al.1 10.05.08, 15:08 Dziś spojrzałem Dziuni w oczy Pozwoliła podejść blisko Choć mój widok ją zaskoczył Jej oczy mówiły wszystko Chciała pewnie coś dobrego Miałem wszystko oprócz tego Zawiedziona szybko mykła Niczym błyskawica znikła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ejakulator666 Re: Dziunia 10.05.08, 18:01 Dziunie dobre sa z grilla dobrze przyprawione W Lazienkach je lapalem kuszac slodkim batonem Na nic piekne oczka i wyglad niewinny Ukrecalem kark i do torby. Nie czuje sie winny. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Rattus norvegicus 10.05.08, 20:12 Kiedy już wszystkie przegrilujesz Może do innych smak poczujesz Tu znów pochwalisz swe smaki Grilując, te co kanałach zwierzaki Odpowiedz Link
azaheca Re: Rattus norvegicus 10.05.08, 20:23 Na rattusy dobre ratlery pożycz pieseczka od Petroneli i na rożen te zwierzaki podobno to przysmak nie byle jaki tylko uważaj,nie jedz ogona bo twoja misja będzie skończona Odpowiedz Link
al.1 Re: Dziunia 10.05.08, 22:03 Jeden zje zdechłego szczura Drugi woli pomarańcze Jednemu służy wiewióra Drugiemu tylko szarańcze Inny woli zjeść bociana Aby sytym być od rana Drugi zeżre całą krowę I już ma spokojną głowę Jeden woli zjeść kotlety Bo one mają zalety Inny psiny pojeść woli Głowa go po tym nie boli Morał z tego płynie taki Jedz, byleś nie dostał sraki --------------------------------------------------- Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi Odpowiedz Link
azaheca Re: Dziunia 10.05.08, 20:30 U nas wiewiórki to rude basie tak tylko na nie woła się a dziunia twoja jest całkiem szara ale i takiej szkoda do gara Odpowiedz Link