Gość: cygareta1 IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 19.04.06, 09:42 Czy warto iść do wróżki Aidy i czy wróżba kosztuje naprawdę 300 zł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kacha Re: Aida-czy warto iść IP: *.chello.pl 19.04.06, 09:46 Niefortunne pytanie zadałaś. Przekonasz się jak pójdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygareta1 Re: Aida-czy warto iść IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 19.04.06, 12:33 Ale czy koś już u niej był i czy wróżba się spełniła? Odpowiedz Link Zgłoś
doda_77 czy ktos ma namiar na Aide? 07.05.06, 19:21 czy ktos ma namiar na Aide? bardzo prosze gdyz mialam tel ale jest juz nieaktualny! dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest bardzo dobra Re: Aida-czy warto iść IP: *.orange.pl 08.05.06, 12:49 tel 0228267143, 602358649 koszt wizyty 300zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: Aida-czy warto iść IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 09.05.06, 14:34 A ile czasu trwa wizyta i gdzie w Warszawie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g191 Re: IP: *.igloonet.pl 11.05.06, 20:40 czy moze ktos powiedziec jaka to miejscowosc??dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Aida-czy warto iść IP: *.orange.pl 08.05.06, 12:52 ona nie jest wróżka tylko wizjonerką a to zupełnie co innego, przepaść nie do pokonania dla zwykłych wróżek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatwo czy rzeczywiscie jest taka dobra? IP: 80.51.255.* 08.05.06, 14:17 jakis znajomy mojej kolezanki byl u niej i nic sie z jej przepowiedni nie sprawdzilo wiec czy ona rzeczywiscie jest taka Dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślę że kłamiesz Re: czy rzeczywiscie jest taka dobra? IP: *.orange.pl 08.05.06, 14:42 ale zazdrość nie ma granic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he jaka zazdrosc??? IP: 80.51.255.* 08.05.06, 15:17 a niby dlaczego mialabym zazdroscic, czego??? dla mnie smieszne jest Twoje stwierdzenie i tyle, pisze to co uslyszalam od mojej kolezanki i zapewniam Cie ze nie klamie ale Twoja sprawa jak to odbierasz .... jesli o takie sprawy mialabym byc zazdrosna to naprawde smieszne !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrozby po kontakt- wystarczy wejść na stronę! 17.02.07, 16:55 Nie piszcie cudzego numeru telefonu; niektóre osoby moga sobie tego nie życzyć. Zresztą forma przekazywania kontaktów osób trzecich poprzez fora internetowe zakrawa na łamanie ustawy o ochronie danych osobowych. Jeśli ktoś chce uzyskać informacje o kontakcie/namiarze niech na Bóga skorzysta z wyszukiwarki i znajdzie sobie stronę injternetową danej osoby a nie przekazuje bez zgody i wiedzy numery telefonu, adresy, nazwiska- tak nie wolno (a jak Ty czuła/ł byś się gdyby ktoś przekazywał Twoje prywatne namiary, dane?). Trochę rozumu i wysiłku- dla tych którzy nie wiedzą jak się korzysta z wyszukiwarki podpowiem- wpisujesz w wyszukiwarce słowo np. Aida lub frazę Aida kontakt Oto strona internetowa Aidy www.aida.one.pl/main.html (w dziele kontakt -CO LOGICZNE- jest numer telefonu, można zadzwonić i się o wszystko dowiedzieć) --- pozdrowionka, Jaga Odpowiedz Link Zgłoś