cykuta_z_marmuru_wykuta 07.08.07, 11:37 Ta trąba znad Częstochowy widzę, tu też się wdarła. Ale spustoszeń dokonała. Wczoraj już Was, cioteczki szukałam. Ale się poddałam. Zrezygnowałam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Bajzel 07.08.07, 11:52 Administracja się rozszalała pomysłowość swą wykazała rozwaliła wszystkie fora bo na zmiany przyszła pora..(( Odpowiedz Link
cykuta_z_marmuru_wykuta Re: Bajzel 07.08.07, 13:00 Przeczytałam, co pisze w innym wątku ta durna. Ja, na przykład, jeżdżę na pamięć i nigdy nie wiem, jak się ta ulica nazywa. "Chmurna"? A ona coś plecie o wyszukiwarce, że niby nie gryzie. Nie drapię się lewą ręką za prawe ucho. Lubię prostą drogę. Dobrze mi się wtedy idzie. Odpowiedz Link
adela1121 Re: Bajzel 08.08.07, 01:33 Ledwo teraz was znalazłam wszystkie fora chyba przelazłam informatyk popieprzony chyba szuka dobrej żony żeby głupoty ze łba wybiła i na tyłku go posadziła Odpowiedz Link
azaheca Re: Bajzel 08.08.07, 10:26 Dobre chcieli ulepszyć potrafili wszystko spieprzyć do błędu się nie przyznają robić nic nie zamierzają ważny ponoć jest "głos ludu" chyba oczekuję cudu że w końcu pójdą po rozum do głowy zaakceptują osąd surowy... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Bajzel 14.08.07, 22:43 Kto wymyślił te katusze ciągle się logować muszę nawet jak się zaloguję to mi posta nie przyjmuje tylko znowu chcą logina gdzie burdelu tkwi przyczyna? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Bajzel 14.08.07, 23:07 Na cztery czwórki jeszcze masz szansę dwójki czy czwórki-drobne niuanse. Odpowiedz Link
azaheca Re: Bajzel 14.08.07, 23:09 W tysiącach "drobna" pomyłka była oby szybko się ziściła.. Odpowiedz Link