Gość: q18 Re: wróżka Amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:48 akurat tu się myli pani dedektyw sadząc że to pisze amelia - wątki są prawdziwe, a ja jestem jej ZADOWOLONĄ klientką, ale myśl co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malena Re: wróżka Amelia IP: *.e-wro.net.pl 05.09.06, 22:40 buahahahaha, zadowolona klientka która wróżbę dostała wczoraj i JUŻ jej się sprawdziło, zaklęcie zadziałało itd, to łatwo cie zadowolić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q18 do maleny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 14:57 lepiej łatwo niż wcale buahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
plusaktiv1 Re: do q18 06.09.06, 15:13 A ja odbierałam Cię za rozsądną osobę, przecież sama wróżysz, bo czytam forum prywatne. Po tej wypowiedzi starciłam szacunek dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q18 do plusakiv1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:40 jestem rozsądna, przynajmniej staram sie, choć to nie zawsze łatwe, fakt znam się trochę na pewnych rzeczach, czasem jednak szlag mnie trafia jak ktoś czytajac wątki nie rozumie ich znaczenia- to ze jestem zadowolona klientką oznacza że cieszę się że nie zostałam oszukana, ze odpowiedź przyszła w terminie, że coś czego oczekiwałam znajduje się w przesyłce- nie chodzi przecież o sprawdzalność naiwne jest tak sadzić, masz rację moja poprzednia wypowiedź była głupia, nie pasuje do mnie, sama się jej wstydzę pozdrawiam Cię monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróżka Amelia IP: *.orange.pl 17.09.06, 18:27 a ja nadal uważam że jest bardzo dobrą wrózką Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: wróżka Amelia 26.11.06, 20:01 Ja sie zastanawiam czy taki rytual pomoze juz jednorazowo i niogdy nie trzeba go bedzie powtarzac i czy biala magia jest bezpieczna, jest ok Odpowiedz Link Zgłoś