kasza-manna 30.09.07, 18:40 Nie wiem co sądzić o talizmanach.............. Czy wiara czyni cuda? ...... A może coś w nich jest? Jak sądzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola-maj Re: Talizmany 05.10.15, 14:07 ja wierzę! i widzę ich moc, jakość mojego życia bardzo się poprawiła, osiągam sukcesy na polu prywatnym i zawodowym, to na pewno po części zasługa talizmanu, a mianowicie ametystu który kupiłam przez internet (greenharmony.pl), teściowej ktora pieknie maluje kupilam karneol, ktory podobno wzmacnia kreatywnosc fajne jest to ze kazdy znajdzie w talizmanach cos dla siebie polecam! Odpowiedz Link
gabinetswiatla Re: Talizmany 05.01.16, 14:57 To prawda Samych rodzajów talizmanów jest bardzo wiele, więc na pewno każdy znajdzie coś dla siebie i każdy już jakiś ma. Ot wystarczy, że na szczęście zakładasz wisiorek po babci - sprawia, że czujesz się jakoś bezpieczniej? No, to jest właśnie jego rola jako talizmanu. Od kilku lat zajmuję się wyrabianiem talizmanów i amuletów na zamówienie dla klientów - zamówienia potrafią być naprawdę różne! Od biżuterii z kamieniami, po ochronne obrazki aniołów, a czasem zestawy runiczne jako ochrona. (po cichu zapraszam do kontaktu, jeśli ktoś potrzebuje takiego talizmanu - wykonam niemal wszystko gabinet.swiatla@gmail.com ) Odpowiedz Link
53andrzej_53 Re: Talizmany 15.09.16, 15:44 Słyszałem, że jak najbardziej przynoszą szczęście i pomagają w osiągnięciu spokoju wewnętrznego Sam zastanawiam się nad tym, żeby kupić sobie talizman taki jak tutaj: www.czarymary.pl/p_3359_runa_fehu_talizman_przyciagajacy_bogactwo_duchowe_materialne - pomaga osiągnąć bogactwo materialne, ale też duchowe. Wydaje mi się świetnym rozwiązaniem. Warto w coś wierzyć, a tym bardziej posiadać taką rzecz przy sobie na szczęście Odpowiedz Link