Dodaj do ulubionych

Wątek dla Bogatki 1 prześlijmy jej mnóstwo ...

30.08.10, 23:58
ciepłych pozdrowień ,życzeń zdrowia ,gdy wyzdrowieje będzie mogła sobie
poczytać i na pewno sprawi jej to przyjemność smile

Serdecznie pozdrawiam Cię Bogatko1 i życzę szybkiego powrotu do zdrowia ...
Obserwuj wątek
    • an.ta Re: Wątek dla Bogatki 1 prześlijmy jej mnóstwo .. 01.09.10, 00:28
      Smutno tu bez ciebie Bogatko. Zdrowiej i wracaj do nas.smile
    • agas301 Re: Wątek dla Bogatki 1 prześlijmy jej mnóstwo .. 01.09.10, 13:49
      z całego serca Bogatko życzę szybkiego powrotu do zdrowia, tak nam pusto bez Ciebie. Zabrakło nam przewodnika i przyjaciółki. Wracaj!!!

Życie to wielki skarb
      Dar istnienia
      Gdy jest Ci źle, nie martw się
      Od czego są marzenia
      Życie ma smutku chwile
      Pełne cierpienia
      Szkoda na nie łez, nie smuć się
      Odrzuć złe wspomnienia
      Życie niesie każdemu miłość
      Bliskości pragnienia
      Spójrz przed siebie i uśmiechnij się
      Najważniejsza jest nadzieja!

https://wstaw.org/m/2010/09/01/kwiatyMagnoliowedrzewo_jpg_600x400_q85.jpg
      • bogatka1 Re: Wątek dla Bogatki 1 prześlijmy jej mnóstwo .. 01.09.10, 14:02
        Agnieszko, tej nadziei się trzymam, wiersz super, ciekawa ilustracja, fama zrobiłaś tę separację?
        • agas301 Re: Wątek dla Bogatki 1 prześlijmy jej mnóstwo .. 01.09.10, 15:53
          nie Bogatko nie tym razem, przyznaję to z netu a to nie jest separacja z całości
          tylko tryptyk, podobny nb wisi u mnie w pokoju
          • 79.angelika Re: Wątek dla Bogatki 1 prześlijmy jej mnóstwo .. 06.09.10, 18:20
            Wiersz bardzo ładny i ten netowy obrazek również smile
    • bogatka1 Re: Wątek dla Bogatki 1 prześlijmy jej mnóstwo .. 01.09.10, 13:57
      Zaglądam co kilka dni, ale nadal nie mam ostrości widzenia.
      Jutro będę znowu u okulistki, napiszę, co nowego.
      Na razie czytam mało co, bo przy pomocy lupy. Strasznie to męczące, a jeszcze ta nadwrażliwość na światło.
      Dziękuję Aniołku i Aniu za dobre słowa, tak bardzo brakuje mi Internetu, nie myślałam, że choroba oczu może być tak męcząca.
      Ciągle mam nadzieję, że następnego dnia obudzę się i będzie po problemie.
      • an.ta Re: Wątek dla Bogatki 1 prześlijmy jej mnóstwo .. 04.09.10, 16:52
        http://i53.tinypic.com/315nxvp.jpg
        • agas301 Re: Wątek dla Bogatki 1 prześlijmy jej mnóstwo .. 04.09.10, 18:28
          to chyba napar może świetlik lekarskismile

Doczytałam się, że w przypadku ciężkich zakażeń może być konieczne nie tylko
          podawanie antybiotyków w kroplach czy maści ale także w postaci tabletek czy
          zastrzyków. OJOJ. Czasem aby prawidłowo dobrać antybiotyk, konieczne jest
          pobranie ze spojówki gromadzącego się tam wypływu, aby w laboratorium można było
          zidentyfikować rodzaj bakterii i określić, na jaki antybiotyk są najbardziej
          wrażliwe.

Leczenie zapalenia spojówek trwa najczęściej 10-14 dni, a widoczna poprawa jest
          już po 7 dniach leczenia.
          Nie chcę pisać dużo bo i tak nie możesz nadwerężać wzroku biedulko ale martwię
          się Twoim stanem zdrowia
          Pozdrawiam
          • del.wa.57 Re: Wątek dla Bogatki 1 prześlijmy jej mnóstwo .. 05.09.10, 21:19
            Posyłam naszej Bogatce,dobre fluidy i zyczenia zdrówka.
            Tesknimy za Tobą Halinko.
            http://i53.tinypic.com/11l0o5v.jpg
        • 79.angelika an.ta i bogatka 1 06.09.10, 18:49
          i to jest świetny pomysł z tym zielonym

a teraz coś do posłuchania dla Bogatki 1 i nie tylko

Tekst linka
      • 79.angelika Bogatko1 06.09.10, 18:26
        Odpoczywaj i odprężaj wzrok może na razie całkowicie odetchnij od komputera bo chociaż będziemy tęskniły to jest to wskazane dla Twojego zdrowia oczu ,zero telewizji ,zero internetu, zero czytania, tylko relaks ,okłady na oczy ,i patrzenie na zielony kolor .Nie trać nadziei na pewno Twój wzrok się polepszy ..i wyzdrowieje może to przemęczenie od promieniowania z komputera lub telewizji ? Pozdrawiam serdecznie i ściskam .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka