Dodaj do ulubionych

Nowe zdjęcia

17.02.13, 17:29
Nie wiem czy uda się dołożyć jak zawsze.
Obserwuj wątek
    • an3czka2 Re: Nowe zdjęcia 17.02.13, 17:30
      Jak zawsze uciekły do galerii:(
      • 9czarna Re: Nowe zdjęcia 17.02.13, 18:51
        Ja tez nie jestem w tym dobra dlatego umieszczam zdjęcia w swoim profilu:)
    • malgokasp59 Re: Nowe zdjęcia 18.02.13, 08:28
      Zajrzałam na twój profil , nie ma zdjęć , gdzie szukać ?
      • 9czarna Re: Nowe zdjęcia 18.02.13, 10:51
        A pytanie do kogo? W moim profilu są zdjęcia:)
        • 9czarna Re: Nowe zdjęcia 18.02.13, 10:57
          Klikasz w nick np mój 9czarna a następnie klikasz w zdjęcia:) i już!
          • malgokasp59 Re: Nowe zdjęcia 18.02.13, 13:38
            Czarna Twoje futrzaki są śliczne , chciałam zobaczyć Ani futra , ale nie wiem gdzie szukać !
            • 9czarna Re: Nowe zdjęcia 18.02.13, 15:21
              Dziekuje:) ja również chętnie zobaczyłabym psiaki Ani:)
              • an3czka2 Re: Nowe zdjęcia 18.02.13, 22:28
                fotoforum.gazeta.pl/5,2,an3czka2.html może tu wejdą, nie wiem dlaczego nie wchodzą na profilu.
                Ania.
                • shihmonka Re: Nowe zdjęcia 18.02.13, 23:16
                  Aniu, piękne te Twoje pocieszki, ta biała - jest przepiękna!
                  • malgokasp59 Re: Nowe zdjęcia 19.02.13, 09:08
                    Fajne , pieski , a Lila taka jasna jak moja .
                    U mojej tylko uszka i bródka troszkę ciemniejsza
                    fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3341396,2,1,DSC-0163.html
                    • 9czarna Re: Nowe zdjęcia 19.02.13, 10:42
                      Śliczne te Twoje dziewczynki:) Lila ma taki kolorek jak mama mojego Axelka:)Pozdrawiam z moimi łobuzami:)
                      • an3czka2 Re: Nowe zdjęcia 19.02.13, 11:00
                        Dzięki za miłe słowa. Teraz Lila wygląda nijak, wręcz koszmar bo straciła 75 % włosa. Zobaczymy co będzie po leczeniu, bo z shih zrobił się grzywacz i to łysy :). Martwię się czy do wiosny jej włos odrośnie, oby. Teraz nałożę sweterek i nie widać, a jak się ociepli to koszmar. Po za tym mała marznie normalnie, byle podmuch a ta się telepie z zimna, bidulinka taka. Dziś spadł śnieg, tak się ucieszyły obie, ale 15 minut i po zabawie, Lila chciała na rączki bo jej zimno.
                        Na prawdę mi jej żal.
                        Pozdrawiam Ania.
                        • 9czarna Re: Nowe zdjęcia 19.02.13, 11:16
                          Biedulka,szkoda mi jej naprawdę:(oby włoski odrosły szybko. Trzymam kciuki:)
                          • an3czka2 Re: Nowe zdjęcia 19.02.13, 11:26
                            Dzięki, ale chyba to potrwa. Na razie nadal wypadają, i nie widzę poprawy. Muszę poczekać jak zacznie działać antybiotyk. Teraz to już boję się ją kąpać, czesać, bo mam wrażenie że zostanie łysolek.
                            Ania.
                            • 9czarna Re: Nowe zdjęcia 19.02.13, 11:36
                              To nie Twoja wina ze Lila wyłysiała wiem ze dbasz o swoje Małpki:)pewnie ze dobrze by by było aby włosy odrosły do wiosny.Teraz zimno to sweterek założysz i nie widać wyłysień.Na wiosne możesz kupić jakiś cieniutka koszulke i nie będzie widać a tym czasie włosy będa odrastać i bedzie dobrze:)
                              • malgokasp59 Re: Nowe zdjęcia 19.02.13, 19:29
                                Odrosną , a jak będą za krótkie to może cała obetniesz ?
                                Moja już zarosła w tych miejscach gdzie wyrwała lub wyłysiała.Odrastają jej wpierw czarne a potem jasne , zauważyłam to już w ubiegłym roku , tak dziwnie - wpierw włos jest czarny a po jakimś centymetrze rośnie biały
                • agatek28 Re: Nowe zdjęcia 20.02.13, 12:22
                  Heh..widzę Aniu , że twoje psinki też są królami parapetów ;) Ja też nie mogę mieć żadnego kwiatka bo to teren Gucia ;)
                  • maria0511 Re: Nowe zdjęcia 20.02.13, 12:36
                    Śliczne dziewczyny. Lilka to taka delikatna dziewczynka a Fobia ten gąszcz włosów wygląda jak małe lwiątko a sweterki cudo tylko pozazdrościć dziewczynką że mają taką kochająca i zdolną Panią. Pozdrawiam Maria
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka