al.1 14.08.07, 13:18 Kowalski ćwiarę obraca Kowalska litra połyka Kowalski dostaje kaca Kawalska ani kacyka tiny.pl/5fjv Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Możlwości 14.08.07, 17:25 Szewczyk pije piwo strong po nim spity jest jak bąk Szewczykowa wódkę lubi po niej się trzeźwością chlubi. Odpowiedz Link
azaheca Re: Możlwości 14.08.07, 21:23 Nowakowa źre jak prosię Nowak ma jedzenie w nosie ale tłusty jest jak prosię Nowakowa ma to w nosie Odpowiedz Link
alice0553 Re: Możlwości 14.08.07, 21:52 Mąż miał duże możliwości żeby żonę przegrać w kości ale właśnie jak na złość swoją żonkę przegrał gość teraz ów pechowy mąż będzie sprawcą obu ciąż. Odpowiedz Link
azaheca Re: Możlwości 14.08.07, 22:52 A ja szukam możliwości jak dostąpić tej radości by ta małpa co niemiła tę przysługę uczyniła i na miotle odleciała ja możliwość bym jej dała miotłę swoją wypożyczę nawet tanio jej policzę Odpowiedz Link
alice0553 Re: Możlwości 14.08.07, 23:31 Czarownicą Azaheca? mężczyzn bardzo to podnieca szybko małpę tę porzuci i do Azahecy wróci. Odpowiedz Link
azaheca Re: Możlwości 14.08.07, 23:42 Maria ciągle bajeruję (a za niego wciąż haruję) czeszę jeże a naprawdę już nie wierzę że on kiedyś do mnie wróci nietoperzy nie porzuci... nie chcę w lesie być groomerem zaharowanym,biednym frajerem - Wierszyki Nie-Poważne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48377 Słońce w gowa chyba pizło Bestoż mi sie to wyślizło.autor:Broneknotgeld Odpowiedz Link
alice0553 Re: Możlwości 15.08.07, 00:14 Trzeba Maria ciut oszwabić i go na dentystę zwabić on porzuci nietoperze ty przestaniesz czesać jeże a dentysta nasz,Wojteczek powiększy swój mająteczek bo Mariowi z porcelany wstawi ząb jak malowany trochę będzie to kosztować musi Mario odżałować na dentystę parę złotych ale skończą się kłopoty i znów Mario wolny będzie może do Azy przybędzie i za troskę podziękuje miłość swą zadeklaruje? Odpowiedz Link
azaheca Re: Możlwości 15.08.07, 00:27 Mario do mnie nie przybędzie on żałować kasy będzie gdy dentystę nawet opłacę i wykonam w lesie pracę dalej czesać będę jeże bo do Maria wciąż należę to warunek przez jeże dany by Mario był urlopowany jeże mu nie odpuściły tylko wyrok odroczyły... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Możlwości 15.08.07, 00:37 No to jesteś w wielkiej biedzie bowiem Mario nie przyjedzie on do lasu nie powróci karę ma Ciebie przerzuci naiwnie mu zaufałaś chyba zmysły postradałaś! Odpowiedz Link
al.1 Re: Możlwości 15.08.07, 15:35 Poniżej trafne spostrzeżenie nieznanego mi autora – warte przypomnienia: Kosiba zjadł grzyba Kosibina kaczkę Kosibinie nic nie było Kosiba miał sraczkę Odpowiedz Link
azaheca Re: Możlwości 15.08.07, 15:48 Chcesz być ciągle między nami? nie delektuj się grzybkami Kosibina nowe rozpocznie życie Kosiba martwy całkowicie..;-( Odpowiedz Link
azaheca Re: Możlwości 15.08.07, 23:36 W mojej wersji Kosiba nie żyje Kosibina się roztyje choć drugiego wzięła męża to ten mąż się nie wytęża mocno żonę zaniedbuje bardzo ją to irytuje dziś ochotę ma na kaczkę i już piecze nieboraczkę mężuś zaś dostanie grzybki znów rezultat będzie szybki Odpowiedz Link