elek-trol-uks 16.11.07, 22:27 Na balkonie są skrzyneczki W lecie były tam kwiateczki Teraz kotek ma tam fetę Skrzynki służą za kuwetę Tyłek mu się przy tym mrozi Ale niech tam niech nawozi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Jeszcze nowszy wątek dla zwierzątek 16.11.07, 22:43 Podobnych wątków się namnożyło ale do setki czytać jest miło powyżej ja się trochę nudzę postów czytaniem się nie trudzę dlatego zwierzątka II założyłam lecz odkurzacza chyba znudziłam zwierzątka III więc tu zakłada ja się wpisuję,bo tak wypada by kuwetę skomentować nie dać kotu pofolgować kiedy pragnie zrobić kupkę tam odmrozi przecież dupkę.. Odpowiedz Link
elek-trol-uks Re: Jeszcze nowszy wątek dla zwierzątek 16.11.07, 22:56 Już pamiętam były bratki Kot olewa takie kwiatki Odpowiedz Link
azaheca Re: Jeszcze nowszy wątek dla zwierzątek 16.11.07, 23:11 Więc wyrzuć ziemię wraz ze skrzyneczką bo zaśmierdnie jednak deczko wiosną będzie strasznie capiło a na balkonie posiedzieć miło w ciepełku wiosny by się przydało lecz kocim moczem z boku powiało a jak na balkon zaprosisz damę to takim smrodem straszną dasz palmę sypialni twojej już nie odwiedzi wkrótce zbuntują się też sąsiedzi.. Odpowiedz Link
elek-trol-uks Re: Jeszcze nowszy wątek dla zwierzątek 16.11.07, 23:22 Aza pomysł podsunęła -by się dama usunęła miast ją prosić na salony to zaproszę na balkony Odpowiedz Link
azaheca Re: Jeszcze nowszy wątek dla zwierzątek 16.11.07, 23:31 No jasne!słusznie,co ma zawadzać pora balkonik zacząć zasmradzać.. Odpowiedz Link
elek-trol-uks Re: Jeszcze nowszy wątek dla zwierzątek 16.11.07, 23:40 W moim autku kotek śliczny Kiczowato manieryczny Pod lusterkiem łapką kiwa Jak przechodzi piękna diva Odpowiedz Link
azaheca Re: Jeszcze nowszy wątek dla zwierzątek 16.11.07, 23:51 A w moim dokazuje Ruda kiedyś w końcu się nie uda i mi mandat za to wlepią do przepisów się przyczepią które psom pasy nakazują albo do klatek je ładują lecz te numery nie z moją Rudą mam upokorzyć ją jakąś budą? wszak to auta właścicielka i wolności wielbicielka.. Odpowiedz Link
elek-trol-uks Re: Jeszcze nowszy wątek dla zwierzątek 16.11.07, 23:56 Azo późna już godzina Kotek Tobie łapką kiwa Odpowiedz Link
azaheca Re: Jeszcze nowszy wątek dla zwierzątek 17.11.07, 00:25 Niech więc kotek idzie spać lecz przestanie w skrzynkę lać? przed tym przecież ostrzegałam wizje czarne roztaczałam... niech siusiu robi do kuwety wszak koci żwirek ma swe zalety Odpowiedz Link
elek-trol-uks Re: Jeszcze nowszy wątek dla zwierzątek 17.11.07, 09:57 Może dziwne to zwyczaje Kopa kotu często daję Gdy na zewnątrz zawierucha Śniegi deszcze albo plucha Kotek w drzwiach balkonu staje I Hamleta tam udaje Wyjść czy nie wyjść łapki mrozić Lepiej w puchach się położyć Wiatr firany rwie i targa Lampa zrywa się z letarga Wtedy kopa kotu daje Co też weszło już w zwyczaje Kotek się tym nie przejmuje Że nie on to decyduje Odpowiedz Link
alice0553 Re: Jeszcze nowszy wątek dla zwierzątek 17.11.07, 10:44 Kopać zwierzę? to okrutne życie Twego kota smutne musisz zmienić swe zwyczaje lecz Ty bujasz, mnie się zdaje wszak nad kotem się nie znęcasz tylko nogą go zachęcasz by się szybciej decydował pęcherzowi pofolgował. Odpowiedz Link
elek-trol-uks Re: Jeszcze nowszy wątek dla zwierzątek 17.11.07, 11:12 No masz racje proszę damy Bo to kotek mój kochany Odpowiedz Link
alice0553 Re: Jeszcze nowszy wątek dla zwierzątek 17.11.07, 17:01 Ja też stosuję takie praktyki kiedy mój Maciuś robi uniki niby wychodzi, a jeszcze zwleka drzwi są otwarte, ciepło ucieka więc delikatnie go wypchnę nogą choć jest kociną bardzo mi drogą. Odpowiedz Link
azaheca Re: Jeszcze nowszy wątek dla zwierzątek 17.11.07, 17:35 Wy okrutnicy,ach wy niecnoty tak z buta traktować te biedne koty? niby je bardzo tak kochacie.. załóżcie lepiej ciepłe gacie i na spacerek z kotem wyruszcie swe cenne zdrowie tym wspomóżcie tak czynią właściciele psów i przez to każdy jak ryba zdrów.. Odpowiedz Link
elek-trol-uks wiewiórki 17.11.07, 18:03 W parku w środku nieco z górki Tam trzymają się wiewiórki Bardzo zwinne to są one Jakby nieco wypasione Trawy tam się nie trzymały Bo wiewiórki przekopały Ludzie też tam się udają I orzechy w torbach mają Raz się wryłem ze zdumienia Bo kolejka do karmienia Się zrobiła a wiewiórki ciemne rude Trochę jakby niezbyt chude Torby szybko opróżniały Tu i tam zakopywały Jak już będzie bliżej wiośnie Las orzechów tam wyrośnie Odpowiedz Link
azaheca Re: wiewiórki 17.11.07, 18:35 One na zimę robią zapasy nie wyrosną z tego lasy to są zwierzątka zapobiegliwe pewnie zimą będą szczęśliwe że tyle żarcia zakopały będą sobie w dziuplach chrupały orzeszki,buczynę,inne przysmaki co im tam kasztan zwyczajny taki Odpowiedz Link
zecozejak Re: wiewiórki 17.11.07, 18:44 a mają jakieś notatniki, gdzie zakopały te smakołyki? Odpowiedz Link
elek-trol-uks Re: wiewiórki 17.11.07, 19:21 Im nie trzeba notatniki Gdzie coś kopną tam wyniki Odpowiedz Link
azaheca Re: wiewiórki 17.11.07, 19:24 Chyba potrzebne im notebooki aby zapisać wszystko do sztuki co i gdzie teraz schowały by przez zimę pamiętały jaki stan jest tych zapasów i nie sadzić nowych lasów.. Odpowiedz Link
alice0553 Kiciusie. 17.11.07, 22:13 Miskę Maćkowi dzisiaj zmieniłam do chrupek dojście udostępniłam bowiem ma takie rozmiary głowy że w starej wsadzał pysk do połowy chrupki łapkami sobie wybierał i na podłodze jadło pożerał teraz szeroka jego miseczka zmieści się pyszczek dużego pieska. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kiciusie. 17.11.07, 22:37 Zamiast miski nowe kupować to zacznij może kombinować jak tu grubasa odtłuszczyć trochę i dla oka mieć radochę czy Mikołajczyk stary żyje? z Maciusia smalcu sobie zażyje a na plecy włoży skórkę będziesz miała smutną powtórkę podobno zjadał nasze psy Mikołajczyk-facet zły! Odpowiedz Link