kaska7412 24.01.12, 12:12 Proszę o opinie na temat tej fundacji jestem na etapie zakładania córci subkonta . Jakie jest Wasze zdanie na temat tej fundacji a może inna? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kala0621 Re: Fundacja Słoneczko 25.01.12, 21:01 Fundacja jak dla mnie super nigdy nie było żadnego problemu , na stronie fundacji można zamieścić apel i być na bieżąco jaki jest stan konta. A w niektórych fundacjach trzeba dzwonić podawać hasło i dopiero tam mówią wszystko. Jak dla nas to najlepsza fundcja. Odpowiedz Link
kaska7412 Re: Fundacja Słoneczko 25.01.12, 21:25 Witaj! Właśnie dziś podpisałam porozumienie z fundacją Słoneczko. Proszę napisz mi jak wygląda sprawa z fakturami co mogę zakupić a czego się wystrzegać . To nasza pierwsza fundacja i dopiero raczkuje w tym temacie. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link
kala0621 Re: Fundacja Słoneczko 05.02.12, 17:35 Ja kupilam buty balkonik oplaciclam turnus a jak nie wiedzialam czy moge to zakupic na fundacje to dzwonilam do nich. Odpowiedz Link
madziajnap Re: Fundacja Słoneczko 06.11.12, 13:14 Witajcie Własnie podpisalismy umowę z Fundacją Słoneczko. Może ktoś mi podpowiedzieć kiedy mogę przesłać im FV do refundacji ? Nie mam zielonego pojęcia jak to działa... Odpowiedz Link