alice0553 15.02.10, 10:19 Jutro z rozpustą się pożegnamy tradycyjnego śledzika mamy na sto sposobów się go przyrządza zależy,na co jest smaku żądza czy Azaheca już się sprężyła na sposób szwedzki śledzie zrobiła? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Śledzik. 16.02.10, 23:02 Nie robię szwedzkich ani w śmietanie bo cały rok mam ochotę na nie a jak przychodzi święto śledziowe to mam pomysły na smaki nowe to risotto,to brokuły jajecznica,kawał buły tiramisu znów się chłodzi ale w życiu o to chodzi aby słuchać swego ciała byle waga dalej stała w strefie dolnych możliwości strzałka w górze mocno złości... Odpowiedz Link
scand Re: Śledzik. 17.02.10, 13:45 No i przyszedł dzień śledzika kiedy mięsa sie unika Odpowiedz Link
azaheca Re: Śledzik. 17.02.10, 21:50 Dzisiaj jadłam drogie słonko kapustę z chlebem oraz...z golonką... więc pewnie trafi mnie nagły szlag czy wam choć trochę będzie mnie brak? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Śledzik. 17.02.10, 22:10 Goloneczka lubi piwo ja je piję dziś,o dziwo bo kociokwik mam od rana więc to piwo...jak śmietana. Odpowiedz Link
scand Re: Śledzik. 18.02.10, 11:43 > więc pewnie trafi mnie nagły szlag > czy wam choć trochę będzie mnie brak? Pewnie, że brak. Tak. Tak. Tak. Odpowiedz Link
azaheca Re: Śledzik. 18.02.10, 22:36 A za to dzisiaj mam skorupiaki czwartek to dzionek nie byle jaki do Carrefoura mają dostawę a ja wydatek,niezłą zabawę małży kilogram świeżych kupiłam z masełkiem,czosnkiem,natką zrobiłam Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Śledzik. 18.02.10, 22:46 Aza się w rozpuście pławi Niedługo w lombardzie zabawi Odpowiedz Link
alice0553 Re: Śledzik. 18.02.10, 22:58 Pierścioneczki znikną z rączek a z Azy się zrobi pączek. Odpowiedz Link
azaheca Re: Śledzik. 18.02.10, 23:33 Ależ małże są taniutkie za tę kasę kupisz wódkę lub bez kości świński schab drogi homar albo krab smakowicie mi majaczy lecz tu w lotto mamy graczy kiedy całą pulę skoszą to na ucztę mnie zaproszą Odpowiedz Link
alice0553 Re: Śledzik. 19.02.10, 10:05 U mnie małży nie skosztujesz na ich widok wymiotuję nie podaję też ślimaków żabich udek,ostryg,raków za kawiorem nie przepadam z morza tylko ryby jadam a jak wygram,to zaproszę na pieczony schab...z bigosem. Odpowiedz Link