03.12.08, 00:17
Dnia 20.11.2008 w Lublinie będę przez cały dzień przyjomwac osobiście klientow .Jesli masz jakis problem lub chcialbys osobiscie porozmawiac o rycie czy tez miec postawiona pelna kabałe zapraszam na meilowy kontakt w tej sprawie lilith666_black_moon@interia.pl
Obserwuj wątek
    • shaz-za Re: Spotkanie z glupią pipą 03.12.08, 08:50
      widac ze z laska cos nie tak hehe... 20 listopad byl 2 tygodnie temu, czy ona
      jest zacofana czy zyje w innej strefie czasowej ????
      • Gość: aniolek1011 Re: Spotkanie z glupią pipą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 09:05
        kazdy inteligentny człowiek domyśli sie ze chodzi o 20 grudnia!!!!!
        • lilith666_vip Spotkanie 03.12.08, 09:07
          Tak chodzi o 20.12.2008. Oczywiscie zignorujemy stwierdziene powyzszej osoby na s
          • shaz-za Re: Spotkanie 03.12.08, 09:25
            jedna cyferka robi wielka roznice hehe, rownie dobrze moglo to byc 20,11,2009 i
            co wtedy ???
            • Gość: madzior877 Re: Spotkanie IP: *.piekary.net 03.12.08, 09:44
              Jejku każdemu się mogło zdarzyć :P
            • lilith666_vip Re: Spotkanie 03.12.08, 09:45
              Oczywiscie odpowiem Ci ,gdyz to jest jedyne inteligentne pytanie ktoremi zadalas .Bynajmniej na tyle inteligentne bym ci chciala odpowiedziec .Kazdy kto ma rozum powyzej 5 latka przeczyta date i zrozumie zwykla pomylka (tu nie obrazam 5 latkow oczywiscie ) .Na tym poprzestane dyskusje z toba .

DLA ZAINTERESOWANYCH: ze wzgledu ze ja wiem jaki mam ruch na skrzynce ddoam ,ze postaram sie przyjac kazdego . Ewentulanie moge przedluzyc pobyt do niedzieli wlacznie .Ale porsze umowic sie meilem ze mn prywatnie.Czyste konsulatacje oczywiscie bezplatnie z ciastem i kawa na moj koszt u mnie .

Prawdopodobnie nastepny termin bedzie wytyczony w Łodzi . O czym poniformuje. Pozdrawiam was bardzo goraco.
            • gelbigel Re: Spotkanie 15.12.08, 16:38
              Jedna cyferka może i robi różnice ale czy to powód by nazywać kogoś głupią pipą?
              głupa cipo
    • shaz-za Re: Spotkanie, prawda o niej 03.12.08, 09:55
      czarna magia vs ateizm
      www.racjonalista.pl/kk.php/s,5797
      www.rationalistinternational.net/article/2008/20080310/pl_1.html
      bramaswiatow.pl/viewtopic.php?p=229320
      jak widac magia lolity bedzie tak samo skuteczna jak tego pana hehe, lolita i
      inni tego typu oszusci leczcie sie na glowe w psychiatrykach
      • Gość: van Do Shaz-zy ;) IP: 212.160.234.* 03.12.08, 13:02
        Poczytaj sobie, hihihi ;-P

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=87963761&a=88037307
        • lilith666_vip Do van 03.12.08, 13:08
          Oczywiscie vanecsco odpisalam tam:>
          • shaz-za Re: link 03.12.08, 13:15
            link ciekawy hehe
            czy lilita i clound to nie ta sama osoba hehe...

czy 1 kwietnia z tym pryma aprylis to nadal aktualny ???
            co mi wtedy zrobisz? mysze mi pod pierzyne wpuscisz czy krokodyla do lodow
            wysadzisz???
            zastanow sie lolitka troche nad soba .....
            czy swoje czarne i laciate krowy wydolas?
            czy to prawda ze zby nie podpasc skinom mleko łaciate z karolona rozlewasz na
            dwie szklanki? black i white ? heheee
            a jak tam dresy zyja, zaprosisz ich na spotkanie ??? tylko zeby cie nie objadly
            i nie opily z ty kawy
    • lilith666_vip Re: Spotkanie 03.12.08, 13:18
      Obie Panienki proszone sa o nie pisanie w moich tematach .Ty vansco pelna jadu zajmij sie swoim zyciem nie moim ponadtwo dwukrotnie juz mowilas ze sie ze mna zegnaz .
      Natomiast do tej drugiej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=87238379&a=87989953

Drogi Panie ja rozumiem , ze sciska was serce :> ale zajmijcie sie swoim zyciem chyba ,ze takowego nie posiadacie to juz zal:>
      • shaz-za impreza dla dresów i skinow 03.12.08, 13:24
        cos lolita sie nerwowa zrobila, pewnie troll jej nie przelecial, czy mam racje ????
        • Gość: Rammbo Re: impreza dla dresów i skinow IP: *.anonymouse.org 04.12.08, 08:15
          jest impreza na calego szczegoły na okytfa.lola.pl lub pod numerem gg dostepnym
          na necie w tym na jej forum GG 3267975
        • Gość: rambo Re: impreza dla dresów i skinow IP: *.anonymouse.org 04.12.08, 08:19
          szczególy imprezy dosepne na okutfa.lola.pl

jej gg dostepne w necie GG 3267975

honorowi goscie:
          Hans,Rudolf, Helga, Herflik, Helmut, Siergiej, Ivan, Czarna Krowa, Ryszard oraz
          miesccowi i zagraniczni skini oraz dresiarze, spodziewamy sie tez
          przedstawilicieli z kręgów kiboli
          • lilith666_vip Re: impreza dla dresów i skinow 04.12.08, 08:34
            Dziekuje Shaz-zo vel ksiadz ,vel biskup ,vel rambo :> ja ta mo waszych konszaktach z trollem nic nie wiem:> coz dziekuję za podbjanie tematu:> po pierwsze po drugie .sporo jest chetnych i bez skinow :> ale i tych zapraszam :> za ro dziekuje wszystkim rowniez oraz za mile slowa uznania .Nie na wszystkie mam czas podziekowac osobiscie przez skrzynke ,ale oczywiscie jestem wam wdzieczna .
            Co do Panow w dresach... to tam gdzie jest super zazwyczaj widnieje napis :> " w dresach zapraszam jutro" :> tyczy sie to takze Pan dajacych pod plotami na zabawach wiejskich dlatego tez shaz-zo 3 krotnie zostawals wywalona na ryj z mojego forum:> rozumiem ,ze cie to boli :> lecz coz takie zycie :> oczywiscie juz jestes za stara i nikt cie nie chce biedna dziewczynko:. dlateog tez zajmujesz sie tandetnymi postasmi na forum by urazic innych forumowiczow gdyz swojego zycia nie podsiadzasz :> i tylko czekasz gdy znow przyjdzie czas pracy ,bedziesz mogla zasiasc na necie:> i poobrazac innych:> obawiam sie ze mnie to ani grzeje ani ziebi bo moje umiejetnosci swiadcza o mnie:> a swoim g..sama sie zapchasz:>
            • shaz-za Re: impreza dla dresów i skinow u Lolity774 04.12.08, 11:30
              zakochałaś się w tym trollu hehe
              co masz do panów w dresach?
              widać ze sporo panien pod płotami w Lubyczy stoi ze taka zorientowana jesteś...
              czyżbyś miała w tym doświadczenie ???
              idź lepiej pojeździć na swojej czarnej krowie w kropki bordo ....

LOLITA PISZ POPRAWNIE PO POLSKU PSEUDO PRAWNICZKO
              • lilith666_vip spotkanie 04.12.08, 11:32
                dobrze sh:>
              • lilith666_vip Shaz-za trollem forum tarnobrzeg 04.12.08, 11:41
                Tarnobrzeg
                głosowanie
                Autor: Gość: ernest nie hemingł IP: 80.54.16.* 27.10.08, 17:06
                Dodaj do ulubionych Skasujcie
                Odpowiedz cytując Odpowiedz
                głosowanie
                Autor: Gość: ernest nie hemingł IP: 80.54.16.* 27.10.08, 17:06
                Dodaj do ulubionych Skasujcie
                Odpowiedz cytując Odpowiedz
                małe głosowanie. Poprosze o nazwę tylko nicka osoby która waszym/twoim zdaniem
                zasługuje na trola tego forum. Potem podliczymy i troll forum gazety dostanie
                nagrode a jaka to nagroda niech to będzie niespodzianka. Ja osobiście głosuje
                na "shaz za"
                • shaz-za Re: Shaz-za trollem forum tarnobrzeg 04.12.08, 19:07
                  skond tego nie hemingłeja wzielas?

u rammbo na forum poszalej

okutfa.lola.pl hehe
                  • shaz-za lolita88 zaprasza dresów na spotkanie 05.12.08, 09:04
                    bez bresu i bejsbola wstep wzbroniony, zapomniales to zapraszamy jutro, Lupycza
                    Zakonna zaprasza na miedzynarodowy zjazd dresiarzy posiadajacych markowe auta
                    BMW ( tylko w wersji pelnoletnie)
                    szczególy na

okutfa.lola.pl hehe
                    • Gość: Polscy Dresiarze Re: lolita88 zaprasza dresów na spotkanie IP: *.anonymouse.org 05.12.08, 09:27
                      bo wszyscy dresiarze to jedna rozdina nie wazne czy czy z lypyczy czy z konina,
                      bo wszyscy dresiarze to jedna rodzina..
                      my po latach i tak rozpoznamy sie
                      co 4 paski to nie 3, jeden gratis
                      pozdrawiamy lolite i skorzystamy z zaproszenia
                      lolita mieszka na wschodzie

zapraszamy na nasze strony
                      nonsensopedia.wikia.com/wiki/Dresiarz
                      pl.wikipedia.org/wiki/Dresiarze
                      patrz.pl/zdjecia/dresiarz-polski
                      pl.wikipedia.org/wiki/Skinhead
                      • lilith666_vip szaz-za trollem forum gazeta.pl 05.12.08, 13:17
                        Kurde shaz-za ale ty jestes powalona totalnie .ja sie ni zdziwie ze ty trollem tj calej gazety zostalas:D wiesz sorry ale ni mam czasu na ciebie :D
                        • shaz-za lolita spamerem forum gazeta.pl 05.12.08, 21:25
                          mialas sie nie wypowiadac na koj temmat... widac jaka slowna jestes hehe...
                          zajmij sie woja czarna krową
                          • Gość: lilith666_vip spotkanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 22:05
                            sh t ojest moj temat:> w dodatku przeze mnie zalozony:D
                            • lilith666_vip Re: spotkanie 06.12.08, 08:34
                              Dnia 20 .grudnia zarezerwowane sa miejsce do godziny 14(14.30 -zalezy od temtu i potoczenia sie rozmowy) .Chetnych zapraszma jeszcze . W razie potrzeby przyjme rowniez w niedziele ,lecz w niedziele nie postawie pelnej prognozy chetnym ewentualnie odpowiem na pytania tak lub nie .Przypominam ,ze czyste konsultacje ulb chcec poznanie mnie jest darmowa i przyjmuje wg .kolenojsci pewnych zgloszen nie baczac na finianse .zapraszma do siebie na kawe .
                              • shaz-za Re: spotkanie 06.12.08, 12:02
                                podaj adres gdie to przyjmujesz to pojade z kolegami dresami autobusem
                                • lilith666_vip Re: spotkanie 06.12.08, 12:23
                                  :> dziekuje ci shaz-zo za rozpowszechnianie cennika .nie jest on tajemnica i jest dostepny na necie :) bardz oserdecznie cie zapraszma mam nadzieje tylko ze nie bedzie tak jak z moim zaproszeniem do mojego progtamu a tvn:) no to juz bylabo byrzydko znow nie przyjac zaproszenia:> ul złota6 , nieopodal kościoła dominikanow :)
                                  • shaz-za Re: spotkanie 06.12.08, 12:32
                                    a co księżą z tego kościola na te twoje seanse spirytystyczne i satanistyczne
                                    rytuały? też przyjdą?
                                    • lilith666_vip Re: spotkanie 06.12.08, 12:33
                                      Shaz-zo :> obowiazuje mnie tajemnica kto przyjdzie natomiast z checia potwierdze czy bylas:>
                                      • Gość: skiny i dresy Re: spotkanie IP: *.anonymouse.org 07.12.08, 12:47
                                        skiny i dresy my tez przyjedniemy sobie powrozyc hehe
                                        moze ta lili wraz ze swoja czarna krowa z naszych wrozb i zaklęć tez skorzysta ....
                                        moze nawet zacznie nosic dres
                                        a to tak dla niej na poprawe humoru
                                        www.wrzuta.pl/tag/dres
                                        www.wrzuta.pl/obraz/qXe0gGOlfA/dres-ruskie-gangsta-slub-88
                                        pozytywny.wrzuta.pl/film/nXNF67Adsl/big_cyc_-_dres
                                        www.wrzuta.pl/film/jFLxnt1WOr/dresy
                                        www.wrzuta.pl/film/2URSK8ZZBV/
                                        www.wrzuta.pl/film/tVcJXFO0M4/
                                        inverso.wrzuta.pl/film/5wRp2OuT44/jeden_dzien_z_zycia_goth_a POLECAM
                                        • lilith666_vip Re: spotkanie 07.12.08, 13:35
                                          prosze admina o zablokowanie sh na ip
                                          • Gość: dresy Re: spotkanie IP: 38.119.107.* 07.12.08, 14:06
                                            to my przkonamy admina zeby ciebie zablokowal a nie nasza kumpele
                                            • lilith666_vip Re: spotkanie 07.12.08, 15:15
                                              lol xD shazza xD dobrze przekonaj tylko szybko prosze xD
                                              W tej chwili 19 od 12 do 16 sa jeszcze miejsca wolne , 20 od 14.30 do 18 wiec serde cznie zapraszam.

p.s oczywiscie shazzo jak tylko przyjedziecie zostaniecie przyjeci poza kolejnoscia xD
                                              • Gość: dresiara Re: spotkanie IP: *.anonymouse.org 07.12.08, 15:18
                                                inverso.wrzuta.pl/film/5wRp2OuT44/jeden_dzien_z_zycia_goth_a
                                                tylko ze ja nie mam na imie szaza mondra punnno hehe
                                                • lilith666_vip Re: spotkanie 07.12.08, 15:20
                                                  Dobrze widzimy xD pewne rzeczy pozostaja niezmienne XD
                                                  • shaz-za Re: spotkanie lolity z dresiarą 07.12.08, 15:45
                                                    odpier... sie lolitka ode mnie kumasz?
                                                    papatrz na IP tych osob glu... tem... kur.... a nastepnie miej do mnie
                                                    pretensje, chyab ze slepa jestes to przepraszam niech ci te twoje drechy recznie
                                                    przetlumacza ip,

konfidentka tylko na skargi do admina lata bo sama nie mrze sobie poradzic, nie
                                                    prowokuj to ci nie beda glupot pisac
                                                  • Gość: dresiara Re: spotkanie lolity z dresiarą IP: *.anonymouse.org 07.12.08, 15:54
                                                    ty tempy bawloe nie porownuj mnie do szazy bo ci zaraz przyp... jarasz czarna
                                                    kobito, spotkamy sie w tej twojej dziupli, a moze na narutowicza w lublinie ze
                                                    swoimi klientami sie spotkasz? co ty na to ? cciekawe czy jakby przeswietlili
                                                    cie to czy taka czysta bys byla hehe
                                                  • lilith666_vip Re: spotkanie lolity z dresiarą 07.12.08, 16:38
                                                    Shaz-za wyrazaj się choc ze zrozumieniem. przeciez od 19 bede mowic w tv o grimuarach i dalam ci zaproszenie :) za przybycie nawet zaplacic ci chcialam:) niestety hmmm niektorzy musza olacic by ich ktos mogl oczernic xD no coz nie skorzystalas ,ale pamietaj ,ze zgodnie z twym zyczeniem jestesmy umowione w lublinie xD jestem czysta i bede .dlatego wlasnie nie boje sie :)
                                                  • Gość: dresiara Re: spotkanie lolity z dresiarą IP: *.anonymouse.org 07.12.08, 16:47
                                                    a mnie tez zaprosisz? mam na imie martyna, znajomi mowia mi marti
                                                  • lilith666_vip Re: spotkanie lolity z dresiarą 07.12.08, 20:13
                                                    Pewnie jak widac w temacie shaz-zy przyjdzicie razme z polaczona jaznia mam nadzieje xD adres podalam wyzej i czekam xD
                                                  • shaz-za Re: spotkanie lolity z dresiarą 08.12.08, 09:51
                                                    papatrz na numery ip, to rozne osoby pisza, wczesniej do trolla a teraz do mnie
                                                    sie przypiep..., lecz sie babo,
                                                    jakbys byla taka dobra to bys sobie wyczarowala kase na ta swoja dziuple w łodzi
                                                    a nie mieszkala na jakiesj wsi z krowani i konikami,

lecz sie babo puki czas
                                                    za duzo w tobie zawisci i zlosci zebys byla dobra czarownica czy wrozka
                                                  • Gość: TROLL Re: spotkanie lolity z dresiarą IP: 67.159.45.* 08.12.08, 10:05
                                                    wiesz... jak bedziesz chcial skorzystac na warunkach z cennika napisz na meila.
                                                    Ja (28-10-2008 13:16)
                                                    a jaka cena zeby sie dowiedziec czyjs login i haslo?
                                                    lili (28-10-2008 13:18)
                                                    156,89 euro
                                                    Ja (28-10-2008 13:18)
                                                    a na 100% bedzie dobre?
                                                    lili (28-10-2008 13:19)
                                                    tak

DOBRA JEST LOLITA HEHE, CIEKAWE CZY PODA MI LOGIN I HASLO NA KONTO PREZESA JAKIE
                                                    JAKIEGOS DUZEGO PRZEDIEBIORSTWA BO Z TEGO CO NA GG ZROZUMIALEM TO DAJE 100%
                                                    SKUTECZNOSCI HEHE
                                                  • lilith666_vip Re: spotkanie lolity z dresiarą 08.12.08, 12:40
                                                    Troll po raz 3 powtarzam ci jak bedziesz sie bawil w koipowanie gg nie mal hackerstwa z wrozbiartwem .a to ty sie tak ladnie przebierales za dresow i skinow:) bardzo ladnie troll wiec ..bardzo ladnie:) co dodamy wez mi powiedz www.okulta.fora.pl/karczma-pod-luckiem,164/troll85-czyli-nigdy-nie-wiesz-kogo-spotkasz-w-internecie,2354.html
                                                  • lilith666_vip Re: spotkanie lolity z dresiarą 08.12.08, 12:36
                                                    "Wyczarowalam" sobie dltego wlasnie moge byc i w lubilinei i w lodzi :)) ale mimo wszystko male miasteczka kocham najbardziejXD
                                                  • shaz-za lolita jest cienka jak siki węża 08.12.08, 13:10
                                                    ode mnie sie odessalas to do trola znowu sie przyslalas, popatrz na numery IP,
                                                    trola skina, rambo i dresiary czy nie zauwazylas ze jeden z tych numerow to
                                                    Niemcy, drugi USA a tylko 2 sa z POLSKI hehe
                                                    takas madra, spostrzegawczosc raczej nie jest twoja zaleta
                                                    -
                                                    on tu nie napisal ze chodzi o hakerstwo, tylko kulturalnie zapytal czy dasz rade
                                                    ty na to ze tak, to podaj maila i login jakiejs znanej osobistosci hehe jak taka
                                                    madra jestes,
                                                    - chyba ze nie potrafisz wrozko , to sie nie lansuj, a z tym linkiem trolla to
                                                    sie juz nawet nie osmieszaj, chyba ze sie w nim zakochalas, widze ze mnie
                                                    zaniedbujesz przez to , co mnie bardzo martwi
                                                  • lilith666_vip Re: lolita jest cienka jak siki węża 08.12.08, 13:20
                                                    po raz 3 musze ci dac odnosnik do odpowiedzi mojj na ten post gdyz go 3 raz powielilas huh forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=87238379&a=88263571
                                                  • Gość: dresiara Re: lolita jest cienka jak siki węża IP: *.anonymouse.org 09.12.08, 08:55
                                                    co tam lolitka u tjebja??? czarna krowa tesz bedzie na tym spotkaniu?
                                                  • lilith666_vip Re: lolita jest cienka jak siki węża 09.12.08, 13:37
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88134733&a=88315096 jak samm mowilas przyjedziesz i zobaczysz adres jest wyzej . sa jeszcze piatkowe wolne terminy od 12-16 chetnych zapraszam na moj meil ale prosze nie pisac na gazetowy.
    • lilith666_vip Re: Spotkanie 10.12.08, 11:36
      Ze wzgledu na zalatwienie spraw klientow przez internet sa jeszcze wolne sobotnie terminy jednak miedzy 12 a 17 , piatek juz jest caly zarezerwowany ,natomiast w niedziele przyjmuje tylko na konsultacje lub pytania tak lub nie .
      • fiotel Re: Spotkanie 10.12.08, 19:40
        Ja więc jeśli można na sobotę bym chciala na 12 .Wiesz to drugi dzień tego co mówiłaś i powiem Ci ,że jednak na 4 dni 2 już są calkowicie trafne na pozostale czekam jeszcze jutro i pojutrze i wydam o Tobie opinie no ale po tym co widzę już miejsce bym chciała sobie zając .Moge jeszcze?
    • lilith666_vip Re: Spotkanie 11.12.08, 00:12
      dobrze .zapraszam ale potwierdz rezerwacje mi na meila jesli mozesz .
      • shaz-za Re: Spotkanie 11.12.08, 17:46
        twoje wrozby sa tyle warte co pozostalosc po psie na trawniku hehe
        • lilith666_vip Re: Spotkanie 11.12.08, 20:36
          Tego akurat powiedziec nie mozesz wiec sie nie wypowiadaj .jak wspominalam nie jestees ,nie bylas i ni bedziesz moja klientka shaz-za mimo twoich prob logu u mnie na forum parokrotnego mimo prob dostania sie .
          • shaz-za [...] 12.12.08, 09:08
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • lilith666_vip Re: Spotkanie 12.12.08, 12:19
              Shaz-zo nie blyas mimo twoich prob i nie bedziesz:)) to samo tyczy sie twojej boecnosci na forum..obiecuje:))
              • shaz-za Re: Spotkanie 12.12.08, 12:49
                nawet nie wiesz ktora klienta jestem, wywroz to sobie hehe
    • Gość: sennabiedronka Re: Spotkanie IP: *.chello.pl 12.12.08, 19:29
      A kiedy wpadnie pani do Trójmiasta? Pozdrawiam :)
      • lilith666_vip Re: Spotkanie 12.12.08, 20:59
        Shaz=zo wiem:)) a i ten Pan tez nie przeszedl:))
        senna biedronko no niestety nie mam mieszkania w trojmiescie wiem i rzadko tam bywam moze blizej wakacji gdy bede tam .ale niedlugę bede w Lodzi gdyz mam pewno zaproszenie lub w Warszawie to moze tam gdybys zechciala przyjechac .oczywiscie konsultacje sa bezplatne :)
        • Gość: skinhedka Re: Spotkanie IP: *.anonymouse.org 13.12.08, 08:57
          tylko pol swiniaka przynies zeby lolita miala co jesc
          • lilith666_vip Re: Spotkanie 13.12.08, 11:37
            troll ja wiem ,z marzysz ale ie oszukuj sie .nie bede tu nie mila .www.okulta.fora.pl/karczma-pod-luckiem,164/troll85-czyli-nigdy-nie-wiesz-kogo-spotkasz-w-internecie,2354.html popatrz jeszcze raz na siebie i poszukaj innej amatorki choc marzenia to piekna sprawa w tym wypadku twoje zycie jak i shaz-zy juz jest moje . w dodatku powielasz sie a ja nie mam czasu odpisywac wam jako przebranym skinom i deresom orazp isac podobnych postow wiec w pozostalych odpowiedziach dam tylko donosnik do tej . zapraszam was ,adres podalam i czekam mam nadziej ze nie skonczy sie tak jak uprzednio . pozdrawiam.
            • Gość: skinhedka Re: Spotkanie IP: *.anonymouse.org 13.12.08, 13:48
              a zszaza tez sie podobno ostro zabawiasz hehe
    • fiotel Re: Spotkanie 13.12.08, 23:50
      Przede wszystkim skinhead a nie skinhed wiedzialbys /as to będąc nim :) a poza tym ja jak o staly klint jestem zadowolona i polecam i czekam na to jak Lilith tu pisze ,ze ani shaz-zie ani trollowi nie starczyło jednak odwagi :)
      • Gość: dresiara Re: Spotkanie IP: *.anonymouse.org 14.12.08, 09:17
        na co im nie starczylo odwagi ?? troll pisal na forum ze ten reprot co go prosil
        go zablokowal na gg a szaza pisala ze nie dostala zaproszenia,
        a lolicie starczylo odwagi i kiedy bedzie emisja tego programu?
        • lilith666_vip Re: Spotkanie 14.12.08, 09:35
          Nie Trollu gość Cię nie zablokował na gg :> w dodatku sam się wsypałeś ,ze ot ty nigdzie nie bylo o tym mowy:> gośc cie po emosji zablokował a wdzień nagrania caly czas czekalismy na Twoja odpowiedz .Natomast shaz-za dostala tu oficjalne zaproszenie ode mnie:) takze mysle ze tym razem skoro juz shaz-za chciala i ty rowniez podalam adres i czekam na was .Tudziez hmm:) powiem na nicku ofcjanym czy przyszliscie :) Co jeszcze mogę dodać dla ciebie :) ty wiesz co:> jakbys cos pisał tu pod roznymi nickami poodpisuję ci nocą :) i do nastepnego weekandu troll gdy wrocisz do domku:)
          • Gość: dresiara Re: Spotkanie IP: *.anonymouse.org 14.12.08, 10:32
            jak zawsze lolita wkreca wala hehe, wkrec go czarnej krowie
          • Gość: dresiara Re: Spotkanie IP: *.anonymouse.org 14.12.08, 10:33
            straszysz ludzi lolita?
            • lilith666_vip Re: Spotkanie 14.12.08, 13:43
              Nie wkrecam wystarczy poczytac watki a co do spotkania watek na gorze :) rowniez nie straszę lecz przypominam o spotkaniu ,aby cos wam nagle nie wypadlo :)
              • Gość: goljat Spotkanie z liliputem IP: 38.119.107.* 14.12.08, 14:26
                www.racjonalista.pl/kk.php/s,5797 skutecznos magi lolitki
                • lilith666_vip Re: Spotkanie z liliputem 14.12.08, 21:02
                  Chyba w ogole stad racjonalista .za pewne dalej napotkam na ten sam post troll jako spam:> to hmm bede ci musiala dac odnosnik:>
                  • Gość: pleban Re: Spotkanie z liliputem IP: *.anonymouse.org 15.12.08, 10:33
                    idz sie pomodzlic do kosciola grzesznico, masz chore mysli, łamiesz wszystkie 10
                    przykazan, pomodl sie na rozancu i szczerze wyspowiadaj,
                    ja cie wyspowadam
                    • lilith666_vip Re: Spotkanie z liliputem 25.12.08, 00:57
                      Dziękuje wszystkim za spotkanie i z gory przperaszma tych ktorym odpowiedziec juz nie moglam . oczywiscie ani troll ani shaz-za nie pokazali sie .nastepne spotkanie bedzie organizowane pod koniec stycznia .dokladna date i miejsce przekaże 2 tygodnie wczesniej.
    • agrentowy4321 Re: Spotkanie 05.03.23, 18:55
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: Spotkanie 26.04.23, 06:32
      Jestem oszołomiona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka