Dodaj do ulubionych

Aida-czy warto iść

IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 19.04.06, 09:42
Czy warto iść do wróżki Aidy i czy wróżba kosztuje naprawdę 300 zł?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kacha Re: Aida-czy warto iść IP: *.chello.pl 19.04.06, 09:46
      Niefortunne pytanie zadałaś. Przekonasz się jak pójdziesz.
      • Gość: cygareta1 Re: Aida-czy warto iść IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 19.04.06, 12:33
        Ale czy koś już u niej był i czy wróżba się spełniła?
    • doda_77 czy ktos ma namiar na Aide? 07.05.06, 19:21
      czy ktos ma namiar na Aide? bardzo prosze gdyz mialam tel ale jest juz
      nieaktualny! dziekuje
    • Gość: jest bardzo dobra Re: Aida-czy warto iść IP: *.orange.pl 08.05.06, 12:49
      tel 0228267143, 602358649 koszt wizyty 300zł
      • Gość: goja Re: Aida-czy warto iść IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 09.05.06, 14:34
        A ile czasu trwa wizyta i gdzie w Warszawie przyjmuje?
      • Gość: g191 Re: IP: *.igloonet.pl 11.05.06, 20:40
        czy moze ktos powiedziec jaka to miejscowosc??dzieki
    • Gość: ja Re: Aida-czy warto iść IP: *.orange.pl 08.05.06, 12:52
      ona nie jest wróżka tylko wizjonerką a to zupełnie co innego, przepaść nie do
      pokonania dla zwykłych wróżek
      • Gość: jatwo czy rzeczywiscie jest taka dobra? IP: 80.51.255.* 08.05.06, 14:17
        jakis znajomy mojej kolezanki byl u niej i nic sie z jej przepowiedni nie
        sprawdzilo wiec czy ona rzeczywiscie jest taka Dobra?
        • Gość: myślę że kłamiesz Re: czy rzeczywiscie jest taka dobra? IP: *.orange.pl 08.05.06, 14:42
          ale zazdrość nie ma granic
          • Gość: he he jaka zazdrosc??? IP: 80.51.255.* 08.05.06, 15:17
            a niby dlaczego mialabym zazdroscic, czego??? dla mnie smieszne jest Twoje
            stwierdzenie i tyle, pisze to co uslyszalam od mojej kolezanki i zapewniam Cie
            ze nie klamie ale Twoja sprawa jak to odbierasz .... jesli o takie sprawy
            mialabym byc zazdrosna to naprawde smieszne !!!!
            • wrozby po kontakt- wystarczy wejść na stronę! 17.02.07, 16:55
              Nie piszcie cudzego numeru telefonu; niektóre osoby moga sobie tego nie życzyć.
              Zresztą forma przekazywania kontaktów osób trzecich poprzez fora internetowe
              zakrawa na łamanie ustawy o ochronie danych osobowych.

Jeśli ktoś chce uzyskać informacje o kontakcie/namiarze niech na Bóga skorzysta
              z wyszukiwarki i znajdzie sobie stronę injternetową danej osoby a nie
              przekazuje bez zgody i wiedzy numery telefonu, adresy, nazwiska- tak nie wolno
              (a jak Ty czuła/ł byś się gdyby ktoś przekazywał Twoje prywatne namiary, dane?).

Trochę rozumu i wysiłku- dla tych którzy nie wiedzą jak się korzysta z
              wyszukiwarki podpowiem- wpisujesz w wyszukiwarce słowo np. Aida lub frazę Aida
              kontakt

Oto strona internetowa Aidy www.aida.one.pl/main.html
              (w dziele kontakt -CO LOGICZNE- jest numer telefonu, można zadzwonić i się o
              wszystko dowiedzieć)

---
              pozdrowionka,
              Jaga
    • agrentowy4321 Re: Aida-czy warto iść 06.03.23, 23:26
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: Aida-czy warto iść 27.04.23, 14:07
      To dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka