franka_fanka 29.09.07, 09:59 Łóżko rozbabrane. Nie było tam zatem anemiczne kochanie. A kotek wtrącił się w dzieło rozpusty, bo to zaledwie był akt szósty. youtube.com/watch?v=mzcTP4OvAD4&mode=related&search= Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: erotyk 29.09.07, 13:06 To raczej wandalizmu akt poduszkę pewnie trafi szlag. Odpowiedz Link
azaheca Re: erotyk 29.09.07, 13:13 To była tylko kocia zabawa nie erotyczna dla mnie to sprawa a może Fance seksu brakuje i go się wszędzie dopatruje Odpowiedz Link
franka_fanka Re: erotyk 29.09.07, 13:45 kocia zabawa była w antrakcie. Czy Aza pajęczyną zarosła, zapytam ja się. Odpowiedz Link
azaheca Re: erotyk 29.09.07, 13:49 To ja zadałam tobie pytanie napisz odpowiedź teraz na nie Odpowiedz Link
franka_fanka Re: erotyk 29.09.07, 13:53 To było pytanie? Do mnie skierowane? To były spekulacje. Zbankrutować na nich można łacnie. Odpowiedz Link
azaheca Re: erotyk 29.09.07, 16:17 A ty mi ciągle nie odpowiadasz teraz kolejne pytanie zadasz później następne,a może dwa czy to w ogóle sens jakiś ma? Fanka mistrzem jest tu uników czy bierze przykład z polityków? Odpowiedz Link
okimita Re: erotyk 29.09.07, 18:37 Gdybym tu pragnień uchylił firankę do baraszkowania wybrałbym Frankę. Odpowiedz Link
franka_fanka Re: erotyk 29.09.07, 18:44 Pozbyć się mnie chce w ten sposób, wybierając jedną, z wielu osób. Dobrze wie, że mi się tym nie przysłuży i już w myślach pakuje me kufry do podróży. Ale ja się zastanowię i sama zadecyduję. W cziorty pójdę sobie lub zadomowię się tu na dłużej. Odpowiedz Link
azaheca Re: erotyk 29.09.07, 18:52 Przecież Franek jest facetem więc klejnoty troszkę nie te.. Odpowiedz Link
okimita Re: erotyk 29.09.07, 19:13 Interpretować można, że ona to Franka, ty się zaś upierasz, że to fanka Franka. Więc to też uściślę pisząc z za firanki, że to co pisałem to do franka_fanki Odpowiedz Link
azaheca Re: erotyk 29.09.07, 19:34 Ta grzeczność w necie nie obowiązuje ja "ty" z litery małej tutaj pisuję takie panują w sieci zasady trochę niezręcznie,lecz dam ci rady: jeśli prawdziwe imię wpisujesz z dużej litery wówczas rymujesz a jeśli tylko jest to nick mała litera,po co ten krzyk? obowiązuje netykieta to rodzaj żeński,czyli kobieta Odpowiedz Link
okimita Re: erotyk 29.09.07, 20:15 Dziękuję za te protekcyjne rady, wybacz,ze stosuję własne tu zasady. Miało być erotycznie, a jest dydakyycznie. Odpowiedz Link
azaheca Re: erotyk 29.09.07, 19:18 A może Fanka płeć sprecyzuje a mówiąc ściśle co ją rajcuje do mnie z wizytą się wybierała celu jasnego nie podała Odpowiedz Link
jenifer1 Re: erotyk 29.09.07, 20:31 A franek_ fanka, dalej- niestety nie określil płci swych zalety Odpowiedz Link
franka_fanka Re: erotyk 29.09.07, 13:43 Skąd Ty Alis, masz ten dar złoty, że Twoje rymy, wtrącę słówko "azaliż", mają wartość najwyższej kwoty. Odpowiedz Link
azaheca Re: erotyk 07.10.07, 16:32 Fanka do Alice tulić się chciała mam podejrzenia że nogę dała bo na Kaczorkach też nic nie działa uciekła zewsząd,czy powód miała? Odpowiedz Link