pyskata.1 18.12.09, 12:38 Jak zamieścić podkład muzyczny przy slajdach? Dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Jestem Terenia na etapie rozgryzania 18.12.09, 21:18 tego tematu. Chociaż dostałem instrukcję od Del_wy, ciężko mi idzie. Jak rozgryzę, dam Ci znać. Bo jest problem, czy masz 2000, czy Milenium, czy XP, czy Vistę. W każdym cholera inaczej. Jak zrobisz w Viście, to Ci sie w poprzednich nie uruchomi. Takie to diabelstwo. Odpowiedz Link
pyskata.1 Re: Jestem Terenia na etapie rozgryzania 19.12.09, 10:02 Grzech rozgryzłam. Dobrze robiłam tylko brakowało jakichś PlugInów tylko że teraz mam problem z kompem Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Jestem Terenia na etapie rozgryzania 19.12.09, 15:22 Jak jest włączony i masz tylko pulpit, żadne programy nie otwarte, to zrób mu - 'reset'. Powinno pomóc. A jakie problemy Tereska? Ściągłaś coś i to coś Ci bruździ? Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Format Factory 23.11.10, 23:28 Tytanya zainteresowała mnie Format Factorem. Już zainstalowałam i mam instrukcję obsługi: czincz93.blogspot.com/2009/06/pentagram-eon-cineo-brak-synchronizacji.html Teraz tylko dokończę naukę Photoshop CS3 i będziemy się bawić. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Format Factory 16.03.12, 15:54 flash-saver.soft32.com/ Free to try | $24.00 Pobrałam Format Factory 2.90, jest nadal free format-factory.softonic.pl/download i kombinuję, jak animację flash przekonwertować na .gif Problem mam z wyodrębnieniem pliku flash. We Flash Saver wydaje się to proste, bo wkleja się link strony źródłowej i wybiera się plik. Jak coś takiego zrobić w Format Factory, nie widzę takiej opcji. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Menadżery pobierania plików 18.11.11, 11:00 www.programosy.pl/kategoria,menadzery_pobierania_plikow,1,1.html Menadżery pobierania plików, np. Ashampoo ClipFinder - darmowy program dzięki któremu bez problemu pobierzemy filmiki ze znanych serwisów takich jak: YouTube, VideU, MyVideo, ClipFish itp. Korzystamy z wyszukiwarki, bądź bezpośrednio wpisujemy link do podstrony z filmem i jednym kliknięciem ściągamy film na dysk. aTube Catcher (kiedyś znany pod nazwą YouTube Catcher) to program do pobierania klipów z popularnych serwisów wideo. Program automatycznie może skonwertować pobierany plik na jeden z wybranych przez użytkownika formatów: AVI, VCD, WMV, MPG, MP4, MP3 (tylko audio), PSP, 3GP, 3G2. Dodatkowo program może działać jako konwerter plików FLV (pobranych za pomocą innego oprogramowania) do w/wym formatów. Flash Saver - program do pobierania plików wykonanych w technologii Flash. Program umożliwia zapis plików Flash na dysk ze stron WWW w bardzo szybki i łatwy sposób. Kopiujemy do programu adres strony z której chcemy pobrać plik Flash, po czym program wyświetla nam listę wszystkich plików które możliwe są do pobrania, wybieramy ten który nas interesuje i od razu mamy go na dysku. Pliki zapisywane są do katalogu wybranego przez nas. Programos posiada również Flash Player dzięki któremu w łatwy sposób możemy przeglądać nasze zbiory Flashowe. Odpowiedz Link