bogdanekb 10.01.08, 14:51 i moich na tym polu wynikow : mam ich chyba ze czterdziesci ledwo je komputer miesci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: á propos ilosci nickow 10.01.08, 15:32 Po co komu tyle nicków i tajemnych notatników raz w sukienki przebieranki innym razem piwa szklanki ostry macho raz popija jeszcze innym wredna żmija.. wciąż pamiętać kto jest kim która postać wiedzie prym kto przyjaciel a kto wróg poplątanych tyle dróg którą swą postać najbardziej lubisz a którą wcale się nie chlubisz? Odpowiedz Link
zecozejak Re: á propos ilosci nickow 10.01.08, 20:16 po co o tym tyle wątków? jest ich tutaj niczym prątków. Odpowiedz Link
azaheca Re: á propos ilosci nickow 10.01.08, 20:19 Bo to jest ciekawy temat kto jest kim,oto dylemat.. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: á propos ilosci nickow 11.01.08, 09:04 niektórzy mają taką zawiłą osobowość że im nigdy im dość mogą wtedy rozmawiać sami ze sobą zagadnie do nich wreszcie ktoś czasem to się leczy jak kogo rozwścieczy ale w sumie czy to ważne niech sami mają problem i na mózgu bąble Odpowiedz Link
hizsna Re: á propos ilosci nickow 11.01.08, 09:34 No popatrz. Zagadałam. Ale chyba nie tę osobę wybrałam. Lecz Ty Skrzydlate, słyszałam malujesz, więc jak to robisz? jeżeli sama se sobą nie debatujesz? Malując, nie medytujesz?, publikę spraszasz i gdy farby mieszasz, na temat Dody plotkujesz? Wszystko jest słodkie, jak lizak wyjęty z buzi bobasa, jak przyjemnie na jedną nutę śpiewać, hop sasa, hop sasa. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: á propos ilosci nickow 11.01.08, 13:20 W wariatkowie powiadają Że wariaty dobrze maja Typy coś ograniczone Jednym nickiem są liczone Ten to zawodowiec Leon Tamten owszem Napoleon Liczy także się uroda I co trzecia to jest Doda Wśród kaftanów jest pogwarka Że żadnego nie ma Jarka Jako Rydzyk tam się zjawię Stamtąd was „pobłogosławię” Staż mam duży- mą pociechą W powieść-wierszu byłem klechą Za świateł nie manie władza pisze ukaranie Odpowiedz Link
azaheca Re: á propos ilosci nickow 11.01.08, 14:36 Kaszalotowi miesza się w głowie może wezwać pogotowie?))))) Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: á propos ilosci nickow 11.01.08, 16:11 W powieść-wierszu sama byłaś Jako wróżka wystąpiłaś Ja nie pałam tu niechęcią Lecz coś z Twoją jest pamięcią I nie czynię tutaj bury To się zdarza po raz wtóry Odpowiedz Link
zecozejak Re: á propos ilosci nickow 11.01.08, 19:36 nicków jest liczba nie ilość (taka języka zawiłość) Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: á propos liczebników 11.01.08, 20:02 Z liczebników ja kojarzę Gdy rachunek płacę w barze Odpowiedz Link
azaheca Re: á propos liczebników 11.01.08, 21:42 Z Zeco purystka jest językowa wszystkim wytykać błędy gotowa Bogdanek pewnie się zapłacze ja Zecy skłonność jednak wybaczę Zecozejak wszak pytać można przecież to nie jest czynność zdrożna Odpowiedz Link