al.1 14.06.10, 18:41 Macie muzykalne kotki? Jeśli tak, to dajcie fotki Abo próbki ich talentów Tylko bez żadnych przekrętów Czy pianistka ta ma patent? Kotka Nora – co za talent! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza_anna Re: Pianistka 15.06.10, 07:10 Ja koteczka, nie posiadam, oraz rymy marnie składam... Nora, niewątpliwie, ma talent, pewnie innych zalet parę... wdzięcznie w klawiaturę stuka, podoba mi się, ta kocia muza Odpowiedz Link
alice0553 Re: Pianistka 16.06.10, 00:22 Mój kot nie boi się odkurzacza gdy do pokoju z tym sprzętem wkraczam on wie,że zaraz będą pieszczoty czasem się lubią odkurzać koty robię to szczotką okrągłą,miękką ale dla Maćka to nie jest męką bo się na wszystkie obraca strony cóż, lubi dobrze być odkurzony szczotka go czesze,mocno masuje a on z rozkoszy aż pomrukuje to też jest pewien rodzaj talentu umiłowanie głośnego sprzętu. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Pianistka 16.06.10, 08:03 Alu, boskie doskonałe, więc ukradłam to zuchwale i poniosłam ku radości niech na innym forum gości. Odpowiedz Link