bozka432
30.05.15, 14:01
Cześć dziewczyny, dawno nie udzielałam się na forum ale wątki śledzę na bierząco. U nas pojawił się problem z drogami moczowymi:-( od środy zauważyłam częstsze oddawanie moczu, przestał utrzymywać i noc nieprzespana, 6 wyjść nie licząc ile razy nie zdążyłam i trzeba było w domu sprzątać... W czwartek wizyta z Rufim u weta, antybiotyk, usg i badanie moczu - diagnoza stan zapalny, krew i białko w moczu, pogrubione ścianki pęcherza... Dzisiaj wizyta kontrolna, dalej antybiotyk, dieta dla psów z problemami. Pi 2 godzinach idziemy siku a tu zamiast moczu gęsta krew... Oczywiście panika, tel do weta, kolejna wizyta, 2 zastrzyki przeciwkrwotoczne i czekamy... Nie wiadomo z czego ten stan zapalny bo bakterie w moczu nieliczne... W pn mamy kolejną wizytę, w środę znów badanie moczu i krwi żeby zobaczyć co z nerkami się dzieje... Póki co wizyty 250 zł kosztowały a gdzie do końca leczenia... Ale nie żałuję mu bo zdrowie psinki najważniejsze... Strasznie smutno widzieć tak chorą psinkę, ciagle śpi, widać ze źle się czuje... Trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło...
Pozdrawiam Bożena