amoretta 11.02.08, 19:46 realne lody jadamy z łakomstwa nie dla ochłody za spotkanie Azo dziękuję i będę wpadać,znów obiecuję))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Lody,lody,lody.......... 11.02.08, 20:01 Czyżby panie się spotkały lodami delektowały? brak tu Amoretty było że znów wpadła, bardzo miło. Odpowiedz Link
azaheca Re: Lody,lody,lody.......... 11.02.08, 20:24 Amoretta obiecuje że znów z nami porymuje pożyjemy,zobaczymy prędzej te lody powtórzymy niż Amoretty zobaczę rymy lodowe spagetti pyszne było lecz się w biodrach odłożyło...;-(( Odpowiedz Link
alice0553 Re: Lody,lody,lody.......... 11.02.08, 21:03 Spagetti lodowe? co za cudo nowe? Odpowiedz Link
azaheca Re: Lody,lody,lody.......... 11.02.08, 21:14 Lody przez maszynkę przepuszczone są bakalie dołożone chyba trochę advocata i koglu-moglu łyżka czubata piętnaście zeta "danko" kosztuje a swym nazwiskiem Włoch je firmuje w Galerii Mokotów lodziarnię ma na swoim fachu świetnie się zna Odpowiedz Link
alice0553 Re: Lody,lody,lody.......... 11.02.08, 21:21 Do Galerii Was zagnało czy się szmatki kupowało? Odpowiedz Link
azaheca Re: Lody,lody,lody.......... 11.02.08, 22:14 Wyprzedaże się skończyły nowe ciuchy pojawiły w cenach niestety dość zaporowych więc nie będzie szmatek nowych w szafie zakupy dawne odkryłam i się nieco przeraziłam powinnam sklepik chyba otworzyć albo bluzeczkę choć raz założyć;-( Odpowiedz Link
alice0553 Re: Lody,lody,lody.......... 11.02.08, 23:44 Musisz urządzić jakieś przyjęcie do nałożenia okazja będzie zaproś malarzy,co tu pisują może obrazy Ci podarują? Odpowiedz Link
azaheca Re: Lody,lody,lody.......... 11.02.08, 23:52 Kiedyś prezenty dostawałam wszak malarzowi pozowałam dostałam od niego swoje portrety lecz na Powązkach malarz niestety... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Lody,lody,lody.......... 12.02.08, 00:08 Nasz Kaszalotek tworzy portrety lecz on się bardzo ceni, niestety nie chciał za darmo nam zrobić logo więc pewnie portret kosztuje drogo. Odpowiedz Link
azaheca Re: Lody,lody,lody.......... 15.02.08, 21:15 Kaszalot bardzo zapracowany pewnie artysta to rozrywany bardzo ciekawe co tak maluje jest tajemniczy,nie pokazuje co powstało na sztalugach może biedny tonie w długach i maluje jak szalony kupić prezent chce dla żony? albo autko jakieś nowe nieznane są plany kaszalotowe.. Odpowiedz Link