broneknotgeld 14.11.07, 22:35 Tako tu głosza forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=31702301&a=72018877 Wierszy tyż prosza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: "Moja Barbórka" 14.11.07, 22:50 Ulica Niedurnego? nie znam co prawda miasta waszego więc nie znam także ulicy patrona ale sąsiadka ze śmiechu kona jest przekonana,że Bronek żartuje i jakieś głupstwa tu wypisuje.. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: "Moja Barbórka" 14.11.07, 22:57 Mo już tyn konkurs swo historyjo forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=31390642 Tako niy yno to komedyjo. Odpowiedz Link
azaheca Re: "Moja Barbórka" 14.11.07, 23:36 O świętych wierszyków nie pisywałam coś o Walentym chyba wspomniałam czasem pomyślę sobie o Judzie gdy idzie wszystko jak po grudzie no i Antoni to znany święty jeszcze bardziej niż Walenty lecz o Barbarze? sprawa to nowa chociaż to imię nosi bratowa i to doprawdy święta kobieta czy wszystkich Barbar to zaleta? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: "Moja Barbórka" 16.11.07, 21:11 Prawie żech dzisioj kupioł figurka Piyrszom nagrodom bydzie "Barborka". Odpowiedz Link
azaheca Re: "Moja Barbórka" 16.11.07, 21:23 A ta Barbara z węgla czy z soli? a może fotkę Bronek pozwoli? kolekcjonerską mam w sobie duszę może na wierszyk się jednak skuszę.. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: "Moja Barbórka" 16.11.07, 22:03 Trzidziści cyntow prawie wysoko Na wonglu stoji, głowa w koronie Cosik za smutne jest jeji łoko Jakby widziała bergmona koniec Miecza chyciyła już rynkom prawom We lewy kielich z Ponboczka łaski Gwarkow uczynki se dobre jawiom? Czy możno sztompli słychać zaś trzaski? Odpowiedz Link
azaheca Re: "Moja Barbórka" 16.11.07, 22:57 Madohora po śląsku pisze zdystansowała tym Haiszę i jej śmieszną pseudo-gwarę chociaż miała rymów parę co śląski fajnie naśladowały lecz czy o świętej opowiadały? więc Madohorę raczej typuję i amazonce tu kibicuję Odpowiedz Link
azaheca Re: "Moja Barbórka" 16.11.07, 23:24 Bronek pisze śląską gwarą tworzy fraszki pełną parą ja mu tylko kibicuję bo na siłach się nie czuję kilku słów się nauczyłam i czasem w tekście się posłużyłam śląskimi,fajnymi słówkami tako szkryfom tu czasami.. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28940 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: "Moja Barbórka" 17.11.07, 11:29 Wiersz "barborkowy" w godce niy ino Sie regulamin mi przipomino Przez briftryjgera ślij na Fryncita Czy ło coś wiyncy chcesz tyż se spytać? Odpowiedz Link
elek-trol-uks Re: "Moja Barbórka" 17.11.07, 12:55 W głowę pizło mi tak dumam Bo ja Bronka nic nie kumam Pytam kota moja kita Co zaś znaczy ślij na Fryncita Kotek zgadnął tak to wyczuł Że to pisać na Berdyczów Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: "Moja Barbórka" 17.11.07, 18:11 "Wiadomości..." na Fryncicie Toż już teroz wszysko wiycie. Odpowiedz Link
azaheca Re: "Moja Barbórka" 17.11.07, 19:31 broneknotgeld napisał: > "Wiadomości..." na Fryncicie > Toż już teroz wszysko wiycie. Dobrze,Bronku powiedziane już szczegóły wszystkie znane.. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: "Moja Barbórka" 17.11.07, 23:19 Fryncita dzisioj dzielnicom Rudy Coby niy było ło to łostudy Nowym Bytomiym po polsku zwano Dyć ciyngym żywe downe jyj miano. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: "Moja Barbórka" 01.12.07, 22:07 Cosik mi se przipomino Dyć dwa tydnie jeszcze ino By wiersz szkryfnońć, przesłać tyż Szczyńściym że już ło tym wiysz. Odpowiedz Link
azaheca Re: "Moja Barbórka" 01.12.07, 22:29 Ta Barbórka to Barbara także Barbra i Warwara może także lalka Barbie sympatię waszą wreszcie zaskarbi imię podobne jest do Barbary to marketingu numer wszak stary że najpierw rynek długo sondują z jakim imieniem dobrze się czują potencjalni nabywcy,klienci imię Barbara bardzo ich nęci.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: "Moja Barbórka" 04.12.07, 01:24 Wiedzą o tym wszystkie Jaśki że dziś imieniny Baśki z Azahecą takie znamy i życzenia im składamy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: "Moja Barbórka" 04.12.07, 09:41 "Barbarsko" historyjo Dzioło sie to wszysko w czasach Dioklecjana Kery gnymbioł srogo w Syrii krześcijana Mynczynnikow wtedy była aż za wiela Łobrodziyła niymi cołko rzymsko sztela Dyć dlo rzymianina modo krześcijanka Przeca kożdo była jako ta "barbarka" Jak fater był Dioskur - tako dioskurcyjo To musioł wyznować ichnio religijo Terozki z tym problym majom teologi Kaj wsadzić Barborka niy wiedzom niybogi Tych dziywic mynczonych było aż za wiela W kożdyj jest ta świynto - jo powiym tu tela Inksi łomiom gowy a mie to zochwyco Że we Niyj ukryte jest niyjedno lico W dodatku wygrała w końcu ta ideja A jo krześcijanin z radości sie śmieja. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: "Moja Barbórka" 04.12.07, 15:24 Tako tyż świyntować idzie miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4728198.html Zabrze ze tym niy we biydzie. Odpowiedz Link