alice0553 15.09.10, 00:30 I wreszcie nastał sezon grzybowy lecz nie dla wszystkich on taki zdrowy bo straszne głupki grzyby zbierają i co popadnie w kosze wkładają jak się na grzybach nie znasz, człowieku to jedz pieczarki,takie ze sklepu! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Sezon grzybowy. 18.09.10, 21:09 Jutro znowu jadę na grzyby wyprawa fajna byłaby ,gdyby mój kręgosłup był w porządku ostro nawala ,tak jest od piątku tego co minął już tydzień temu przyjemność psuje,no czemu,czemu? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Sezon grzybowy. 19.09.10, 00:08 Ja w kręgosłupie też jestem słaba gdy rano wstaję, człapię jak żaba więc maścią końską lędźwie smaruję lecz czy od tego lepiej się czuję? Odpowiedz Link
azaheca Re: Sezon grzybowy. 22.09.10, 21:54 Wielkie pudełko maści kupiłam reklamowany lek też nabyłam Opokan łykam teraz co dobę słabo skutkuje,już mamy środę a przecież w weekend grzybki i las ażeby przeszło,najwyższy czas! Odpowiedz Link
azaheca Re: Sezon grzybowy. 24.09.10, 21:23 Jutro jedziemy,postanowione! ja na opieńki swe ulubione sekretne miejsce od dawna mam jak już wyrosły,zaraz znać dam albo nawet fotkę wkleję i na maślaki także nadzieję nieśmiałą ,cichą w swym sercu noszę koźlarze,kurki,bądźcie też ,proszę! w piaszczystym rowie,wzdłuż leśnej drogi piaskowiec-modrzak,rzadki i drogi reprezentuje arystokrację jutro o wszystkim zdam tu relację Odpowiedz Link
alice0553 Re: Sezon grzybowy. 26.09.10, 09:01 Czy grzybobranie tak się udało że na relację czasu zbyt mało? Odpowiedz Link
azaheca Re: Sezon grzybowy. 26.09.10, 14:04 Grzybów było zatrzęsienie! mnóstwo maślaków-bardzo je cenię zebraliśmy pełne kosze oto dowód,bardzo proszę! Odpowiedz Link
alice0553 Re: Sezon grzybowy. 26.09.10, 21:50 Przyjemnością jest zbieranie lecz udręką obieranie zbiorów Azie gratuluję dalszej pracy zaś współczuję. Odpowiedz Link
azaheca Re: Sezon grzybowy. 26.09.10, 23:12 Ależ ja lubię tę papraninę wyjawię teraz tego przyczynę: pamiętam miejsce,lokalizację przy znalezieniu dreszczu atrakcję a teraz grzybek bezbronny,mój to wynagradza mej pracy znój... Odpowiedz Link
azaheca Re: Sezon grzybowy. 04.10.10, 22:41 W koszyczku pełno,już miejsca niet przydał się plecak od Radia Zet... Odpowiedz Link
al.1 Re: Sezon grzybowy. 05.10.10, 20:23 Grzyby własne, nie bez racji Wolę od tych w restauracji Lecz są grzybki bardzo małe Z wyglądu raczej nieśmiałe Zwane psylocybinowe Choć dla grzybiarzy nie nowe Wygląd parasolki w lodach U nas - nie na antypodach To są właśnie halucynki Nie dla chlopca i dziewczynki Już odórzą przez zrywanie Kontakt skórny - miłe panie A tym co je spożywają To w rozumach im mieszają Więc zaniechaj ich zrywania By uniknąć lądowania Masz poczucie nieważkości Możesz pogruchotać kości To nie może się opłacić Przez nie można życie stracić Bo sposobią do odlotu Przez okienko a nie z płotu Tak wyskoczy mój kolega I choć nic mu nie dolega To miał szczęście mój koleżka Bo on na parterze mieszka Odpowiedz Link