dana33 04.01.08, 10:42 zadac male pytanko? bo ja nie umiem wierszykowac, ale musze koniecznie wiedziec, czy hiSZna zmienila nicka na hiZSna, czy to na moderacji ktos udaje ze jest a nie jest? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: czy ja moge, bez wierszykowania, 04.01.08, 11:22 Tu się tylko wierszykuje więc na maila odpisuję Odpowiedz Link
alice0553 Re: czy ja moge, bez wierszykowania, 04.01.08, 11:26 Czyżby Hiszna nabroiła że tak pyta Dana miła? odpowiedzi nie udzielę bowiem sama wiem niewiele ktoś strollować mógł jej nicka mamy tu only Muzyka który bardzo lubi mącić i mógł się do tego wtrącić nie ulega wątpliwości że troll często u nas gości swoje nicki ciągle zmienia i jest nie do wytropienia może Hiszna Ci odpowie czy zmieniła nicka sobie. Odpowiedz Link
dana33 Re: czy ja moge, bez wierszykowania, 04.01.08, 11:58 dziekuje za wyjasnienia na poczte lece do sprawdzenia (zabralo mi to godzine... ))) ) Odpowiedz Link
azaheca Trollowanie 04.01.08, 12:12 czyn to wielce amoralny wierszokleta to fatalny swego nicka nie szanuje za to inne podkopuje..(( Odpowiedz Link