amoretta 30.11.07, 14:53 Wierszyk będzie to króciutki dzisiaj się napiję wódki na wodę wróżbę wyleję z wosku już po świece lecę do kiosku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Bzdecik 30.11.07, 15:56 Wczoraj z wosku się wróżyło żeby wszystko się spełniło trzeba ścisłej procedury i przestrzegać receptury świece koniecznie tylko woskowe nie z parafiny, takie kioskowe przez klucz wielki trzeba lać wosk nie przywoływać na myśl swych trosk tylko śmiało marzenia snuć mieć na życie wielką chuć.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Bzdecik 30.11.07, 16:28 Amoretta się spóźniła wczoraj sobie nie wróżyła lecz ja powiem Amorecie o tym, co już wszyscy wiecie Twoja karta już rozdana droga w gwiazdach zapisana lecz rozchodzi się w dwie strony jaki los jest Ci sądzony to od Ciebie tu zależy w którą stronę Amor zmierzy. Odpowiedz Link
azaheca Re: Bzdecik 30.11.07, 21:48 Własnego szczęścia ma definicja: nade wszystko to intuicja często kobieta ją zagłusza ważne bywa "chciejstwo", dusza tak bardzo chce do człowieka że ostrożność gdzieś ucieka i znów boleśnie poranieni czekamy co się w życiu zmieni... a to my się mamy zmienić intuicję swoją cenić Odpowiedz Link
azaheca Re: Bzdecik 01.12.07, 11:47 Czy twoja wróżba dobra była czy jasne było co znaczyła? Odpowiedz Link
amoretta Re: Bzdecik 01.12.07, 16:16 Chyba wyszedł mi jakiś bzdecik może bajoro może kotlecik tylko trochę nieforemny czy to wróży los niezmienny chętnie bym się zakochała gdybym odpowiedniego chłopa spotkała Odpowiedz Link
azaheca Re: Bzdecik 01.12.07, 20:29 A jeśli to podróż będzie zamorska? wkrótce za ciasna stanie się Polska i za ocean dasz może nogę zinterpretować tego nie mogę bo zbyt mało napisałaś tylko "bajoro" z wosku wylałaś? Odpowiedz Link
amoretta Re: Bzdecik 04.12.07, 11:51 Wczoraj eksa widziałam z babą starsza ode mnie, z urodą słabo Odpowiedz Link
alice0553 Re: Bzdecik 04.12.07, 12:32 Ty nad babą masz przewagę bo wyplułaś już tę żabę ona nie wie, co ją czeka to nie miska pełna mleka ale żółci i goryczy niechże sama to przećwiczy. Odpowiedz Link
azaheca Re: Bzdecik 04.12.07, 12:46 Tymczasem pewnie jest sielanka bo nieświadoma jeszcze kochanka jak pożycie z eksem smakuje i jego skąpstwa na razie nie czuje dostaje kwiatki,prezenciki może jej kupi nawet buciki? Odpowiedz Link