alice0553 28.10.07, 19:33 Czwartą RP dziś pożegnano do Wisły różne kaczki wrzucano były gumowe i plastikowe i rękodzieła także domowe to dzień radości tak jak jak marzanna lecz będzie nosił nazwę kaczanna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Kaczanna. 28.10.07, 19:52 Więc dzień mamy uroczysty czy nurt Wisły jest dość bystry? dobrze,że jeszcze nie zamarznięta popłyną do morza sobie bliźnięta Odpowiedz Link
znavvca Re: Kaczanna. 29.10.07, 17:31 Kaczory chcecie palić? Orła "na pysk wyrzucać"? Czwartą RP rozwalać? Anarchii nas nauczać? Donald wszak też kaczorem jest I przyjął chrześcijański chrzest... Odpowiedz Link
azaheca Re: Kaczanna. 29.10.07, 23:58 Kaczorki na orły przerobiłeś przyznaj się Znavvco,ile wypiłeś? i o anarchii coś napisałeś czy o wyborach już zapomniałeś? przecież to zwykła kolej rzeczy dlaczego Znavvca teraz złorzeczy na demokratycznie przecież wybory mówi się trudno,górą kaczory.. Odpowiedz Link
znavvca Re: Kaczanna. 30.10.07, 00:12 Dobrze, dobrze droga Azo Znowu ze mnie robisz wazon <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48377&w=70861992&a=70888721" target="_blank"></a> Nie będę się sprzeczał, droczył Znów ktoś forum mi wytoczy Lecz co dziać się w Polsce będzie Wie wszechmocny duch proroczy Odpowiedz Link
azaheca Re: Kaczanna. 30.10.07, 00:27 Wypowiedź wyrwana jest z kontekstu czy ty do zwady szukasz pretekstu? nikt się z orła nie nabija Znavvca dziwnie coś nawija może ma dziś humor zły albo go oblazły pchły.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kaczanna. 30.10.07, 00:16 Kaczory nie były palone lecz w wody Wisły wpuszczone wpadną w Bałtyku toń zniknie stąd kacza woń. Odpowiedz Link
znavvca Re: Kaczanna. 30.10.07, 00:34 Według prasy zachodniej wszyscy zadowoleni że zadziorne dwa chłopy W krótce na wydaleniu Ostra to była linia Konfliktu i sanacji Komuchów brudna skrzynia lat przestępstw przeciw nacji Komuchy się radują Wyborów tych ostatnich Wyniki ich ratują Z odpowiedzialności matni Odpowiedz Link
azaheca Re: Kaczanna. 30.10.07, 00:44 Czyli komusza jest moja dusza siebie samej dotąd nie znałam dopiero od Znavvcy się dowiedziałam że ze mnie stara jest komunistka może Żydówka albo cyklistka... Odpowiedz Link
znavvca Re: Kaczanna. 30.10.07, 00:51 Nie tak szybko, nie tak wcale Lecz w wyborów karnawale Zanim zaczniem jeść kotlety Gardząc drobiu lekkim smakiem Wspomnijma drobiu zalety Nim znikną za tatarakiem Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kaczanna. 30.10.07, 01:04 Gdy codziennie jadasz drób może ci wyrosnąć dziób i pokryjesz się piórami gdy przesadzisz z kaczorami menu wtedy ma zalety gdy jest drób i są kotlety. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kaczanna. 30.10.07, 01:07 Wszak się z drobiem nie rozstajemy następnej kaczce placet dajemy i niech pokaże na co ją stać będzie starymi kartami grać? Odpowiedz Link