM !!!
        • Gość: Ella Re: skorpion- skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:25
          No a ja wlasnie sie rozstaje z moim partnerem `skorpionem` juz dwa
          miesiace.Znamy sie juz dwa i pol roku w tym razem zylismy osiem miesiecy i mamy
          poltorarocznego synka.Niestety dobrze nam jest chyba tylko w lozku no i pewnie
          dlatego rozstajemy sie juz dwa miesiace.
          • Gość: skorpionica Re: skorpion- skorpion IP: *.wsiz.rzeszow.pl 08.12.06, 18:22
            swietnie Cie rozumiemi,mialam to samo teraz tez mi sie najbardziej podoba
            skorpion choc juz inny
    • Gość: wiola skorpion- skorpion IP: *.torun.mm.pl 26.08.06, 10:31
      zgadzam sie w zupełności :)
    • Gość: korektor poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:30
      NIEKONIECZNIE pisze się łącznie!
      ... a skorpionki dwa to układ bardzo wesoły, beztroski i namiętny :-) pod
      warunkiem że żadna ze stron nie jest zaborcza.
    • Gość: skorpionka ss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 09:31
      no coz zgadzam sie, ale do klotni dochodzi u nas dosc rzadko.nie rywalizujemy
      ze soba, ale czesto zdarza sie przekomarzac kto ma racje
    • Gość: reneta Skorpion-Skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 15:51
      Jestem skorpionem, moja córcia i moja mama tez i uwielbiam wszystkie
      skorpiony!
      • Gość: skorpion Re: Skorpion-Skorpion IP: *.24.radom.pilicka.pl 29.06.08, 21:11
        No właśnie.. ja jestem z 12 mój partner z 29 października i na pewno spokojnie nie jest. Chciałabym żeby nasz związek przetrwał, ale ciezko jest narazie, oboje wybuchowi jestesmy zawistni, gniewni.. Najdłuższy okres bez kłótni 2 miesiące, a kłótnie jak sa to od głupot do wyjścia z domu.. ALE- Oboje sie kochamy, i mam wrażenie jak bysmy cały czas uczyli sie siebie. TYlko nasze charaktery nam w tym przeszkadzają. Ale im większą mam tego świadomośc tym lepiej rozumiem o co chodzi ;)
    • Gość: Marian Skorpion - skorpion IP: *.subscribers.sferia.net 12.11.09, 12:41
      Ludzie ja nie chcę nikogo zniechęcać to takiego związku ale może warto
      przeczytać co przeżyłem przez ostatnie dwa lata. Było tak:rozpączeło się
      nisamowicie tzn. seks na maksa i zauroczenie. Po 2 latach zdrady i mściwość .
      Więc ludzie poszukajcie sobie innej partnerki niż skorpionica bo będziecie
      płakać.
      • Gość: skorpionka Re: Skorpion - skorpion IP: *.147.34.42.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.07.10, 16:38
        napisze tylko jedno przez pierwszy tydzien znajomosci 4 klotnie i to
        dwie z nich ostre, szantazowanie zakonczeniem znajomosci , zazdrosc
        jedna wielka patologia no ale coz jak jest dobrze to jest cudnie ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka