tropem_misia1 08.06.08, 13:20 dostęp do komputera ma coraz więcej osób. Jak bardzo ułatwia życie opisać nie w sposób. www.humor1.pl/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=401&g2_serialNumber=3 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszalot-net Re: nie śmieszne 08.06.08, 13:32 Bierze mnie cholera ożeń, z taką Tropcią da ci obiad, wydrukuje -z komputera Odpowiedz Link
tropem_misia1 dlatego 08.06.08, 13:57 tropię Mis.ia ciągłe....podążam nieustannie, bo przypatruje sie boczkiem jak to starej pannie. Niewiele ja umiem,może tylko oddychać. więc nigdy nie będzie pełna Mis.ia micha. Nie posiadam zdolności do szycia ,haftowania... Wiem ,że potworny mój obraz pomału się wyłania(: Co ja biedna potrafię?niech się zastanowię!! Właśnie myślę!Napiszę!Teraz to sie głowię. Odpowiedz Link
azaheca Re: dlatego 08.06.08, 20:16 Mis.ia ścigasz artystycznie piszesz o nim tutaj ślicznie jemu forum poświęciłaś cały talent weń włożyłaś z twej miłości Mis.ia siła ty masz talent Tropciu miła Odpowiedz Link