Dodaj do ulubionych

wrozka Atis porazka

IP: *.gprs.plus.pl 31.08.08, 23:11
wrozka Atis, odpisala mi na smsa, ze nie udzieli mi dokladnej wrozby
na 160 znaczkach!!!! porazka, kto tam pracuje!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • kamila.wil Re: wrozka Atis porazka 31.08.08, 23:18
      hmm, a ja się troszkę zdziwilam wyceną - 200 zl

pomyslalam, ze tym razem wyślę maila, żeby dokladiej opisać
      sytuację, zamiast pisać smsa - który jest za 2 zl z kawalkiem

hm...
    • Gość: Gość: jakiron Re: wrozka Atis porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 00:58
      Szanowna Pani! Może dlatego, ze nie tylko jestem zawodowcem, ale równie ż jestem
      uczciwa, to nie stawiam szczegółowej wrózby na 160 znakach, bo po prostu się nie
      da. Gratuluję pochopnego oceniania ludzi i nie zazdroszczę tego jadu, pozdrawiam
      mało serdecznie Atis. P.s To było grubo powyżej 200 znaków
      • monoral Re: wrozka Atis porazka 28.02.09, 09:21
        W sumie nie po to tu przyszłam ,ale korzystałam z Pani Atis .Przede wszystkim do Pani Atis : Pani wróżba dla mnie była dziwna i choć od niej mineły 4 miesiące nie sprawdziła się a zachowała sie ani jakby mi wróżąc zrobiła łaske .Ja za tą wróżbę zapłaciłam więc żadną łaską ona nie była .Jak też widzę bo obserwuję to forum już od dawna .Są tu różni wróżbici piszacy na niezalogowanych nickach i udający ,że ich tu nie ma . W Pani wieku to po prostu wstyd .
        • Gość: Kacper Re: wrozka Atis porazka IP: 83.1.102.* 28.05.10, 15:28
          Pani Atis po prostu jest beznadziejna!!!
          W ogóle nie umie wróżyć z kart tarota, a zarzeka się , że tylko ona wróży z
          cudownych kart Marzeń i snów.
          Nic w swoich kartach nie widzi , już chyba kilku osobom przepowiedziała wizytę u
          dentysty i nic poza tym.
          Pozdrawiam.
      • Gość: gosc Re: wrozka Atis porazka IP: *.croy.cable.virginmedia.com 02.08.12, 03:55
        niezazdrosci Pani jadu hmm a sama go posiada cytuje po Pani uwadze "pozdrawiam malo serdecznie "heheh to po co Pani wogole pozdrawia .
        pisze Pani ,ze cytuje uczciwa hmmm watpie ,bo skoro mechanizm polega na tym ze oczekuje Pani smswow rozumiem ze tak Pani zarabia i na tym mniej wiecej tez to polega to chyba po to by odpowiedziec klientowi ,ktory naraza sie na koszty o wiele wieksze niz normalnie ,pytanie, to za co placi? za pusta odpowiedz ?
        i tak tu bylo wiecej niz 200 znakow a mimo to Pani napisala dlaczego sie Pani tak mocno fatygowala czyzby o ten jad chodzi ktory w Pani jest ...i niech Pani nieporusza tematu uczciwosci bo juz po przeczytaniu tego watku ma sie watpliwosci ,,,nie wiedzialem ze wrozka to zawod
        uslyszalem Pania kilka lat temu w pewnym progranie po ktorym stwierdzilem ze musi Pani byc niebywale wrednym czlowiekiem i wlasnie tym co tu Pani napisla tylko potwierdzila Pani te teze .rowniez malo serdecznie Pania pozdrawiam a wlasciwie wcale .
    • Gość: Magda22 Zarozumiałe babsko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.09, 09:55
      Tez napisałam do niej smsa na wrozbyonline i tez odpisała mi ze 160
      znakow to za mało zeby opisać wrozbe. Inni jakos moga smsowac z
      klientami a ona niezbyt. Poza tym jest ogolnie niemiła osoba i tyle.
      • monoral Re: Zarozumiałe babsko 28.02.09, 10:12
        Nie chcę nikogo tu obrażać po prostu powiedzialam jak było i powiem ,że wróżka moim zdaniem powinna wczuć się w klienta , doradzić być rownież po troszkę psychologiem i bliską osobą a Pani Atis po prostu mnie odstraszyła.
        • Gość: szamalka Re: Zarozumiałe babsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 10:30
          A ja powiem ta: wróżka Atis miła, ciekawa osoba ale w Podkowie Leśnej wtsawiłam
          do galerii tej Pani moje akryle, ponieważ mamy wspólnych znajomych to o
          naiwności nie prosiłam o żaden kwit ile tych prac było. No i to było prawie 2
          lata temu, teraz to ja dzwonię, pisze i cisza. Pani z rozbrajającą szczerością
          odpowiada, że niewiem gdzie te moje prace są. Nie zapłaciła mi ani za antyramy
          ani za prace. Uważam, że je albo sprzedała albo naprawdę zgubiła. Smutne jest
          to, że ta pani nie poczuwa się aby jakoś z twarzą rozwiązać sytuacje.
          • Gość: Ala Re: Zarozumiałe babsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:09
            Wystarczy zastanowić się dlaczego ona siedzi na wrozbyonline, viversum, onecie i
            gdzieś tam jeszcze.. zazwyczaj jest dostępna cały czas.

Co do sms-ow to nieuczciwe że nie odpisała jak człowiek. Jesli podjęła się że
            będzie wrózyc przez sms to niech to robi, a nie marudzi ze jej znaków za mało i
            chce naciągnąc na wrozbę za dwie stówy. Raz do nie pisałam i odpowiedzi były,
            ale prawde powiem że wybitnie lakoniczne, nic nie wnoszące. Strata czasu.
            Te kometarze są stąd, że ona każdego klienta podczas rozmowy prosi pięc razy
            żeby od razu wystawił opinię, gdzies na forum o tym było. Dla mnie ona kojarzy
            się ze starą pajęczycą, siedzi na liniach 0700 od lat i już doskonale obcykała
            jak łapać ludzi w swoje sieci.
            • Gość: x Re: Zarozumiałe babsko IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 18:27
              Probowalem czatu z tą Panią na viversum, ale dlugo czekalem zanim wreszcie
              zobaczyła ze ma czat - zaplacilem za czas oczekiwania, a jakże. Kiedys
              dzownilem, ale kilka razy najpierw wysluchalem kawalka Mody na sukces, potem
              dlugo rozkladala karty zanim sie czegos dowiedzialem. A sprawdzalnosc- za malo
              bylo danych, aby cos dzis powiedziec, odpowiedzi nie na pytania a wyrwane z
              kontekstu... Skusilem się na Atis, bo miala dobre komentarze, duzo ich było,
              wiek tez powodowal, ze pomyslalem ze moze i warto. Dzis wiem ze chyba nie warto
              • Gość: bea.ta Re: Zarozumiałe babsko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:42
                Dawid Wolski, to według mnie jeden z najgorszych wróżbitów, u jakich
                zdarzyło mi się wróżyć na przeszczeni 3 lat
                Moje top 3 najgorszych wróżbitów:
                nr 1 Wróżka Atis chamica z pogardliwym stosunkiem do ludzi, zero
                sprawdzalności (przez Viversum telefonem)
                nr 2 Tarocista Jasnowidz Dawid Wolski zero sprawdzalności, zero
                trafności, banialuki od studencika (przez mejl prywatnie)
                nr 3 Wróżka Karo narzuca własne zdanie że musi być tak i koniec,
                zero sprawdzalności (przez Wrozbyonline smsem)

Przestrzegam przed tymi wróżbitami.
                • Gość: julcia Re: Zarozumiałe babsko IP: *.net-com.net.pl 20.08.09, 17:11
                  porozmawiaj z Satis ona Ci pomoże.
                  • Gość: Magda Satis hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 19:11
                    Satis! Ciekawe w czym pomoże.Powiedziala mi,że moj facet mnie zdradza i to z
                    taką pewnością w głosie jakby była tego świadkiem.O mały włos nie rozbiła mojego
                    związku.Dobrfze jednak,ze zanim go wywalilam zastanowilam się nad swoim
                    zachowaniem i podjelismy szczerą rozmowe.Satis chyba za duzo siedzi na
                    wszystkich portalach,bo zawsze jest wszedzie.Pazerne babsko na kase i tyle
                    • Gość: szamalka Re: Satis hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 22:32
                      Ciąg dalszy odzyskiwania moich prac: przy kolejnej rozmowie ta Pani mi
                      powiedziała przez telefon, że za to, że wywlekam na forum publiczne nasze sprawy
                      to od dziś zapomina, że wstawiłam do tej galerii moje akryle i że niczego jej
                      nie udowodnię. Nie odpuściłam bo to było przywłaszczenie i zwróciłam się o pomoc
                      policje-jak poszłam do galerii w asyście policji to raptem-bez problemu moje
                      prace - bez jednej- się odnalazły. Aha-następnego dnia w naszej miejscowości
                      pojawiły się plakaty mające mnie ironicznie ośmieszyć. Sami oceńcie z kim
                      miałam do czynienia. Żałuje że poznałam tę Panią, że tyle nieprzyjemnych słów od
                      niej usłyszałam, że tak mi dokuczyła bo to jej się bardzo udało.
                    • jammie848 Re: Satis hahaha 04.05.16, 17:42
                      A jednak prawda!! Ta Atis, więc to jej sprawka że rozbiła mojego związku z przystojnym brunetem to wszystko przez negatywne zachowanie które wysyłała na odległość tajemniczą energię i na dodatek ktoś sprytny rzucił zły urok, jakiś jasnowidz czy wróżka zahipnotyzowali nas. Zrobili tyle zamieszania w życiu, tyle bólu nam sprawili, ku...sko powinna siedzieć za kratkami! Nie mogłam skontaktować się z partnerem, one tak z łatwością manipulują by nam rozdzielić i tłumaczą mi się przez sms, pytam się o niego, żadna z wróżek nie odpowiada na moje pytanie! Chcę przeprowadzić z nim szczerą rozmowę, co ja mam zrobić?! jak się przed nim uchronić?
                • Gość: beea Re: Zarozumiałe babsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 15:58
                  Wróżbita Dawid. Mnie się wydaje, że on tylko firmuje, a odpowiadają
                  jego koledzy, właśnie teraz od 10 minut rozmawia przez telefon na
                  Viversum i Kosmice. Odświeżam strony co minutę- chyba nie da się
                  prowadzić dwóch rozmów telefonicznych z dwoma klientami na dwóch
                  różnych portalach? Mój ranking to; 1. Stawińska, 2. Atis, 3. ???
                • Gość: nostradamus Re: Zarozumiałe babsko IP: 80.51.68.* 21.11.09, 23:37
                  ludzie jak czytam te wasze brednie to chyba sam zostane wrozbitą...jak ma wam
                  pomoc jakas baba przez telefon...szooookkk..ona ma w dupie co wam powie
                  wyobrazcie sobie ile smsow dziennie ona dostaje i pomnozcie to sobie przez
                  chocby 2 zlote...ludzie przeciez to jest najlepszy biznes na swiecie.
    • lelina Re: wrozka Atis porazka 15.11.09, 08:49
      Ludzie błagam!!! Chcecie wróżby przez sms i jesteście zdziwieni, że nie
      otrzymujecie profesjonalnej porady?! Odpowiedź musi być warta te 2,44 zł, więc o
      co wam chodzi?
      • Gość: xyz Re: wrozka Atis porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 04:00
        Kobieto, jesteś nastawiona na kasę, a nie na wróżbiarstwo, jasteś
        taką tarocistka, jak ja zajmuję się stolarstwem. Masz trochę
        skończonej psychologii, tylko nie wiem dlaczego w taki sposób to
        wykorzystujesz, jak można być taka małpą, jak ktoś Cię nawet
        pouczył, co trzeba mówić w przerwach, bo sama to nie masz o niczym
        pojęcia, nawet Cię musieli ubrać, bo jak Cię zobaczyłam pierwszy raz
        myślałam, że Cię ze śmietnika wyciągnęli :)
        • Gość: kornik Re: wrozka Atis porazka IP: 94.254.154.* 21.11.09, 10:45

wrozylem sobie jakis czas temu, jej karty widza do pol roku,
          oczywiscie nic sie nie sprawdzilo.
    • Gość: Atis Re: wrozka Atis porazka IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.10, 01:36
      Witam! Już któryś z kolei raz wyjaśniam, że jeżeli ta "pani"/która wiem dokładnie kim jest:)/ zadaje mi smsem pytanie na portalu ezoterycznym..."co mnie czeka w przyszłym roku?" to nie jestem w stanie udzielić odpowiedzi mając do dyspozycji 160 znaków, a dokładnie tyle wolno mi użyć.!!!!!!!!!!
      • Gość: xx Re: wrozka Atis porazka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.12.10, 13:13
        Publicznie ujawniła Pani pytanie od klienta???? Oj, brzydko.
        Skoro oferuje Pani wróżbę sms-em, a klient wysyłając tego smsa JUŻ ZAPŁACIŁ to jest to PANI problem jak odpowiedzieć, ale odpowiedź się zwyczajnie należy, skoro za nią zapłacono!
        • Gość: titiki Re: wrozka Atis porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 15:09
          tez mi wyjawienie tajemnicy - pytanie od klienta hahahhaha
          przeciez takich pytan "co mnie czeka w przyszlym roku?" są setki...
          i jak odpowiedziec na takie pytanie w 1 smsie?
          ruszcie mózgami chociaz troche, zanim zaczniecie krytykowac
          w smsie mozna zadac pytanie, na ktore wystarczy odpowiedziec 1 zdaniem, a nie pytac o milion spraw i chciec odp na to w 1 smsie.
          • Gość: xx Re: wrozka Atis porazka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.12.10, 15:16
            Skoro się NIE POTRAFI odpowiedzieć w sms-ie to się NIE OFERUJE takiej usługi. Proste. A skoro się oferuje i ludzie płacą z góry to trzeba się z umowy wywiązać. Inaczej jest to zwyczajnie NIEUCZCIWE. Skoro wróżka Atis WIE, że takich pytań są setki, wie też że może spodziewać się setek takich sms-ów. Odpowiedzialnie byłoby więc nie oferować takiej usługi skoro nie potrafi (lub "się" nie da) odpowiedzieć w jednym sms-ie. A tak - jest kasa ZA NIC. Bo odpowiedź w stylu: "nie dam rady odpowiedzieć" nie jest usługą, za którą zapłacono.

Nie do pani Atis należy decyzja czy pytanie ma pozostać tajemnicą czy nie. Ma zakichany obowiązek je zachować w tajemnicy bez względu na to jak jest banalne. Nie wiem czy obrońcy wróżki Atis to ona sama czy też nie, w każdym razie ta obrona skutecznie godzi w nią samą póki co.
            • aga2_dwa Re: wrozka Atis porazka 28.12.10, 19:01

> Skoro się NIE POTRAFI odpowiedzieć w sms-ie to się NIE OFERUJE takiej usługi. P
              > roste. A skoro się oferuje i ludzie płacą z góry to trzeba się z umowy wywiązać
              > . Inaczej jest to zwyczajnie NIEUCZCIWE. Skoro wróżka Atis WIE, że takich pytań
              > są setki, wie też że może spodziewać się setek takich sms-ów. Odpowiedzialnie
              > byłoby więc nie oferować takiej usługi skoro nie potrafi (lub "się" nie da) odp
              > owiedzieć w jednym sms-ie. A tak - jest kasa ZA NIC. Bo odpowiedź w stylu: "nie
              > dam rady odpowiedzieć" nie jest usługą, za którą zapłacono.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<,,,,
              Gosciu xx nie masz racji ja tez pracuje na portalu i żeby odpowiedziec na sms musze sie zmiescic w 160znakach i mimo dobrej checi nie moge napisac nawet znaku wiecej bo system mi na to nie pozwoli a tak dla twojej informacji oprocz odpowiedzi musze napisac swoj nick żeby klient czuł ze to ja mu odpowiadam i dlatego jak czytam to co tu (na forum)wypisujecie ze odpisuja studentki,emerytki itp.to szlak mnie trafia i zal ze jestescie tak genialnie inteligentni.A w 1sms prosicie by napisac o zdrowiu,pracy,finansach itp.a tego sie nie da i stad to rozczarowanie.Nie znam osobiscie pani Atis ale wiem (to nie ma znaczenia skąd)że jest dobra wróżką i to co tu wypisujecie jest kompletna bzdura.A pytanie co mnie czeka w 2011r.jest standardowe i nie ma tu żadnej tajemnicy.Zawsze przy tak złożonych pytaniach odpowiadam tylko na 1 i tyle...Jesli klient chce znac wiecej to musi wysłac kolejnego sms.
              Wróze tu gratis na forum, czasem tez przegladam inne wpisy i widze ile tu jest jadu i nie szczerosci i należy brac duza poprawke na to co pisza tu osoby podam przykład (ktos mi zarzuci tajemnice,ale ja tu wroze publicznie i moge pisac publicznie)mam klientke ktorej od wakacji wroze tu na forum gratis nie tak dawno w innym watku wychwala sie jaką to wspaniała wrozke-geniuszke znalazła na allegro ,po czym dalej prosi mnie o darmowe wrożby ,moze ktos mi powie po co ,jak mam geniusza to ide do niego nie do przecietnej osoby za jaka ja sie uwazam .Takze kochani bierzcie poprawke na to co tu pisza inni bo 70%tych wpisów to klamstwa i rzeczy napisane z roznych pobudek.Wiem,że teraz bedzie atak na mnie bo prawda kłuje w oczy i wiem ze wiekszosc tych oszczerstw bedzie od osób ktorym wczesniej pomogłam ,ale to sa minusy naszego zawodu ,także pani Atis prosze sie nie przejmowac najwazniejsze jest to bysmy patrzac w lustro powiedziały jestem uczciwa i nikogo nie krzywdze a to co inni mysla to sprawa 2rzędna.
              • Gość: xx Re: wrozka Atis porazka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.12.10, 19:06
                No widzisz - Ty odpowiadasz w 1 sms na jedno pytanie (z wielu) a wygląda na to, że pani Atis nie odpowiada WCALE tylko odsyła wiadomość, że się "nie da". To znaczna różnica.
                Tu na forum nie ma obowiązku wróżenia, jeśli czujesz się wykorzystywana (co najwyraźniej ma miejsce) czy choćby traktowana nieuczciwie - odmów darmowej wróżby. Masz do tego prawo przecież.
                • aga2_dwa Re: wrozka Atis porazka 28.12.10, 19:24
                  No widzisz - Ty odpowiadasz w 1 sms na jedno pytanie (z wielu) a wygląda na to,
                  > że pani Atis nie odpowiada WCALE tylko odsyła wiadomość, że się "nie da". To z
                  > naczna różnica.
                  > Tu na forum nie ma obowiązku wróżenia, jeśli czujesz się wykorzystywana (co naj
                  > wyraźniej ma miejsce) czy choćby traktowana nieuczciwie - odmów darmowej wróżby
                  > . Masz do tego prawo przecież>>>>>>
                  Ale ja wiem ,że nie mam obowiązku , i nie czuje sie wykorzystywana to co opisałam o tej pani to tylko przykład na to że nie każdy wpis mozemy traktowac poważnie.Kocham pomagac innym i bede to robic i gratis i nie gratis i nie wiem skad ci przyszlo na mysl ze czuje sie wykorzystywana przeciez to ja decyduje czy i komu odpowiedziec.
    • Gość: japineksaaaa Re: wrozka Atis porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 01:16
      asystenki lub komputer odpowida na smsy
    • annatis Re: wrozka Atis porazka 05.04.11, 16:48
      Nie jest Pani uczciwa psując mi opinię.!!!!!! Zadała Pani smsem pytanie" CO MNIE CZEKA W ŻYCIU ?" wiedząc, że mam do dyspozycji 160 znaków.Gdybym odpisała " wielka kariera, pieniądze i zakochany brunet" to pewnie by mnie Pani nie opluwała. A dlatego, że nie jestem naciągaczką i odpowiadam za swoje wróżby więc odpisałam, że proszę o konkretne pytanie.Skutek jest taki,że wszędzie mnie pani szkaluje posługując się kłamstwem.
      • Gość: ola Re: wrozka Atis porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 21:06
        nie wiem po co niektorzy ludzie mają mózg... jak mozna zadac pytanie w smsie: co mnie czeka w zyciu??? skoro na odp jest 160 znakow, to przeciez logiczne ze nikt nie jest w stanie napisac rzeczowej odp na tego typu pytania. ludzie myslcie zanim zadacie wrozce pytanie poprzez sms. pytanie musi byc bardzo konkretne i jedno, a nie 10. i to musi byc takie pytanie, na ktore wystarczy odp 1, czy 2 zdaniami, a nie trudna i skomplikowana sytuacja, ktora wymaga szerszego opisu i analizy. jesus christ...............
        • totylkokroplawmorzu Re: wrozka Atis porazka 11.04.11, 19:36
          Magia nie istnieje!
          • Gość: Jola Re: wrozka Atis porazka IP: *.komster.pl 27.07.11, 12:17
            A co to takiego magia?
    • Gość: wiesiulka Re: wrozka Atis porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 22:36
      nie lubię tej pani, raz mi karty postawiła i się totalnie nie sprawdziło
      • Gość: x Re: wrozka Atis porazka IP: *.olsztyn.mm.pl 10.10.11, 14:52
        dziwna jakaś jest ta Atis... wczoraj siedziała na Kosmice TV z taką zarozumiałą obrażoną miną i tylko futro sobie na ramiona naciągała. a dziś na TVN Meteo pokazali ją w okienku porad anonimowych- jak sobie gazetkę czytała :D nietrudno zgadnąć że chodzi jej głównie o kasę... na jej profilu jest napisane że ezoteryką zajmuje się od 40 lat więc musi już być w słusznym wieku i pewno zwyczajnie jej się nie chce.
    • Gość: gosc Re: wrozka Atis porazka IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.11, 16:07
      Piszcie co chcecie mi sie sprawdzilo wszystko w terminie, nie zauwazylam aby byla niemila, specyficzna tak, ale na pewno jest mila i zyczliwa osoba
      • Gość: kobieta Re: wrozka Atis porazka IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.12, 10:37
        czytam te opinie i jedno mi przychodzi do głowy piszące tu kobiety są rozżalone i tak naprawdę rozczarowane i nie chodzi tu o Panią Atis. Obojętnie co by usłyszały i tak w konsekwencji byłoby żle. Sama korzystałam z wróżb Pani Atis i wiem jedno kobieta wie co mówi. A tak naprawdę żadna z nas nie ma prawa oceniać jej sposobu bycia i osobowości. Trzeba zacząć od siebie a nie obrzucać błotem to że za coś płacimy nie daje nam prawa do nieuczciwości. Dlaczego wszystkim się wydaje że jeśli płacą za usługę mają prawo do wszystkiego. Mnie się nawet czasem wydaje że karty pokazują nam przez osobę wróżącą nasze największe obawy i lęki a my odbieramy to oczywiście jak chcemy. Czy jeśli popełnicie nawet jakiś błąd w pracy chcielibyście żeby wasz szef lub klient obrzucał was błotem tak jak to tu robicie. Kierując jeden palec w osobę trzy zawsze skierowane są w nas. Więcej dystansu do samych siebie drogie Panie
    • agrentowy4321 Re: wrozka Atis porazka 05.03.23, 22:30
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: wrozka Atis porazka 26.04.23, 10:20
      To dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka