devil.ka 27.07.07, 20:28 dziś wybieram na wieś się będę się byczyć, pić i jeść Po to właśnie weekend jest no to spadam, wszystkim cześć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Na weekend 27.07.07, 21:01 Na wieś jeżdzę do rodziny na kuzyna imieniny stoły suto zastawione swojskie wędliny wędzone własne ryby i pieczarki różnych potraw pełne garnki i wypieków całe blachy tam obżeram się po pachy. Odpowiedz Link
devil.ka Re: Na weekend 29.07.07, 20:13 azaheca napisała: > Jak sukcesy naukowe > egzaminy Devil.kowe? Jestem ciągle w małym szoku bo wyniki nadal w toku / Wprawdzie doszły dwie czwóreczki lecz brakuje mi piąteczki / ale zaplątała się też trója dobrze chociaż, że nie dwója Odpowiedz Link
azaheca Re: Na weekend 29.07.07, 21:03 Znakomite wyniki naukowe a ty tróją zawracasz głowę? może Freudem zdiagnozujesz Gryfną-Frelkę poratujesz? ciągle płci swej ona nie zna Doktor Freud Frelkę okiełzna? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Na weekend 28.07.07, 13:49 Ja na weekend odlatuję jutro tu się zaloguję. Odpowiedz Link
azaheca Re: Na weekend 28.07.07, 13:54 A ja właśnie czekam na yorka ale marzy się Majorka..;-( Odpowiedz Link
mario320 Na weekend 28.07.07, 14:48 devil.ka napisała: > dziś wybieram na wieś się > będę się byczyć, pić i jeśč O urokach wsi - tak mi sie zdaje rymowalem coš tam w maju Ješli cie to nie zniecheca - wpadnij tam, gdzie skreca Drweca. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Na weekend 28.07.07, 18:01 Twórczość Twa tu jest nieznana z "Rymów" nie transferowana więc musisz tworzyć od nowa (pożądana polska mowa.) Odpowiedz Link
azaheca Re: Na weekend 28.07.07, 18:26 A co szkodzi je skopiować na "Wierszyki" tu wpasować? może nich to Mario zrobi nasze forum przyozdobi Odpowiedz Link
alice0553 Re: Na weekend 28.07.07, 19:28 Mario śliski jest jak wąż on uniki robi wciąż swoich wierszy nie zabierze bo pamięta jeszcze jeże co przysięgły pomścić kły i choć jest na "Rymy" zły bo mu nie odpowiadają riposty na wiersz nie dają to im twórczość swą daruje by go nie napadły zbóje by go nie zabanowano i kariery nie przerwano. Odpowiedz Link
azaheca Re: Na weekend 28.07.07, 20:33 Nie tylko Mario ale i Adela na rymach ciągle się udziela ruch na forum pozorują a więc pustki tam maskują Odpowiedz Link
devil.ka Re: Na weekend 29.07.07, 20:24 Klimat wiejski jak najbardziej pasuje mi zwłaszcza, że nie muszę robić nic domek pusty lecz zadbany od czasu do czs przeze mnie pilęgnowany Odpoczęłam za wsze czasy odwiedziłam roztoczańskie lasy Były z nami panienki dwie rasy kundel obydwie wyhasały się ślicznotki obwąchały wszystkie stokrotki To dopiero są wakacje Zgadzacie się,że mam rację?? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Na weekend 29.07.07, 20:51 Tylko pozazdrościć weekendu takiego też bym pojechała do domku wiejskiego. Odpowiedz Link
azaheca Re: Na weekend 05.08.07, 12:53 Alice dzisiaj już w kurorcie rybackie kutry ogląda w porcie raczy się pewnie flądrą wędzoną popija z wujem wódkę zmrożoną pogoda dzisiaj raczej barowa oj,będzie jutro bolała głowa..,-) Odpowiedz Link
azaheca Re: Na weekend 22.09.07, 22:35 Pracowicie sobota przemija jeszcze się tylko Ruda uwija by zapamiętać wszyskie zapachy zanim je zmyję tym płynem z flachy który także dezynfekuje psiego zapachu nikt nie poczuje dzisiaj konam ze zmęczenia ale nie ma to znaczenia sporo przecież zarobiłam i na relaks zasłużyłam jutro może na grzyby pojadę jeśli rano wstać dam radę Odpowiedz Link
devil.ka Re: Na weekend 23.09.07, 12:30 Jak tam Aza się udało? Czy na grzyby się zaspało? Musimy korzystać z resztek pogody bo niedługo nadejdą chłody Czy grzybów Aza nazbierała i pyszny sosik ugotowała? Ja dzisiaj spedzam na niczym dzień jestem po prostu zwyczajny leń Odpowiedz Link
azaheca Re: Na weekend 23.09.07, 12:44 Dziś o dziesiątej dopiero wstałam bo co tu gadać,też lenia miałam ale zupa grzybowa będzie stoją słoiki z grzybami wszędzie mam także jeszcze sporo suszonych lat temu kilka już znalezionych w zapasie grzybków jest u mnie wiele pewnie się z Alis nimi podzielę. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Na weekend 23.09.07, 19:19 Mój Miś w piątek grzybów szukał koło Magdalenki lukał ale znalazł tylko sześć i nie byłoby co jeść gdyby więcej nie dokupił nawet handlarz go nie złupił. Odpowiedz Link
azaheca Re: Na weekend 23.09.07, 19:39 Własnym oczkiem wyszukane własnoręcznie też zebrane... takie grzybki dopiero smakują grzybiarze prawdziwi ich nie kupują dla rydzów tylko robię wyjątek na mym bazarku poszukam w piątek jeśli stanieją,to pewnie kupię i na przetworach uwagę skupię zaleję masłem je sklarowanym zimą je podam gościom kochanym Odpowiedz Link
devil.ka Re: Na weekend 23.09.07, 20:20 Weekend kończy się niestety Do pracy mężczyźni i kobiety Grzybki suszyć i marynować do spiżarki na zimę schować A teraz jeszcze prysznic i łóżko co by jutro wstać prawą nóżką ) Odpowiedz Link
azaheca Re: Na weekend 23.09.07, 20:35 Mnie jutro rano czeka dentysta toż to desperacja czysta chociaż doktor jest milusi to rozwiercić ząbki musi poranne wstanie jest moją troską jazda Trasą Łazienkowską oznacza długie w korkach stanie trudne czeka mnie zadanie;-( Odpowiedz Link
devil.ka Re: Na weekend 24.09.07, 07:17 Ząbki leczyć koniecznie trzeba innego wyjścia niestety nie ma ja z bólem zęba od roku chodzę i żaden dentysta mi nie pomoże bo każdy twierdzi, że nic tam nie ma każdy swojego robi rentgena jeden ósemkę wreszcie zobaczył i kazał chirurga odwiedzić raczej Lecz ja bidulka przestraszona z bólem tak chodzę często skwaszona Odpowiedz Link
azaheca Re: Na weekend 24.09.07, 19:27 Czytałam wątek na "Użalaniu" o ósemek usuwaniu opisywano tam udręki z ósemkami wielkie męki ale strach ma wielkie oczy pewnie ciebie to zaskoczy ale dziewczyny pisały że niepotrzebnie się tak bały usuwanie nie bolało do dentysty wędruj śmiało Odpowiedz Link
azaheca Re: Na weekend 28.09.07, 20:27 Udanego weekendu życzę ja do niedzieli godziny liczę kiedy na grzyby sobie pojadę z każdą ilością dam sobie radę bo z przyjemnością je marynuję pieprzu,gorczycy im nie żałuję pyszne są w maśle klarowanym zimą daniem pożądanym bowiem jak świeże one smakują cały obiad zastępują o mych sukcesach będzie w niedzielę nic nie nazmyślam wam,przyjaciele.. Odpowiedz Link
devil.ka Re: Na weekend 07.10.07, 14:36 Dziś z weekendu wróciłam świeżego powietrza zażyłam Kielnarową odwiedziłam na konikach jeździłam ze znajomymi w siatkę zagrałam upust swoim nerwowm dałam za Wasze zdrowie wypiłam świetnie się bawiłam Odpowiedz Link
azaheca Re: Na weekend 07.10.07, 16:24 Widzisz Devil.ko co tu się dzieje lecz w szok nie wpadłaś,mam nadzieję jest Pan Prezydent i Trzech Króli nieźle państwowa kasa wybuli za utrzymanie towarzystwa toż to desperacja czysta! i jeszcze mamy księstwo pod bokiem... na Prezydenta rzuć może okiem bo ostatnio coś słabuje znowu główka mu szwankuje? tylko z forum dałaś nogę a dzwon bije już na trwogę.. Odpowiedz Link