piekny.pies 15.11.07, 09:52 Siedzi suka merdając ogonem Z suką siedzą kundle wystrojone Dumna z kundli bardzo suka jest U suki blask, blichtr i gest Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Kynologiczny blichtr 15.11.07, 10:26 Piękny Pies też chyba gładki mięs nie jada z taniej jatki jest karmiony frykasami nie zadaje się z kundlami raz w miesiącu jest kąpany trymowany i czesany potem uszka są czyszczone futro pięknie wypachnione gdzie tak o urodę dbają i Psa chętnie zapraszają? a w salonie Piękny Pies to interes Azy jest. Odpowiedz Link
piekny.pies Re: Kynologiczny blichtr 15.11.07, 11:03 Nie przypinaj Psu burej łatki Pies jest miły i gładki Pies ma zawsze czyste łapki Wszy to nie jego przypadki Odpowiedz Link
pulpet17 Re: Kynologiczny blichtr 15.11.07, 12:58 z piesków tylko taksy lubie moja sunia, Miśką zwana została mi podarowana Odpowiedz Link
pulpet17 Re: Kynologiczny blichtr 15.11.07, 13:00 teraz siedzi, jęczy, wzdycha i rozgląda się gzie micha... Odpowiedz Link
azaheca Re: Kynologiczny blichtr 15.11.07, 15:21 Nowego nicka pięknie witamy czy Piękny.Pies zostanie z nami? cóż to za dziwne zrządzenie losu że nick był wolny,już kilka osób mnie pytało,co właściwie by się stało gdybym tak się logowała nazwę firmy w nicku miała.. Odpowiedz Link
pieknypies.pl Re: Kynologiczny blichtr 15.11.07, 20:32 Wolnych nicków na forum dużo jest Aza wielonikówka o tym nie wie? Odpowiedz Link
azaheca Re: Kynologiczny blichtr 15.11.07, 20:45 Wiesz doskonale,tak jak ja że aza jeden nick tylko ma coś mi znowu imputujesz czy potrzebę zwady czujesz? już tak przecież próbowałeś satysfakcji nie doznałeś? więc na razie to wystarczy niech Piękny.Pies więcej nie warczy fajnego nicka tutaj nie szarga aza za uszy pieska wytarga za szpetne nicka poniewieranie czy to jest jasne,mój miły panie? Odpowiedz Link
pieknypies.pl Re: Kynologiczny blichtr 15.11.07, 21:03 Nick kynologiczny mój jest i basta Więc nie podskakuj już niewiasta Teraz i zawsze na wieki wieków Amen Zrób lepiej swoich nicków remanent Odpowiedz Link
azaheca Re: Kynologiczny blichtr 15.11.07, 21:21 Mnie nie bawi trollowanie i z nickami wygłupianie nick swój jak nazwisko szanuję pod jednym tylko w necie pisuję może weźmiesz w końcu przykład nie mam ochoty żaden na wykład jak należy się zachowywać by sympatyków sobie zdobywać a dokładniej jak ich zachować po co mam w kółko o tym rymować znasz to przecież doskonale lecz się nie przejmujesz wcale że serdeczności sam się pozbawiasz i wielką przykrość znowu mi sprawiasz..(( Odpowiedz Link
zecozejak Re: Kynologiczny blichtr 15.11.07, 21:28 uspokój się do diaska, daj Azie się pogłaskać Odpowiedz Link
azaheca Re: Kynologiczny blichtr 16.11.07, 00:06 Niemiłych głaskać nie mam zamiaru dotyczy to wrednych nicków paru które starania me torpedują chyba w swym bagnie dobrze się czują nic nie pomaga;prośby,błagania chyba psychiatra nisko się kłania no niestety,trochę szkoda gdzieś im umyka życia uroda... Odpowiedz Link
elek-trol-uks ale blichtr!!! 16.11.07, 00:18 Aza zastosuj technikę prostą by odpisywać ciętą ripostą. Odpowiedz Link
azaheca Re: ale blichtr!!! 16.11.07, 01:25 Nie mam zamiaru ripostą ciąć płuca wypluwać by w trąbę dąć to do niczego nie prowadzi a intuicja milczeć radzi... Odpowiedz Link